Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kooooaaalQ

prawie ją miałem... mowiła ze mnie kocha a teraz ją ciagnie do jej EX...

Polecane posty

Gość Lśnienie
Budując swoją wartość poprzez pracę i cele, nie stajesz się uzależniony od drugiego człowieka

Gość Mroczny rycerz
Szkoda,że przez pewien czas zapomniałem o sobie,a tym bardziej o swojej wartości.

Gość Lśnienie
Lepiej późno niż wcale :)

Gość Mroczny rycerz
Właśnie i to jest najlepsze.Robie coś sam dla siebie,to mi sprawia przyjemność,no i moim zdaniem kobiecie powinno to imponować,podobać się,że mam ambicje i dlatego chce ze mną być,a nie robiąc ze mnie kogoś innego poprzez gaszenie tego co mam w sobie najlepsze:)

Gość Mroczny rycerz
Nigdy więcej,bo byłem wrakiem człowieka,ale jeszcze trochę czasu i myślę ,że w Nowy Rok wejdę już jako super facet,a nie pierdoła:):P

Gość Lśnienie
Po Twoich dojrzałych wypowiedziach masz dużą sznasę na stworzenie zdrowego, wartościowego związku:) Najwazniejsze ze masz już fundamenty- to dużo :)

Gość Mroczny rycerz
Na miłość jeszcze przyjdzie czas.:)Dziękuje,że zechciałaś mnie wysłuchać:)Na mnie już czas muszę patrolować miasto:P Do następnego razu.Dobrej nocy:):)

Gość Lśnienie
Nigdy tak nie myśl. Każdy kryzys, doświadczenia jest czescią zycia a sam po sobie już wiesz ze mozna się podnieść :)

Gość Lśnienie
Ja też juz muszę uciekać. Zyczę wszystkiego dobrego i trzymaj się ciepło:)

Gość kooooaaalQ
dziekuje wszystkim za rady.. ale czy to pomoze ?? moze lepiej z nia porozmawiac odrazu jakie ma zamiary..co tak naprawde czuje ...

Gość kooooaaalQ
pozyjemy zobaczymy ... ale uwierzcie mi .. jest cieżko :((

Gość Lśnienie
kooooaaalQ--- porozmawiaj z nią ale nie naciskaj. Jesli nie bedziesz miał szacunku do samego siebie, ona ten fakt wyczuje. Pokazując ze jests silny, ze szanujesz jej decyzje moze cos przemysli ale powinienes byc w swoim postępowaniu konsekwentny. Wiem, że Ci cieżko ale wszystko w zyciu jest do przejscia. Ona dziś myśli tak a jutro wszystko może się zmienić a nawet jeśli to niczego nie zmieni poczujesz sie lepiej. Pozdrawiam i trzymam kciuki:)