Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość totalna porazka

Znowu w zyciu mi niewyszlo.

Polecane posty

Gość totalna porazka

Gość wspólczuje ci bardzo

Gość totalna porazka
CZy ktos czuje taka samo?Jaak inni to robia ze w zyciu im sie uklada a innym nie.Ciagle cos im niewychodzi.

Ja tak mam! chociaz nie wiem jak bym sie starala i chociaz nie wiem jak bardzo by mi zalezalo zawsze wysztko spieprze! podczas gdy innym wychodzi wszystko bez poruszania palcem... :(

Gość nie mam pojęcie
wiesz mnie jak coś nie wychodzi to popadam w przygnębienie tak jakby ktoś ze mnie powietrze spuścił ale potem jak juz ochłone szukam punktu zaczepienia czyli szukam pozytywnej strony wydarzenia czy porazki jestem taka niepoprawna optymistką;) czego i Tobie zycze

Zaręczam Ci że w tej samej sekundzie taka myśl pojawia się w głowach wielu ludzi na całym świecie... Życie takie jest, są \'ups\' i są \'downs\', jeśli to Cię pocieszy, to ja dawno nie przeżyłam tylu katastrof jak w ostatnim czasie, na każdym polu... ;-)

Nie tylko Tobie.Ja już się chyba zaczynam przyzwyczajać, że jak nie urok, to s...a.

Gość nie mam pojęcie
wiesz w czatrek gość wjechał w tył mojego samochodu a samochod potrzebny mi jest do pracy to że jest uszkodzony to mały pikuś najbardziej ucieszył mnie fakt że nie sa zbite reflektory i jest na chodzie ...............może nim jeżdzić.........czyli zawsze mozna w nieszczęściu znależć odrobine szczęścia

Gość Paola1969
Witaj w klubie u mnie też zawsze pod góre!!!

Gość nie mam pojęcie
mnie się jednak wydaje że wszystko zalezy od naszego punktu spojrzenia na wszystko to nam sie wydaje ze innym wszystko przychodzi na "pstryk" a może tak wcale nie być to tak jak z powiedzeniem .....bogatemu to się nawet byk ocieli ........

Gość totalna porazka
Jestem w ciazy.Facet mnie zostawil.Mieszkam z ojcem alkoholikiem,niemam gdzie pojsc jak urodzi sie dziecko.moja mama zmarla kilka lat temu.Od tego czasu nic mi niewychodzi.Niemam normalnego domu.Czy kiedys w moim zyciu sie ulozy.Mam 23 lata.

Gość popieramm
mi tez nie wyszlo... ostatnio np w lotka nie wygralem :(

Gość totalna porazka
Nigdy bym tego niezrobila.Ale jak uwierzyc i zaczac myslec pozytywnie.Jak wyjsc z tego marazmu?

Gość zwykla panna anna
www dda.pl albo zajrzyj na topik Dorosle dzieci alkoholikow ...chodzisz na terapie?

Gość totalna porazka
Nie niechodze.Ja mieszkam w malym miescie i niema takich spotkan dda.Czasami mysle zeby skonczyc ze swoim zyciem.

Gość totalna porazka
Jak widac kazdemu sie uklada w zyciu tylko ja mam ciagle pod gorke.