Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lady Gaga***

Jestem sexowną blondynką a Będe Mamą to mnie przeraża

Polecane posty

a co do tego, że będziesz źle wyglądac po porodzie to widać, że mówią to kobiety które nei widzały ciała młodej kobiety po kilku miesiącach od porodu :) nawet cycki wracają do normy jesli bardzo się przez ciążę i mleko nie powiększą :)

Gość Lady Gaga***
chodzi o to czy to nie bedzie źle postrzegane czy moge jescze miec prawo do tego zeby poczuc wolnosc

Nie mogę znieść tych niektórych wypowiedzi. Do justyny: masz za wysoką samoocenę i iloraz inteligencji w teście Wechslera (WAIS-R (PL)) masz zerowy.

Gość zarazzaraz
och jejus...Lady Gaga*** jaaaka ty byyystr jestes. jak woda w kiblu

Gość Lady Gaga***
czy jeszcze moge sie bawic

Gość mizi69
MYSLE ZE JESTES GLUPIA NAIWNA DZIEWCZYNKA ---BO JAK TY BEDZIESZ ZAPRACOWANA TWOJ CHLOPAK BEDZIE UZYWAL Z INNA ;ALBO BEDZIE ODWIEDZAL PANIENKI Z ODLOTY.pl

Gość Lady Gaga***
NIECHCE BYC MATKĄ POLKA

nie popadaj w stereotypy. Dasz radę, ale widzę, że już długo przebywasz na tym forum i chyba wciąż coś Cię gryzie, bo jak by nie gryzło to już byś dwano zakmnęła to forum.

Gość Lady Gaga***
mam zamiar przeniesc sie na te 2 osatanie lata na zaoczne i pójsc do pracy, chce byc niezalezna

Gość Justynaaaaaaaa
CrazeFreya przestan pisac jakies pierdoly z kosmosu tylko napisz co w moich wypowiedziach jest nie takie? Ja tez do ciebie moge pisac "twoja stara pierze w rzece" ale ja juz z tego typu klotni wyroslam. Jak sie chcesz ze mna droczyc to prosze rob to w sposob bardziej inteligentny

Gość zarazzaraz
Lady Gaga*** wez sie zmyj z forum..jedna kretynka (autorka) wystarczy

Gość mizi69
niestety bedziesz matka polka z dlugimi rekami wyciagnietymi przez ciezkie siaty

Gość Lady Gaga***
Boje sie wszystkiego, tego dorosłego życia jak to bedzie jak pojawi się dziecko czy oboje podolamy i cala reszta o ktorej pisalam

to idz i badz. liczysz ze zalozymy zespol cheerleaderek i bedziemy Cie zagrzewac do walki o swoje zycie??masz plan to go zrealizuj i koniec

Gość Lady Gaga***
mizi69 na zakupy bede jezdzic z moim facetem on nosi siatki

Gość zarazzaraz
nikt cie tu nie pocieszy ani nie poradzi. zalosna jestes nie doroslas do dziecka.

Gość Justynaaaaaaaa
Lady Gaga*** nie moge pojac takich dziewczyn ktore mysla tylko i wylacznie DUPĄ . Mowisz ze jestes taka madra, taka inteligentna, ze w domu zawsze nauka byla najwazniejsza A CO ROBILAS NA LEKCJACH Z WYCHOWANIA DO ZYCIA W RODZINIE?? NIE UCZESZCZALAS NA LEKCJE BIOLOGII, ZE NIE WIESZ ZE DZIECKO POTRZEBUJE JESC I PIC?? JESTES SMIESZNA I ZALOSNA A NIE INTELIGENTNA

Gość zarazzaraz
jesli was malolaty na utrzymanie samochodu bedzie przy dziecku stac

Gość kasiekmim
Bez sensu. Wiesz co chcesz robic to wypad z forum. Na h.. ci nasze wypowiedzi jak Ty najmadrzejsza jestes. A wzielas pod uwage, ze mozesz miec blizniaki np.????? :D

Gość zarazzaraz
hehe...to by bylo dobre..dopiero szkole zycia bys przeszla

Gość Justynaaaaaaaa
zarazzaraz nie ich tylko jej faceta. Jej by sie nie udalo utrzymac samej siebie, a co dopiero dziecka czy samochodu

myslisz ze jak pojdziesz na zaoczne i do pracy to bedziesz miala czas na wychowanie i utrzymanie dziecka. studia musisz oplacic, mieszkanie musisz oplacic, dziecko musisz ubrac, wykarmic. ja studiuje zaocznie i pracuje i wiem ze nie pogodzilabym tego jeszcze z dzickiem. chyba ze facet by nie pracowal. ale jak z jednej pensji oplacisz to wszystko??

Gość Justynaaaaaaaa
brunette6 no przeciez ona opiekunke wynajmie do dziecka, ciekawe tylko czy na ta opieekunke sama by byla w stanie zarobic ha ha

Gość Justynaaaaaaaa
Taa i bedzie brac od starych ile? Jak byla taka MĄDRA zeby DUPY dać, yo niech będzie też taka MADRA zeby to dziecko utrzymac i wychowac. MAMUSIA SA NIA DUPY NIE DAŁA!

Gość Justynaaaaaaaa
* mamusia za nia dupy nie dała

Gość zarazzaraz
autorce chyba sie wydaje ze to zabawa bo jest super zgrabna super kolor blad i wszystko bedzie ok... a dziecko jest jak psiaczek. jak nie bedzie sie mial nim kto zajac to podrzuci do sasiadki albo rodzicow zeby na dyskoteke mogla isc.chlopak na zakupy po nowy utleniacz do wlosow zabierze ja na rowerze (bo na samochod nie wyrobia ) i bedzie ok