Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frewfrefef

co pomoże na lekko obwisłe piersi..

Polecane posty

Gość frewfrefef

po urodzeniu dziecka piersi powiekszyły mi sie o rozmiar z duzego B na duze C, troche tez obwisły, ale nie tak tragicznie.Mojemu mezowi sie podobaja i chetnie je całuje i dotyka, tylko ja jak patrze w lustro, to widze, roznice sprzed ciazy jak porownuje, a tym co jest teraz..wiaodmo pod wływem ciezaru lekko obwisłu.Jeszcze karmie, dziecko ma 6 miesiecy.Karmie juz raczej sporadycznie! JAkie sa sposoby na podniesienie piersi?nieoperacyjne a ile moze kosztowac operacja?

Gość elle22
Pomysl troche...nie da sie podniesc piersi, zadne masaze, cwiczenia nie sprawia, ze piersi beda osadzone wyzej niz teraz...

mimo wszystko warto skladac rece jak do modlitwy,plasko jedna do drugiej i na wysokosci mostka..i cisnac z calej sily...ponoc to wzmacnia miesnie pod piersiami..mi tez sie zawalo,ze jakis lekki efekt daje

Gość Damskie pompki
rób i takie ćwiczenia polegające na nacisku jednej dłoni drugą (ręce złożone na wysokości biustu, łokcie w bok). Pomagają tez masaże, najlepiej robione przez męża ;) No i koniecznie noś dobrze dopasowane staniki, czyli na pewno nie te sprzed ciąży.

Gość strachaczka
chyba nic nie pomoze, jak mnie maz dotyka tam to mam wrazenie jakby mialy mi uleciec... serio.

Żeby piersi były ładne to pierwsza podstawa to dobrze dopasowany stanik.A dodatki to balsamy,ćwiczenia,masaże...

po pierwsze to zajżyj na tę stronę na pewno ci pomoze ja po ciąży używałam kremu na rozstępy gerbera, niby pisza że do trzech miesięcy po porodzie jest skuteczny ale ja uzywałam dłużej (bo bardzo nieregularnie) i wszystkie rozstępy zniknely.