Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość On jest dziwny albo chory

On jest dziwny albo chory

Polecane posty

jesli nie czuje to po co jest codziennie u mnie nawet na 5 minut ale codziennie? dlaczego jak widzi ze wychodze do klubu to przychodzi z mna? dlaczego wczoraj dostalam tej tresci odpowiedz na smsa z pytaniem czy jeszcze czasem teskni za mna :sa dni kiedy bardzo mi ciebie brakuje i tesknie okrutnie...ale sa dni kiedy tylko mi gdzies przemkniesz przez mysl...ogolnie to mysle o tobie...i w jakichs kategoriach o nas:*?? dlaczego to robi skoro juz nie czuje?? a jesli czuje to po co robi to:)

To napisz mu snsa ze jak zaraz do ciebie nie wroci to nie bedzie mial juz o kim myslec :) tak to wie ze moze sobie pozwolic na to co robi a jesli mu zalezy to wroci :)

Gość dwuczlonowe nazwisko
Brzydula, masz na imie Marta?

ale jak mu tak napisalabym to pewnie by nie wrocil... chodzi mi o to jak myslicie czy on potrzebuje czasu czy zwyczajnie odbilo mu?

Mi sie juz skonczyly pomysly na jakas pomoc ... Nie nie potrzebuje czasu .. ale za to ty masz coraz mniej czasu jak z tym nic nie zrobisz to wogole nie bedzie was . Wyslij smsa i jutro napisz mi na email jak wynik jak sie boisz to problem sie bedzie ciagnol do czasu az bedzie zapuzno !!

Gość toooo jaaaa
odbilo mu. moj tez tak sie zachowuje, tyle ze my jestesmy razem. ale kiedys widzial tylko mnie, ja ja ja nic sie nie liczylo, a teraz po 4 latach lubi poznawac inne kobiety ja sie o to denerwuje i sie klocimy:( nie mowie ze mnie zdradza ale wychodzi czasem gdzies na maisto sam i poznaje jakies gada z nimi z pubie wymienia sie numerami itd...... a pozniej mi gada ze to znajoma i nic wiecej, znam go i wiem ze by mnie nie zdradzal ale po co mu poznawac inne jesli kiedys nie chcial. i ja sie zastanawiam nad zerwaniem z nim bo to dla mnie bez sesnu

tylko dlaczego im odbija????

Hej Brzydylko :) Dzień dobry ;) A odnośnie tematu - nam odbija? Po tym co tu przeczytałem to dziwię się, że facet wytrzymał 4 lata :O Autorko, jak Ty o nim piszesz? Że wzięłaś go w wytartych spodniach, dzięki Tobie zaczął wyglądać, bla bla bla. Jeśli facet to czuł w jakikolwiek sposób to na pewno w którymś momencie miał dosyć. A może było tak, że gdy chciał, żebyś wybrała pierścionek palnęłaś coś nad wyraz miłego w stylu \"daj spokój, nie stać cię\"? Pewnie nadal ma do Ciebie słabość i dlatego widuje się z Tobą ale instynkt samozachowawczy, a przynajmniej jego resztki nie pozwala mu jeszcze raz wpakować się w to bagno :O