Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kooooaaalQ

prawie ją miałem... mowiła ze mnie kocha a teraz ją ciagnie do jej EX...

Polecane posty

Gość Mroczny rycerz
Jak jej zależy to powinna u Ciebie siedzieć na treningu,a nie w domu i Tobą kierować,tam nie,to nie,nie teraz itd.

Gość Lśnienie
Chyba sam zainteresowany poszedł sobie:P

Gość Mroczny rycerz
Wiek wiekiem.Widzisz,ale nawet będąc po 30 nie chcesz,żeby druga osoba mówiła Ci choć np. trenujesz coś ileś lat,żebyś zrezygnowała,bo z Tobą nie będzie.Człowiek powinien interesować drugą osobę tym kim jest,co robi,co lubi,a nie zmieniać się na jej potrzeby.

Gość Lśnienie
Jesteś po 30-tce?

Gość Lśnienie
Notabene z tym powyżej masz rację:)

Gość Mroczny rycerz
Nie, nie jeszcze mi bardzo dużo brakuje.Podałem to tylko w formie przykładu:)

Gość Lśnienie
Tylko oni są bardzo młodzi i ona sama raczej nie wie czego chce i ma do tego prawo- on ma problem i tylko od niego zależy jak sobie z tym poradzi

Gość Lśnienie
Rycerzu jesteś mądry chłopak- cieszę się, że mogliśmy sobie miło pokonwersować bo tutaj takich jak na lekarstwo:P

Gość Mroczny rycerz
bardzo młodzi racja,ale są ludzie starsi,którzy również są niestabilni emocjonalnie.Wiem,że nie można rezygnować ze swojego życia na rzecz drugiej osoby,bo wtedy związek sie nie uda.

Gość Lśnienie
...a co do wieku to tak myślłam, że Ci... brakuje ;)

Gość Lśnienie
Masz rację ale nie zapominaj, ze zycie nie jest czarne albo biale i ma mnóstwo odcieni. Nasze odczucia, uczucia stale ewoulują. Jednak dojrzałość, nasze wartości fajnie jeśli sprawdzają się w rzeczywiśtości. Sama stale dąże, uczę się jak posępować mądrzej

Gość Mroczny rycerz
Dziękuje,jest mi bardzo miło:) Życie drugiej osoby powinno nam imponować i nie powinniśmy tego zmieniać,tylko szanować.Druga osoba oczywiście powinna się tak samo zachowywać w stosunku do naszej osoby.Ja wychodzę z założenia,że jak komuś na drugiej osobie zależy to nie chce jej zmieniać,a to akceptuje;co robi,jak się zachowuje itd.Jak komuś zależy to może się i spotkać np.pod salą treningową nawet na te 10 min.

Gość Lśnienie
Masz zadatki na mądrego faceta i ciekawe życie. Nie zmarnuj tego :)

Gość Mroczny rycerz
Ja również gdyby nie ingerencja osoby trzeciej to bym poświęcił wszystko i został z niczym,bo miałem problem bardzo podobny do autora topicu.Teraz powoli staje na nogi,przywracam swoje cele o których zapomniałem,a na których mi bardzo zależy i zaczynam żyć swoim życiem.:)

Gość Lśnienie
Gratuluję :)

Gość Mroczny rycerz
Wiem potrzeba czasu,ale powoli zaczynam sobie radzić,ale to doświadczenie zapamiętam do końca życia,bo mogłem w jednej chwili wszystko stracić,na co kiedyś pracowałem.Teraz jest to już wyższy pułap ,gdzie mogę realizować swoje cele:)A ja miałem z tego zrezygnować,ale człowiek bywa zaślepiony i nawet krzywdzony próbuje następny raz.

Gość Lśnienie
Uprawiasz sport? tzn w ze sportem wiązesz swoje cele?

Gość Mroczny rycerz
Czasami trzeba dokonać wyboru,ważnego i trudnego wyboru,ale takie jest życie.W takiej sytuacji własne życie,charakter jest priorytetem.

Gość Lśnienie
raczej powinnam napisać swoją przyszłość:P

Gość Mroczny rycerz
Nie,nie może kiedyś tak.Teraz wole pracować głową,a sport,muzykę i inne zainteresowania traktować jako hobby i odskocznie,a dokładniej formę wypoczynku :)

Gość Lśnienie
Rycerzu nasze wybory wiązą się z konsekwencją. Niestety nigdy nie wiesz czy wybór był trafny. Tak Ci w tajmnicy powiem, ze każdy wybór- jakiegobyś nie dokonał niesie za sobą tyle dobrego co i złego. :)

Gość Lśnienie
Rozumiem :)

Gość Mroczny rycerz
Teraz muszę przeprosić przyjaciół,że się od nich odciąłem.:P Wnioski wyciągnięte i nie zamierzam więcej zmieniać swojego życia dla innej lub w innej osoby.Człowiek się uczy na błędach:)

Gość Mroczny rycerz
wybór tak,ale szacunek do drugiej osoby to podstawa,a takie zabawy uczuciami do przyjemnych nie należą:)

Gość Lśnienie
Dobrze ze wyciągasz wnioski ale doświadczenia ubogacają i też o tym warto pamiętać.

Gość Mroczny rycerz
Jestem mądrzejszy, a teraz z większym zapałem będę chciał osiągnąć postawione sobie cele,bo to również podbudowuje:)

Gość Lśnienie
Zycie czasami potrafi być nieprzyjemne:P a dobrym człowiekiem warto być zawsze

Gość Mroczny rycerz
Oczywiście,tylko nie dać sobą pomiatać,a bardziej elegancko:Znać swoją wartość!:)

Gość Lśnienie
Wzmacniasz swoją wartość jako człowiek i mężczyzna

czasami z byłym nie wygrasz. mi chłop wmawial 4,5 roku, ze nie ma z byla kontaktu, ze to szmata, ze jej nienawidzi.. a pozniej skinela paluszkiem i zostawil mnie bez wahania. olej poki mozesz. zanim naprawde zaczniesz cierpiec.