Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość experience

Aborcji bezpiecznej zdecydownia TAK!!!!!!!!

Polecane posty

Gość experience

W calej Europie kobieta ma prawo decydowac o sobie tylko nie wtym zsaranym seksistowskim kraju.To jest wymysl mezczyzn zeby zniewolic kobiete z bachoram w domu ,zeby odciac ja od swiata ,zeby nie miala nic do powiedzenia.Mezczyzna boi sie kobiety bo mamy dar produkowania zycia.My decydujemy kiedy i czy chcemy.Jestesmy niebezpieczne.Wiec nam wmawiaja ,ze to grzech(bajki dla dzieci,W calej Europie nikt cywilizowany w to nie wierzy),ze bedziemy cierpiec i miec wyrzuty sumienia itd itp.Kontrolowanie umyslow.Nie wszyskie kobiety nadaja sie na matki tak ¡jak nie kazdy nadaje sie na strazaka.Hiszpanki usuwaja i jakos nikt nie ma wyrzutow sumienia.Wrecz przeciwnie spoleczenstwo jest zdrowsze fizycznie i psychicznie.Ludzie sa weseli i zdowoleni z zycia.Kobiety sa wolne i jak kobiety awansuja caly kraj awansuje.I to widAC.w Polsce rzadza same samce i jaka ruina nie kraj. W Hiszpanii odkad aborcja jest legalna zadna kobieta ni umiera z powodu aborcji.Przed zabiegem i po masz opieke psychologow jezeli chcesz. Moje cialo moja decyzja.Precz z meskimi szowinistami!!!

POPIERAM !!! ale nie tylko moherowo-ograniczeni panowie tak mysla-kobiety TEZ-wiec jako samiec \"wolnosciowiec\" prosze o sprostowanie :)

Gość szuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
szkoda że poczęte dziecko nie ma możliwości zabic własnej matki.

Gość ggggfgfgfgfg
sorry bardzo, ale jesli jestes gotowa na uprawianie seksu musisz sie liczyc z tym ze mozesz zajsc w ciaze, nawet mimo zabezpieczenia.

do kilku ostatnich dziewczyn: polecam wizyte w domu dziecka:) albo w jednej z patologicznych rodzin.

nie byłoby domów dziecka gdybyś się ty i ta cała reszta wysterylizowała

taaaaaaaaaa, tylko zże psychiatrzy mają od groma pacjentek po aborcji.

czy ja ci pisalam ze zrobilam aborcje????? wydaje mi sie ze nie wiec przestan bajki wymyslac. nigdy nie zrobilam aborcji i nie zrobie,ale nie moja sprawa ani nie twoja jest to co robia inni wiec wole pozostawic wszystkim wolny wybor,ty ograniczona dziewucho!!!

nie, ale powinni wiedziec skąd się borą dzieci

Gość experience31
Antychryst sprostowanie.Faceci ktorzy sa nie dowartosciowani bez autoestima i ktorzy sie boja kobiet.Prawdziwy mezczyzna nigdy nie bedzie mial takiego stosunku do kobiecosci. jestem z facetem 6 lat (ja mam 31Dziennikarstwo on 33 handlowiec wlasna firma) i sie wysterylizowalismy bo mielismy dosc i nie chcemy na prawde miec dzieci ani teraz ani nigdy.Swiat jest przeludniony robimy przysluge ludzkosci.Wiecie ile dzieciak konsumuje zasobow naturalnych i ile pampersy zanieczyszczaja. Pozdrowionka

a to juz inna sprawa,tak jak pisalam na innym topiku.aborcja powinna byc dozwolona,bo kazdy powinien miec prawo wyboru a inna sprawa jest ze nasz kraj,politycy i rodzice powinni zamiast sie bawic w te cholerne ustawy o aborcji-czyli konsekwencje,zaczac zapobiegac,uczac mlodych ludzi co i jak!!! i to wlasnie profilaktycznemu nauczaniu dzieci powinnysmy poswiecac wiecej czasu a nie konsekwencjom ich bledow!!!

Gość experience31
Prawda angioletto.Ale uwierz mi jak sie wpada to sie wpada i nie wazne ile studiow masz skonczonych....I zazwyczaj sie wpada z twoim facetem bo z nieznajomymi zakladasz gume....

slabe to sprostowanie-sorki ale nadal pachnie szowinizmem :P czyzbys nie widziala kobiet glosno domagajacych sie zakazu aborcji?? co do reszty -zgadzam sie-i popieram.:)

Gość cxvcx
Nie pierdol, ze usuwasz ciaze, bo nie chcesz, zeby sie meczylo. Usuwasz, bo chcesz sie dalej ruchac po dyskotekach a bachor tylko by ci przeszkadzal.

Gość berii
"do kilku ostatnich dziewczyn: polecam wizyte w domu dziecka albo w jednej z patologicznych rodzin." to moze zabijajmy wszystkich bezdomnych, biednych, pojedzmy do Afryki pozabijac polowe czarnych.

Gość experience31
Maja wyprane mozdzki przez narkotyk zwany RELIGIA. W krajach rozwinietych bogatych kosciol ni nie ma do gadania ale nie zaprzeczysz ze we wszyszstkich religiach przewodza faceci(sfrustrowani bez poczucia wartosci niektorzy pederasci inni geje ktorzy wstydza sie sojej seksualnosci) zawsze z problemem.

profilaktyczne nauczanie jest jak najbardziej OK; wręcz wskazane! ale co innego jest traktowanie aborcji jako środek antykoncepcyjny. jest na to przyzwolenie i dlatego stało się plagą.

Też jestem za bezpieczną legalną aborcją. Jeżeli ktoś będzie chciał to i tak to zrobi, ale po co w podziemiu skoro można by bezpiecznie w szpitalu...? A jeżeli ktoś jest przeciwny to tego nie robi i tyle. W naszym kraju niestety kobiety nie maja prawa wyboru...

ja również jestem za bezpieczną aborcja bo każda odpowiada za siebie i tyle jak ktos chce aborcji to i tak zrobi a jak nie to nie łatwiej by było pomóc leganą aborcjia niz słuchca w wiadomosciach o maltretowaniu dzieci albo noworodkach w smietniku ale kraj katolicki

no właśnie, zabij to nie będzie problemu. normalnie to cudowny lek na wszystkie zła tego świata. bo każde zło pochodzi przecież od człowieka, więc po co się zastanawiac, zabic gościa już w zarodku.

Gość miskaaaaaaaaaa
ja jestem za, ale gdy dziecko jest wynikiem gwaltu, zwiazku kazirodczego, czy tez zostalo poczete ponizej 18 roku zycia itp. a nie dlatego ze mi w tej chwili dziecko nie pasuje... zreszta to sa trudne decyzje...

Gość popieram autorka w 100
kazdy ma wlasne sumienie i odpowiada za swoje czyny wiec powinien miec prawo wyboru. a w tym kraju kobieta zeczywiscie wszystko "powinna" nawet jesli czegos nie chce...zacofany kraj

miskaaaaa, czyli dziewczyna w wieku 18 lat wg ciebie moze usunac ciaze,a ta w wieku 19 lat juz nie??? co za zacofanie!!!!!

Nie potrafilabym usunac ciazy. Tej planowanej i tej nieplanowej. I nawet jesli to zagrazaloby mojemu zdrowiu czy tez zyciu, urodzilabym. Natomiast...nie wiem za bardzo czy bylabym w stanie urodzic dziecko, ktore byloby owocem gwaltu. Wydaje mi sie, ze byloby to nie lada...hmm...\'poswiecenie psychiczne\'. Z drugiej strony to dziecko byloby tez moje... I tu sie rodzi konflikt, bo ja pozbawic czesc siebie zycia ?