Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mi24..

Nie chce wiecej prosic meza o seks

Polecane posty

Gość tamira *****
Między oczy - Dzięki. Po prostu staram się żyć tak, żebym następnego dnia mogła na siebie spojrzeć w lustro. Co do sexu mimo wszystko chyba nie jest najważniejszy. Kocham mojego pana i wiem, że też go to dręczy. To co mieliśmy sobie powiedzieć na ten temat już powiedzieliśmy. Nie chcę go zawstydzać i przede wszystkim nie chcę żyć bez niego, a ludziom przydarzą się gorsze rzeczy niż sporadyczny sex

Gość nic tu po mnie
ach, jak zazdroszczę ( zdrowa zazdrość) małżeństwom normalnego, udanego, namiętnego, oczekiwanego, satysfakcjonującego sexu.

Gość nic tu po mnie
zdradzać nie będę, a on do poradni nie pójdzie... cóż pozostaje... dildo w zasięgu ręki.

Gość ojejcia
nie pociągacie swoich mężów drogie panie, chociaż piszecie , że jesteście atrakcyjne i ktoś tam na was leci to na pewno taką osobą nie jest wasz mąż. ot , tyle i nie ma co tu głębiej szukać.

Gość gghhjj
Ja mam podobnie jak autorka. Ale nie jestesmy malzenstwem. Jestem z facetem 1.5 roku i nic.. Ja probowalam wielokrotnie mu dac do zrozumienia ze mi sie podoba,ze to nienormalne, rozmawialismy o tym nieraz. Mowilam ze kazdy tego potrzebuje i zwiazek bez seksu jest jakis taki.. niepelny.Ale on mimo tego ze to wie, nic nie robi..Nie wiem moze ja za malo mu okazuj ze mi sie podoba? Doskonale rozumiem to ze w takiej sytuacji czlowiek czuje sie gorszy,nieatrakcyjny itp.Z tym ze moj chlopak wie ze ma problem.Ma tez inne problemy,nie chce tu zbytnio o tym pisac ale one tez na pewno maja jakis wplyw .Byl nawet u seksuologa,robil sobie badania.Testosteron ma niski,wg mnie za niski, ale wg seksuologa jest w normie.Takze sama juz nie wiem :-O

gghhjj - kochajcie sie platonicznie i juz :P kiedys taka miłość byla bardzo modna - teraz powraca znowu ;)