Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmmmmmmmmmmffffffffffmmmmmmmm

depresja.?..chcę umrzeć...

Polecane posty

Nie mam już sił żyć, nie mam sił co chwilę wycierać oczu od łez,nie mam sił wstawać do szkoły ,nie mam sił rozmawiać z rodzicami,.. Boję się zostawać w domu,mam wrażenie ,że ktoś stoi w przedpokoju,że to duch albo jakiś trup ,krzyczę gdy jestem sama w domu... Mam jakieś omamy...gdy mrugam widzę białe plamy a gdy się na nie spojrzę - znikają... Nie dogaduję się z koleżankami,na rodziców krzyczę,mam wszystkich dość... Najchętniej bym cały czas spała i nigdy się nie obudzila... ale... mam w brzuchu dziecko... nie wiem co robić... dół goni doła.. czy to może depresja...?

Gość nerwiczka
nie poddawaj sie przywolaj jakies mile mysli........a moze takie pytanie...czy ejstes moze sama w tym wszystkim? facet Cie zostawil?

Gość hahea
jakie dziecko ?

jestem sama,do tego szkoła , boję się co będzie

Gość złego jest to że masz
nie trzeba było się k u r w i ć:)

Gość nerwiczka
no coz idioci sie zdazaja i wypowiadaja kretynizmy.......nie rpzejmuj sie nimi faceci to luje a Ty bedziesz dzielna mamusia, ktora spotka na swojej drodze wartosciowego czlowieka. Poradzisz sobie ze wszystkim tak jak i ja!!!!

Gość złego jest to że masz
po co się tu oszukiwać:P przecież wiadomo że to panna z bagażem:P będziesz już sama do końca zycia:( trzeba wiezieć komu d u p y się daje:P

Gość nerwiczka
ograniczony umyslowo czlowieku....nigdy do konca nie wiesz z jakim czlowiekiem masz do czynienie, no ale skoro wypisujesz takie durnoty to musisz byc straznie zakompleksiony i osamotniony. Samotne matki nie sa skazane na bycie samej. jedynie takie cos moga stwierdzic strasznie ograniczeni ludzie tacy jak Ty...wspolczuje i zycze powodzenia w znalezieniu odpowiedniej osoby

Gość dziewczyno idź do lekarza
psychiatry , pomoze . wiem z własnego doswiadczenia .....