Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lentilka

starania o dzidziusia

Polecane posty

Gość lentilka
garcinia, czy macie juz zaplanowany slub

szczerze mówiąc to tego już nie wiem, czy normalny okres. jedna moja znajoma dowiedziała się, że jest w ciąży jak była w piątym miesiącu dlatego, że zaczęły jej przeszkadzać "dziwne ruchy w kiszkach"( a jest tęga). urodziła jak była w siódnym miesiącu, bo podobno jak nie wiedziała, że jest w ciąży to piła kilka piw dziennie, paliła. a druga też- starsza kobieta i też grubsza. i też normalnie miała okres i o niczym nie podejrzewała

a wracając jeszcze do tego okresu, podobno normalne jest, kiedy jest przez dwa miesiące ciąży okres.

mała moja sie obudziła ale już jestem:) No więc z tym okresem to tak może być. Ja sie zorientowałam bo niby mi sie spóźniał i okropnie mnie piersi bolały. Więc zrobiłam test i w tym samym dniu patrze a tu krew!!!!! szybko lekarz na drugi dzien itp. Brałam jakis hormon w ciąży bo takie niby okres niby krwawienia mogą oznaczac zagrożenie poronieniem.

Gość lentilka
ale fajnie by bylo jak by sie wam udalo w noc poslubna!!! wiesz co ja mam taki dziwny program na komputerze,(byl dolaczony do wydania listopadowego pc world) nie wiem w zupelnosci na czym to polega, sa dwie osie, na jednej sie zaznacza wiek kobiety w chwili poczecia, a na drugiej miesiac poczecia i potem na dole pokazuje sie czy to jest chlopczyk czy dziewczynka, sprawdzalam na wszystkich w rodzinie i sie zgadza, na serio strasznie dziwny program, teraz mam 2 kolezanki w ciazy, to zobaczymy, ale na razie nic im nie mowie, slyszal ktos o tym programie, na plytce ma tytul narodziny

no i jaka ja mądra jestem?? zamiast isc sie z mężem pobzykać to ja tu porad udzielam jak zajść w ciąże:)

:) ja to nie mam ani winka ani faceta mojego przy boku. ale chętnie wam pokibicuję!!!!

hahhaha, mi kiedys cos takiego kolega robił ale nie pamietam jak sie program nazywał no i wyszlo:)

no mam owulacje jakos w tych dniach, ale wczoraj działaliśmy, nastepnie bedzie jutro bo paradoksalnie jak za czesto to tez nie dobrze, bo plemniczki słabe:) Ja dokładnie wiem w jakim dniu i w jaki sposób zaszlam w pierwszą ciąże, potem drugą, niestety poronieniem sie skonczyła, więc teraz próbujemy tak samo:)

hahahah dobre:) no ale tak ponoc jest ze trzeba dać chłpo czas coby sie podregenerował:) im sie wydaje ze wystarczy włożyc wyjąć a tak naprawde to od nich sporo zależy:)

a co do mojej nocy poślubnej to będę już po owulacji! chyba że wcześniej zadziałamy

wy nie patrzcie na te owulacje:) chłopa za łeb kiedy sie wam chce i do roboty:)skąd wiadomo że na sto procent ma sie akurat w tym i tym dniu?:)

lentilka gdzies nam uciekła:) Zaraz i ja sie zmywam bo jutro ide z dzieckiem z rana na szczepienie i nie wiem jak ja sie zwleke:)

dobra, Dziewczyki, miło się z Wami gada, ale ja już padam. idę spać. Dobranoc!!!! Miłego działania!!! I jak najszybciej zajdźcie w ciążę!!! :)) :-*

no z tą owulacją nic nie wiadomo i właśnie podobno trzeba działać z odstępami w kilka dni (co drugi dzień, trzeci) ale tych teorii jest tyle,że najlepszy to chyba wszystko jedno spontan!!!

Gość lentilka
o ja sie bede bzykac jak tylko @sie skonczy, mysle ze co drugi dzien wtym miesiacu, tylko ze ja mam zawsze ambitne plany, a potem 1000wymowek ;-) ale zdecydowanie musze sie wyluzowac, bo caly czas sie stresuje, od miesiecy remontujemy, a teraz jeszcze szukam pracy i chodze na rozmowy kwalifikacyjne... co do tego programu, to nie wiem na czym to polega ale na zanjomych i rodzin ie wszystko dobrze wychodzi, zobaczymy, bardzo dziwne... Garcinia, a ile masz lat, jesli mozna spytac

Gość lentilka
no wiem ze juz pozno, to dobranoc dziewczyny, ale fajnie bylo z wami pogadac, dobranoc!

Gość lentilka
to podobno najlepsze lata na zajscie w ciaze Gracinio, ja mam 28 i pocieszam sie ze sa i takie kobiety, ktore starania zaczely dopiero po trzydziestce, jedna z moich znajomych urodzila swoje pierwsze zdrowe dziecko jak miala 32, oj Gracinio jak ja bym chciala miec 23 lata...

Gość lentilka
garcinia, madonna jestescie tam,hop hop

Gość abc123456
no ja już od 3 miesięcy sie staram i nic :(( A tak juz bym chciała mieć dzidziusia. Kupuje test i zawsze nic a później przychodzi okres :(