Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niunia x

pytanko

Polecane posty

Gość niunia x

podobają wam sie owłosione meskie torsy?proszę o szczere odpowiedzi bo to dla mnie ważne.Zgóry thank's

Gość niunia x
pytam bo poznałam faceta,koles jest boski i zdradza zainteresowanie moja osobą(przynajmniej tak mi się wydaje)i ma strasznie zarosnieta klatke

Gość Blask
i od torsu uzależniasz to czy gość jest dla ciebie czy nie ??????:O fest dziewczyno a wiesz co to serce..rozum...???....

Gość niunia x
pytam głównie z ciekawości,chce znac zdanie innych dziewczyn

Gość /*/*/**/*
to chyba tobie sie ma podobać, blondynko tepa

Gość niunia x
nie jestem blondynka,a tym bardziej tepa.O boshe, czy to takie dziwne ze chce poznac zdanie innych dziewczyn na temat owlosionych torsów,jestescie załosne...

Ile masz lat 15-16???? Oceniać kogoś pod względem włosów? Toż to śmieszne i nie poważne. Ale odp.na pytanie nie podobają mi bardzo owłosione torsy.

Gość jesli chcialas poznac tylko
zdanie forumowiczek na temat meskich torsow - to strasznie idiotycznie to sformulowalas, niepotrzebnie wplatajac watek tego nowo poznanego goscia. Wiec sie nie dziw, ze zostalas okrzyknieta pustakiem ;) a co do pytania: podobaja mi sie owlosione :)

Mnie tylko zastanawia czy jeśli podliczysz głosy dziewczyn i wyjdzie ci większość na nie to zrezygnujesz z tego faceta?:P

Ale wiesz, jak się zdecydujesz z nim być i uznasz, że ci to jednak przeszkadza to ci doradzimy dobre maszynki i pianki do golenia klaty:P