Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tghthhhb

Fact- kto mi wytlumaczy takie postepowanie

Polecane posty

Gość tghthhhb

Spotykalismy sie kiedys przez ok 4 miesiace, nastepnie kontakt urwalismy. Odezwal sie do mnie kilka tygodni temu. Pierwszy pisze, rozpoczyna rozmowe, pisze o spotkaniach, ale nie podaje konkretnego terminu-twierdzi,ze obecnie jest bardzo zajety. O co moze mu chodzic? Jego zachowanie wydaje mi sie to co najmniej podejrzane.

Gość walczący z głupotą
pewnie że podejrzane. Od razu powinien powiedzieć że chcec cię poślubić. Po jaką cholerę podtrzymawać znajomość.

Gość tghthhhb
walczacy z glupota-------> Ta ironia byla tutaj zupelnie niepotrzebna:P nie chodzi o zadne poslubianie, ale o o fakt,ze ktos wciska mi "kity",ze mnie lubi, teskni, ale nie ma czasu sie spotkac;) Zaznaczam,ze rozmowe o spotkaniu zaczal on-nie ja, ale robi to tak,ze wychodzi w "blizsej niesprecyzowanej przyszlosci":O

Gość pewnie sobiee
pewnie sobies prawdza czy jak bedzie mial chwile wolnego czasu to bedziesz chetna. taka prawda :O niektorzy faceci sa tepi

Gość pewnie sobiee
to wlasnie pisze,ze spreawdza czy ona mu nadal wierzy i jak bedzie mial ochote na bzykanko to sie wtedy zglosi

Gość pewnie sobiee
Tepe zachowanie-prymitywne. Moze faktyczniue ktoras glupsza na to sie zalapie, ale jak widac autorka chyba go przejrzala;)

Gość mllllllll
jest troche niepewny i niesmialy i czeka na oczywisty znak od ciebie, ze chcesz tego spotkania. Sam mam podobna sytuacje.