Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość On jest dziwny albo chory

On jest dziwny albo chory

Polecane posty

1, ja -23 on-24 2. 4 lata- przez 3 mieszkalismy razem 3. prawie 4 miesiace 4. on zostawil mnue dla innej 5. juz pod koniec cos mi smierdzialo inna baba

Faceci sie zmieniaja po seri niepowodzen w zwiazku widocznie nie bylo tak jak sobie to wyobrazal dosc dlugo byliscie raczej w takim zwiazku to sie osoby znaja dobrze wiec dziwne ze nie widzialas ze cs jest nie tak ;) a no i kwestia innej babki to raczej byla odskocznia od codzienosci jaka mial z toba mysle ze ona nic dla niego nie znaczy poza seksem i spotkaniami

bardzo go kocham i on o tym wie moze nie mogl mnie zniesc to prawda ale po co te rozmowy o slubie itd. a poza tym teraz widzi jak sie zmienilam na lepsze ze jestem innym czlowiekiem...juz nie rozpieszczona ksiezniczka... nie wiem kurcze co robic zeby wrocil...

no ta dziewczyna z ktora jest terz to dluuuuuga jistoria w skrocie: ona przede wszystkim mnie dobrze znala gdy moj kochany mial problemy w ziwazku ze mna to musial sie wygadac a ona go wysluchiwala i glaskala po glowce po czym podstepnie ukradla:) wiem wiem nie mozna krasc ludzi:) a poza tym to przebiegla lissica i dokladnie wie co ma robic a czego nie teraz...bo przeciez on jej mowil co mu pasowalo a co nie... i ja mu to tlumacze a on nic nie rozumie

jestem bo choc juz minely 4 miesiace ja wciaz placze codziennie tak jak na poczatku te 4 miesiace to dla mnie stagnacja i wiem ze juz nigdy nie bede umiala inaczej zyc...

mysle ze jest gdyz naprawde sie kochalismy kiedys tam...tylko ze wina jest naprawde w duzej mierze po mojej stronie... ja od pewnego momentu myslalam ze jestesmy nierozlaczni jak bliznieta syjamskie...ze po prostu nie mozemy sie rozstac...i wykorzystywalam to baaardzo

posiadam i moge wyslac ale mam nadzieje ze nie uzyjesz jej przeciw mnie

tyle ze nie wiem po co fotki...chodzi mi rczej o jego psychike co w niej siedzi...

Mysle ze powinnas o nim przestac myslec nastapily tu niedwracalne zmiany w nim jak i w waszym zwiazku on trafil na laske ktora mu pomagala i wie ze w niej ma jakies oparcie a te inne to pewnie rodzaj zemsty za twoje traktowanie jego.

ale do dzis jest na kazde moje skinienie...zawsze jak go potrzebuje to moe na niego liczyc...

tyle ze ja mu tlumaczylam ze tamta dziewczyna dokladnie wie co ma robic bo on sam jej o tym powiedzial...a ona jest przebiegla bardzo

Nie nie to tylko dla mnie po to mi one bo dla faceta zasadniczo ma tez wyglad znaczenie wiec chcialem dla wlasnej ciekawosci zobaczyc co go jeszcze pociagnelo do tej lisicy :)

brzydula ale rozumiesz te sytuacje od strony kobiety?? ja naprawde jestem w stanie duzo wybaczyc bo wiem ze wina jest w duzej mierze po mojej stronie... tylko dlaczego on to robi??

Jak mozesz mi rozwinac z tym ze jest na kazde twoje zawolanie ?? moze jest szansa :P

Ja probuje sie wczuc w Twoja sytuacje Wiesz troche realistka jestem Odpuscilabym gosciowi Niech lisica sie cieszy

kiedy tylko go o cokolwiek poprosze to zwsze spelnia chociaz jestem tak slaba i wyczerpana psychicznie przez niego ze czasem zdarza mi sie byc dla nieo nieprzyjemna...

kurcze ale najgorsze jest to ze nie umiem odpuscic bo zyc bez niego nie potrafie

Sorki za bledy ale to juz nie ta godzina :P To jak moge was obejzec ?? Mysle ze mam dobry plan jak sie jej pozbyc jesli cie to interesuje :)

Gość bimbula
Dlaczego on to robi? Mi do głowy przychodzą dwie możliwości, ale może ich jest więcej... -Jest takim bezwolnym popychadłem - jedna dziewczyna go chce i jest fajna, druga dziewczyna go chce i jest fajna. Jednej zależy, drugiej jest potrzebny. I jak on się tu szlachetny i wspaniały ma rozdwoić? Ma wysokie mniemanie o sobie, swojej wspaniałości i szlachetności i Wy tylko obie w swoich namowach aby był z jedną z was w tym go utwierdzacie. -Czuje wiatr w żaglach, przecież taka okazja się może nie powtórzyć, jest młody chcą go dwie laski, co sobie będzie odmawiał?

jestem wyczerpana ta sytuacja- nic nie moge jesc ciale placze i tak od 4 miesiecy.. a co masz za plan kunegund?

ale bimbula chodzi o to ze jeszcze kilka miesiecy temu chcial mnie prosic byym zostala jego zona...wiec skad ta zmiana...nie zapominaj o tym ze sa jeszcze laski-szmatki ktore az posikuja w gaciochy jak im drinki stawia...

brzydula minely 4 miesiace a ja zyje jak roslina...czesto ostatnio pije ale nawet wtedy nie zapominam- on pije prawie codziennie i to duuuzo z tymi tanimi laskami wlasnie...gdzie kiedys zadno z nas nie przepadalo z alkoholem...ja to robie zeby zapomniec ale on po co??