Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieogarniętasama

nakryłam go....... z własną siostrą!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość nieogarniętasama
dziękuje, właśnie miałam zamiar się zapytać gdzie jest ta opcja. spraw wspólnych w zasadzie nie mają, jedyne kontakty to odwiedziny, imprezy okolicznościowe. Ostatnio siostra wpadła po prostu "przy okazji"

Gość do nieogarnietasama
a możesz opisać jak zeragowali gdy wrocilas do domu i zastałas ich przytulonych? ps. zaczernij nick bo sie beda barany podszywać

Gość nieogarniętasama
kiedy weszłam do mieszkania siedzieli przytuleni, w momencie kiedy stanełam obok nich siostra rzuciła sie mi w ramiona z przywitaniem.. zaczeła mnie zagadywać że wpadła bo po drodze miała i ze się stęskniła.. mąż wyszedł do toalety.. pewnie żeby ochłonąć!!!!

Gość nieogarniętasama
jest jeszcze możliwość, że kontaktują się za pomocą internetu! nie ma hasła na gg ale zapewne kasuje systematycznie archiwum więc jest czysty! to też mnie intryguje...

Gość do nieogarnietasama
rozmawiałaś o tym pozniej z męzem albo siostrą?

Gość nieogarniętasama
nie, postanowiłam nie dać ponieść się nerwom, nie będzie łatwo udowodnić im cokolwiek, większe szanse mam nie ujawniając się

Gość mega nieciekawie
hmmm sytuacja jednoznaczna, chociaz cuda sie zdarzają... Rozmawiałaś o tym z mężem, czy zostawiłaś bez komentarza? A czy w relacjach miedzy Toba o mężem zauważyłaś jakieś zmiany? W jego zachowaniu? Mój szwagier zaczął wtedy chorobliwie o soebie dbać, siłownia, solarium - ślepy by sie zorientował ze coś się dzieje. Dodam, ze to nie był mąż mojej siosty tylko siostry mojego męża...

Gość do autorki....
a tak swoją drogą to niezły d u p e k z tego twojego meza! dlugo jestescie po slubie?

Gość nieogarniętasama
mega nieciekawie - nie rozmawiałam z nim o tym. nie chce nic pochopnie spaprać w jego zachowaniu wiele się nie zmieniło, kiedy mnie nie ma spotyk się z "kumplami", ostatnio wrócił o 4 rano bo był na mieście na "piwie". Dbał o siebie zawsze więc tu różnicy nie widzę. Zawsze wypsikany perfumami, nieźle ubrany. Zmienił ostatnio perfum nie wiem czy to jakiś znak... łatwo wyprowadzić go z równowagi, kiedyś taki nie był. Stał się troszkę bardziej zazdrosny sama nie wiem co jeszcze, jak sobie przypomną to napiszę

Gość nieogarniętasama
4 lata po ślubie istotne może jest to że mój mężuś miał w przeszłości skłonności do zdrad i flirtowania, również poznawał dziewczyny przez internet ale z tego co wiem się z nimi nie spotykał. Swoją byłą narzeczoną zdradzał wielokrotnie, ostatnia byłam ja dla mnie odszedł od niej...

Gość do autorki....
no to przepraszam bardzo, ale tacy ludzie sie nie zmieniają! Sama rozbiłaś związek, to ktoś teraz rozbija tobie. W zasadzie to powiedzialabym że jest sprawiedliwość na tym świecie! Ale ciągle podtrzymuję opinię ze to palant, tylko taki ktos wogole nie powinien zakladac rodziny!

Gość facet ktory zdradzil raz
bedzie zdradzac. lepiej sie postaraj zeby byl zazdrosny o siebie,daj mu wielepowodow do zazdrosci. zobaczysz czy to zauwazy

Gość mega nieciekawie
no, często ta wzmozona zazdrość to tez oznaka bycia nie w porzadku... Ale nie zawsze... Powiedz mi jeszcze, czy jak wraca z tego piwa nad ranem, to jest na bani - jak facet po imprezie z kumplami? Bardzo dobrze, że z nim nie rozmawiałaś... Jesli już wpadł, przez kompa to raczej umie zacierać ślady... Tu tylko małe kroczki moga pomóc... nie masz mozliwości sprawdzić czy siostra w te jego imprezowe wieczorki również znika z domu?

Gość nieogarniętasama
Do do autorki: nie wiedziałam że kogoś ma długi, długi czas! wtedy był zupełnie innym człowiekam, tamtej dziewczyny po prostu nie szanował, nie wraqcał na noc, nie przejmował sie niczym! nie czuje się winna.. nie wiedziałam o niej. Zresztą z tego co wiem ona też święta nie była dlatego on nie miał skrupułów. mega nieciekawie: zacznę od tego telefonu na kompie raczej nic nie znajdę siostra wychodzi bardzo często wieczorami jak to młoda d.... Mieszka z rodzicami ole ich nie chciałabym w to mieszać...

Gość nieogarniętasama
otulona - uwielbiasz do czasu aż nie znajdziesz się po tej 2 stronie

Gość nieogarniętasama
nie wiem tego. A jesteś? jeśli tak to jednoczę sie w cierpieniu !

Gość nieogarniętasama
otulona - nie mam powodu przypuszczać, że mnie nie kocha Przypuszczam że mnie zdradza. A jedno drugiego nie wyklucza

Gość do nieogarnietasama
no wybacz ale jak jesteś z facetem który wielokrotnie romansował to wybacz, ale głupia cipa z ciebie i zasłużyłaś na to aby tym razem zdradził cie z siostrą. Kurde przez chwile ci wspolczulam ale widze ze jestes z tych co dają sie zdradzac i przymykają na to oko. ehhh idz po rozum do glowy dziewczyno

Gość mega nieciekawie
Massz dobry kontakt z siostrą? Myślisz że byłaby do tego zdolna? wiesz, może on ją po prostu "zarywa". Może jeszcze nic się nie wydarzyło... W moim przypadku od początku nie przypadłysmy sobie z siostra męza do gustu, przypadlismy sobie natomiast ze szwagrem.. Stało się, dziś już bym sie nie bawiła w takie coś, bo mimo wszystko wyrzuty sumienia by mnie żarły. Mimo tego, to był cudowny okres w moim życiu (moj mąż to podobny przypadek jak Twoj :O ). nigdy wcześniej tak nie kochałam i nie czułam się tak kochana... Do dziś mamy do siebie sentyment i mysle ze już do końca zycia serduszko bedzie mocniej biło przy każdym spotkaniu... Oczywiście od naszego "końca" nic już miedzy nami sie nie wydarzyło. Czasem rzucimy sobie jakimś wspomnieniem, paląc na przykład papierosa u teściowej na tarasie (nie pali się w domu). ale to już tylko słowa i tylko wspomnienia...

Gość do nieogarnietasama
jedno drugie wyklucza idiotko :O O maj gad, kolejna pusta lala ...

Gość nieogarniętasama
mnie nigdy wcześniej nie zdradzał!!! jest wspaniały i kochający. ale był sku.....lem dla swojej byłej - dlatego piszę, że ma skłonności do flirtowania itp!

Gość nieogarniętasama
jedno drugiego nie wyklucza! bywa że ludzie kochają a mimo to zdradzają!!!!!

Gość mega nieciekawie
nieogarniętasama Nie stresuj się...przeciez to kafe, zawsze sie jakaś "menda" trafi... Do jutra bedzie ich tu mnóstwo Nie reaguj!!!!

Gość do nieogarnietasama
chyba nie przeżyłas milosci skoro uwazasz ze prawdziwa moze byc miedzy ludzmi zdradzającymi sie

Gość nieogarniętasama
mega nieciekawie - kontakt mam taki sobie że tak powiem ona jest z tych gwiazdeczek! nie wiem dlaczego ale zaczynam czuć do niej pewną nienawiść!! wypobraźnia pracuje:( oczywiście nie mam pewnych dowodów, troszkę poczekam - wszystko się wyjaśni mam nadzieje. Mega nieciekawie - mam wrażenie że niektóre kobiety żyją z klapkami na oczach!!! Zdaje się że Ty jedyna tak naprawdę jesteś w stanie wyobraziś sobie moją sytuację. Znam życie i wiem że kopie po d... A niektóre Panie żyją w przekonaniu że maja idealnych, kochających mężów... tak naprawdę niektóre z nich mają rogi do nieba

Gość nieogarniętasama
do do nieogarnięta sama - wierz mi życie jest podłe! niespodziewanie potrafi nas rzucić na kolana

Gość nieogarniętasama
mega nieciekawie kończę prace w domu przeszukam jego tel. do jutra trzymaj kciuki... bardzo się boje

Gość mega nieciekawie
może nie bedzie tak źle... mam mimo wszystko nadzieję ,ze do niczego nie doszło... Trzymam kciuki!!!!!

Gość nieogarniętasama
czarny nik żeby nikomu nie przyszło do głowy się podszywać!