Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana sylwiiaaa

Mój związek się rozpada..bo jestem za ładna

Polecane posty

Gość załamana sylwiiaaa

za ładna oczywiście wziełam w cudzysłów bo wg mojej opini daleko mi do ideału..mały biust...uroda daleka od tej poządanej przez mężczzyzn Ale Doda.. Mam faceta ktorego bardzo kocham on mnie też..mam nie wiem czym to spowodowane ale duże powodzenie u męzczyzn(zaznaczam że nie jestem typem kokietki!!!)często jest tak że ktoś do mnie zarywa...mam 3 męczących mnie adoratorów...do których nic n ie dociera którzy piszą wydzwnaija i nie moga sie odczepić...Ja jestem czysta nigdy nie zdradziłam mojego faceta ale on nie moze tego zniesc ze gdzie sie pojawie tam ktoś do mnie zarywa:O zwłaszcza że przyłapał mnie pare razy na kłamswtei nie mowie mu o tym żeby niepotrzebnienie wzbudzac zazdrosci bo ci męzczyzni nic dla mnie nie znaczą wiec nie obnosiłam się z tym nie opowiadałam mu..ale to wyszlo i teraz on nie chce mnie znać bo mówi że prędzej czy pózniej go zdradze:(

Gość mam bardzo podbnie
kocham mojego mężczyzne ale on ma mase kompleksów..i nie moze znieść nawet tego że ktoś tam na mnie spojrzy w pubie czy w kawiarni..Dodam że też do pięknych nie należe..

Gość hej hohhh
widocznie masz to cos:) i nie mysl o sobie, ze wcale nie jestes piekna, skoro na kazdym roku inni Cie w tym utwierdzaja. porozmawiaj szczerze z facetem, a tamtych rzeczywiscie pogon, nie odbieral telefonow, nie odp na smsy.