Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość percepcja werbalna

Moja śnieżynka

Polecane posty

Gość /*/*/*/*/*/
oooooooooooo ta druga ładna dziewczynka, ale ta pierwsza? potwór

Gość perfetion
sam jestes potwór, idz do lekscji.

a to ze mnie jakaś chyba trochę wyrodna matka jest :p bo wcale nie uważam, że moja córeczka jest najpiękniejszym dzieckiem na świecie... owszem, jest naszym całym światem, jest najkochańsza, jestem z niej dumna, ale widziałam ładniejsze dzieci od niej tak obiektywnie rzecz ujmujac... a tak właściwie to chciałam napisać, że jestem daleka od tego, by napisac cokolwiek złego o jakimkolwiek dziecku tylko dlatego, że odbiega od mojego kanonu i poczucia piękna... każde dziecko jest inne i nie widzę sensu, by pisać, że jest brzydkie... chyba tylko po to, by zrobic przykrość jego matce...

a tak przy okazji to właśnie na bobasach oglądałam twoją córke i jest prześliczna:)

Gość vebvebvebveb
to dziewczynka mimo braku różowości

trochę stare... teraz nie da jej się zrobić normalnych zdjęć, bo na widok aparatu coś dziwnego i koszmarnego dzieje jej się z twarzą ;)

baderka, może to uśmiech pozowany poprostu:) Ide ogarne chałupinke bo Jagódka śpi sobie:)

Gość tylko pamiętaj
to i zobaczcie, śliczna córeczka.

Gość Cabernet souvignon
powiem szczerze pierwsze dziecko niezbyt ladne. To z czarnymi wlosami tez brzydkie. Ciemne wlosy sa brzydkie u malego dziecka. To dziecko z semi profesjonalnych zdjec jest zajebiscie sliczne. Nie lubie dzieci ale to jest cudo i robie wyjatek. Ostatnie dziecko tez brzydkie. Nie martwcie sie moze wyrosnie na ladne czeto tak jest. Moja mama zawsze mowila, ze bylam paskudnym dzieckiem, widzialam zdjecia i widze ze moze troche za to teraz jestem piekna.