Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mage

Wkurza was mąż..... piszczie

Polecane posty

gdzies,w pewnym momencie zaniedbalas pewne sprawy i teraz masz babo placek...ja bym przestala dla niego gotowac..nakarmila dzieci i siebie szybciej,a jemu figa...nie prac jego rzeczy..na pewno szybkos ie zorientuje,ze cos nietak o wtedy zaczac rozmowe i powiedziec,ze tak dalej byc nie moze..to nie sa twoje dzieci,tylko WASZE!jesli ty gotujesz,to on zmywa,jesli ty rozwiesilas pranie,to on je zbierze....ty wykapalas dziecko,to on na spacer...a jak nie,to koniec domowych obiadkow i uslugiwania...dziewczyno,jestes tylko o rok starsza ode mnie,a az mnie sciska w dolku,jak to czytam...taka mloda i juz tak przesrane w zyciu...

A kobietki powiedzcie mi jak sprawy łóżkowe wszystko jest ok. Bo jak ja nadmieniłam mężowi że coś mi nie pasuje coś moglibyśmy zmienić w naszym życiu seksualnym to on mi na to to ....zmień sobie faceta... do tej pory było oki a teraz co ci nie pasuje...\

Gość ja chce do nieba
to moze ja sie wypowiem.. tak samo jest u nas, sprzatanie gotowanie, dziecko, narazie tylko nie pracuje, mam wychowawczy, codziennie robie mu kanapeczki do pracy, az pewnego dnia wstaje ranook 5:30, a on ju siedzi przy kompie i oglada panienki, tego juz bylo dosyc! stwierdzilam ze skoro wstaje szybciej zeby ogladac baby w necie to ma tez czas zeby sobie sam jedzenie do pracy zrobil! uznal ze on moze ogladac a ja nie, i jak pojde do pracy to pogadamy!!! szok!! nie odzywalam sie przez 2 dni, znalazlam sobie kochanka, i teraz kest o niebo lepiej, juz nie jestem taka znerwicowana, i mam wszystko w dupie, liczy sie tylko moja coreczka!!

mage, mam wrazenie, ze buraka masz, nie meza. inna sprawa, ze sie na to godzisz. a moze on mial racje? znajdz sobie innego faceta? [tu zartuje raczej, ale wspolczuje Ci zycia, jesli nie postarasz sie czegos zrobic z tym ktore masz]

Moze i młodo wyszłam za mąż ale przed ślubem byliśmy ze sobą 2 lata i wszystko było oki nawet razem mieszkalismy wiec postanowilismy że nie bedziemy dłużej czekać i pobierzemy sie no i później pojawiła sie pierwsza córka .. nie było tak źle bo miesdzkaliśmy na poczatku z rodzicami ale jak Ola miała 7 miesiecy wyprowadzlismy sie na swoje i zaczęło sie a tera gdy jest drugie dziecko to już masakra dobrze że mam mamę i ona mi pomaga jak może bo inaczej to bym zwariowała, nie wtraca sie w to wszystko tylko patrzy jak sie męczę ja jej nie musze nic mówić ona widzi co sie dzieje

czyli: mam mame, pomoze, wszystko ok, dalej bede uslugiwac memu panu i wladcy, tylko czasem ponarzekam na forum, bo ja to taka jestem, ze nie umiem sie nie zbuntowac? 🖐️

Gość jaajaaaa
mage,a mozesz odpowiedziec na moje pytanie???? bo jak widze nadal sie nad soba uzalasz:-o widze ze nie tylko ja mam takie zdanie.

Kobietki szykuje sie do pracy wiec juz nie moge wam nic napisac ale prosze jak macie pomysły jak z takim burakiem postepowac to piszcie moze wasze porady cos pomoga i naprawde to moje zycie i życie moich córek sie zmieni

może i narzekam ale jeśli sie zbuntuje to moje małżeństwo diabli wezmą i co dalej

wiesz, nie mam zadnego doswiadczenia w takich sprawach, ale napisze Ci czysto teoretycznie co uwazam ze powinnas zrobic. po pierwsze, nie polecalabym terapii szokowej: od dzis przestaje mu gotowac [prac, sprzatac i wszystko] i czekam az zauwazy. to tylko moje wrazenie, ale mysle, ze tak nie powinnas. postawilabym na rozmowe, jesli wasze sprzeczki sa, jak piszesz, male, to moze w takiej sytuacji, kiedy on przychodzi do domu i ma pretensje. powiedz mu, jak dziecku, ze masz na glowie za duzo, i dajmy na to, bedziesz gotowac, ale jak chce zeby bylo posprzatane, niech sobie sprzata. podzielcie jakos obowiazki, ale pamietaj, ze to sa wasze wspolne obowiazki, a nie Twoje, i jego pomoc. i najwazniejsze - badz konsekwentna, chocby Cie miala krew zalewac, ze w domu bajzel i naczynia nie pomyte. moze ktos jeszcze Ci cos napisze, moje zdanie jest takie, na te chwile

takie malzenstwo to moze i lepiej zeby diabli wzieli. bo wynikaloby z tego, ze maz jest z Toba tylko dlatego, ze nie stac go na gosposie. odpowiada Ci to?

moze tak po dobroci z nim zacząć kochanie może zrobisz to może tamto jak myślicie zadziała ale jak pomyśle ze mam go o wszystko prosić to ..... ale moze nie mam wyjscia

Gość adonisss
Jak to po slubie zawsze nastepuje zmiana , my sie zmieniamy ,mezowie tez .Zaczynaja sie problemy bo wielu panów uwaza iz ozenili sie to zamieniaja matke na zone ,ktos przeciez musi im uprac ugotowac ,posprzatac ,dziecmi sie zajac i jeszcze na dodatek tego miec prace zarobkowa .Dosłownie kobieta robot.Ciekawe tylko czy jak w domu sie cos zepsuje czy oni w takie automatyczne roboty sie zamieniaja???

ee tam,zaraz prosic....ja robie tak,ze jak widze,ze sobie pozwala za duzo,na przyklad przyjda znajomi na obiad,a on tylko siedzi i gada,a ja mam biegac po gary,to tez siadam i gadam i czekam,az zauwazy,ze ziemniaki stoja i chyba ktos musi pojsc po mieso,bo stygna... a jak jestesmy sami,to po prostu mowie "mozesz podac"..o nie ma soli,wez z szafki i tyle...facet czasem nie pomysli,to trzeba mu przypomniec...albo jak jest przyjecie,idziemy po przekaski,po czym on chwyta pake czipsow,wsypuje do miski i mysli,ze sie wymiga od smarowania kanapek,to mowie spokojnie "czekaj,chodz pomoz,razem bedzie szybciej"..jeszcze nigdy nie odmowil...

a jesli odmowi i jeszze nawtyka, a z twojego opisu wynika,ze tak robi...to juz wyzsza szkola jazdy...jeszcze n atakiego nie trafilam...

Gość likto
wiecie co?naszymi najwiekszymi wrogami sa gry,komputery i gole dupy w tych komputerach

albo normalnie po obiedzie mow "kochanie,ide do dziecka,pomoz mi troche i pozmywaj naczynia"...a potem warto chwalic,oni to lubia,jak sie ich doceni,ze tak bardzo ci pomaga itd bla bla...potem wpadnie w zamkniete kolo adoracji jego pracy i bedzie sam chcial sie starac....

eee..to nie komputery,a brak zasad..jak nie komputer,to facet by grzebal w aucie albo pil piwko z kumplami..jak ktos sie nie chce trzymac domu,to tego robic nie bedzie... moj akurat kompow nie lubi,ale moja kumpela ma zlota zasade w domu-jesli sa razem,to komp wylaczony,zadnych gierek...i tyle. ja mam znowu bardzo regularny schemat dnia...po pracy obiad razem,potem razem karmimy zwierzaki,kazdy dokancza co tam musi...i potem razem wiczorna kawka przed tv i gadka szmatka...potem troche gadki przed snem i basta....nie narzekam:)

Gość JESSY27
mnie też maż wkurza, i jak tak dalej pójdzie to sie rozstaniemy, facet jest po to zeby umilać ycie a nie uprzykrzać. Mój maz pomaga mi w domu, sprtzata, gotuje, pierze, robi zakupy i opiekuje sie dzieckiem, jestem mu za to wdzieczna, ale, no własnie- ale za mało wdzieczności mu okazuje, nie wiem czy mam pomnik mu wystawić, czy co, ale twierdzi,że zacznie zachowywać sie jak "normalny" mąż bo ja i tak nie doceniam tego co on robi. mówie dziekuje,jesteś kochany, ale to za mało. wkurwia mnie już. Powiedziałam mu wczoraj że go nie beatyfikuja za to , to sie do mnie od wczoraj nie odzywa. łos

Gość jessy27
mi mała, chyba nie jestes męzatką, skoro tak piszesz, faceci sie zmieniaja, i nie ma znaczenia za kogo wyjdziesz za mąż, na drugi dzień i tak stwierdzisz że to zupelnie inna osoba.

Gość jessy27
też byłam idealistka, mieszkalam z facetem 3 lata zanim sie pobraliśmy i myślałam,że nic mnie nie zaskoczy.A jednak. styki mu sie zaczynaja przepalać.

Gość jessy27
ja tez sie nie godze, dlatego przez 25 dni w miesiącu sie nie odzywamy do siebie:D

Gość jessy27
ups, pomyłka, przez 15 chciałam napisac:D

Gość i ja napisze
Moj facet denerwuje mnie ,bo bez przerwy cos mu nie pasuje u mojego syna z poprzedniego zwiazku.A to ,ze zle sie uczy,ze pyskuje,nie odrabia lekcji,zle wychowany ,nie slucha sie itp itd.Mam dosc, jak sa klotnie to tylko o to.Mam wrazenie,ze to nastapilo kiedy na swiat przyszlo nasze dziecko ,wtedy moje juz sie nie liczy i na nic nie zasluguje.Jeszcze troche tak bedzie i chyba ten zwiazek sie rozwali!!!!!!

Gość jessy27
wogóle czasami żałuje że nie zostałam lesbijką.

Gość i ja napisze
Mnie kobiety nie kreca ale zastanawiam sie nad tym jakbym zostala sama z dziecki i znalazla sobie kochanka :)

Gość jessy27
mnie też nie ale czasem mój mnie tak wkurza i od pewnego czasu mam do niego antypatie,

meggy - zupełnie , nie rozumiem Twojej sytuacji . szczerze mówiac jest dla mnie nie pojeta . Ja swojego męża nie prosze , mówie mu zrób , to czy tamto i to robi ( nie wiem moze sie mnei boi ) choc prawda jest taka ze i tak wiekszosc obowiazków spoczywa na mnie bo ja juz taka jestem jak sama nie zrobie to napewno nie bedzie dobrze zrobione :P Nie bój sie , nie odejdzie od Ciebie . faceci tylko tak strasza, Wg mnie jak sie postawisz , to zyskasz szacunek , bo na razie w postawie Twojego męża go nie widze . Nie bój sie wymgac , ustal na poczatek małe obowiązki . Jak siedzi na kompie i sie bawi znajdz mu natychmiast zajecie , jak odmówi , nie gotuj mu obiadu itp itd ...

Gość vrhgbtyhi
Zamiast sie UZALAC NAD SOBA,nad swoim biednym losem... pomyslcie... nikt was nie zmuszal do malzenstwa,do bycia matkami SAME CHCIALYSCIE-wiec czemu narzekacie?! Myslalyscie ze bedzie lekko?! Pozatym jesli sie neic zekalo z sexem do slubu to facet was nie szanowal przed slubem a teraz po tym bardziej nie bedzie,wiec nie narzekajcie ze oni sa leniami bo same sobie to peto na szyje zalozylyscie.POzdraiwam.