Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agniesiaaaaa

czy facet potrafi sie zakochac w dziewczynie tak do szalenstwa?

Polecane posty

Gość 123321ww
mała dziwczynko jestes tam jeszcze??

hmm.... no a u mnie jest tak ze to oni wlasnie daja jakas szanse na cos wiecej anwet mowia .. co? pozniej sie okazuje ze widze takiego ze ma dziewczyne:O i tak ciagle ciagle mnie oszukuja mam juz dosyc zreszta teraz jestem na etape godzenia sie z tym i mam nadzieje ze juz zaden sie do mnie nie zblizy nawet chyba juz nie chce

Może !!! ja od 2 miesiecy nie jestem juz z moją dziewczyną a Kocham ją bardzo ... przez to nikogo nowego nie mam ochoty poznawac ... choć moze z czasem mi to przejdzie ...

Gość 123321ww
Mała dziewczynko wiem, że faceci to naciagacze i kłamczuchy, ale nie wszyscy naszczescie (nop dla Ciebie) ja nie yobrazam sobie jak mozna nie byc nie szczery z kims z kim sie spotyka, to totalnie nie w moim stylu. Napewno trafisz na swojego, tak jak ja czekam na ta moja perełke:)

Gość 123321ww
nie trać wiary ja tam wierzę w to, że gdzieś jest ktoś kto mnie zainspiruje Tylko trezb mieć oczy szeroko otwarte...

stracilam ja calkowicie ostatnia sytuacja z facetem mnie dobila bardzo to przezylam leki zastzryki itd az szkoda pisac i powiedzialam sobie ze jak z tego wyjde nigdy wiecej godze sie z tym i dobrze najgorzej jak ktos zyje zludna nadzieja

A może ja bym zmienił delikatnie treść Czy to dziewczyny potrafią chociażby zakochać w facecie dziewczyny nie potrafią kochać najwyżej się przyzwyczaić lub zauroczyć . Dziewczyny co w wiecie o Miłości

Gość cotojest
Jak się zakochałem do szaleństwa... kłopot w tym, że Ona we mnie raczej nie... wyszła za innego, a ja? Sytuacja traumatyczna, depresja, rok męczarni, kolejny rok na lekach, nawroty ze zdwojoną siłą nerwicy lękowej. To szaleństwo sporo mnie kosztowało... i nadal kosztuje.

Gość takaprawdaijuz
Kula1993 Fakt, kobieta tylko podejmuje decyzję z kim być, ale nie ma to nic wspólnego z prawdziwą miłością. One miłością nazywają poświęcenie dla innej osoby.. One się dla nas poświęcają, tylko one. Biedne takie muszą się z nami męczyć całe życie.