Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lady Gaga***

Jestem sexowną blondynką a Będe Mamą to mnie przeraża

Polecane posty

Gość Justynaaaaaaaa
CrazeFreya nastepna madra hahaha :D Za duzo sie filmow naogladalas, od kiedy dziecko interesuje to na jaka ocene mama magistra obronila? Jestes zalosna, dziecko to cche kase, a reszte ma w dupie, brutalne ale prawdziwe

raz na jakis czas owszem ale ja bym na Twoim miejscu nie probowala sie zastanawiac w 4 miesiacu ciazy jak sobie wolna sobote zalatwic tylko to jak ja sobie studia ogarne w polaczeniu z wychowywaniem dziecka. uwierz mi ze raczej nie bedziesz miala zbytnio czasu na imprezy ze znajomymi.

Gość Lady Gaga***
nie jestem pusta studiuje ścisly kierunek mam dobre wyniki, dostaje stypendium naukowe, a to że chce jescze sie wyszalec to inna sprawa mam dopiero 21lat mam robic z siebie statystyczna matkę polkę użalającą sie na swój los, wychowam moje dziecko skoncze studia a przy okazji bede sie bawic na tyłek siąde w wieku 30lat

Gość mizi69
a ja zrobila bym test na HIV

Gość Justynaaaaaaaa
Lady Gaga*** ja rowniez mam 21 lat i studiuje ale taka pusta idiotke to mi na uczelni ciezko spotkac? Lubisz rozowy kolor? :d Dla mnie jestes druga Jola Rutowicz

Widze Justyno, że niczego nie jesteś warta. Jak się dobrze dziecko wychowa, to będzie ono dumne ze swoich rodziców, którzy cięzko pracowali. Ale widocznie ty nie byłaś i nie jesteś takim dzieckiem, które jest dumne i kocha swoich rodziców, obojetnie kim są.

Gość zarazzaraz
co to za facet ktory do orgazmu nawet cie doprowadzic nie potrafi. spuszcza sie tylko w ciebie a reszte ma w dupie...i na dodatek cie zaciazyl. a ty skoro tyle mialas planow "niespotykana ambitna "blondynko to czemu nie uwzglednilas w nich antykoncepcji. chyba jednak nie jestes taka bystra..a teraz zbyt pozno. spasiesz sie,pokryjesz rozstepami,cycki ci sflaczeja a dupe rozerwie az bedzie trzaskalo a szkoly nie skonczysz. facet nadal sie bedzie w ciebie spuszczal az wreszcie mu sie znudzisz.powodzenia

Gość Justynaaaaaaaa
Lady Gaga*** glupota juz jest samo to ze wpadlas, moze zamiast prezerwatyw wydawalo ci sie ze wystarczy ci guma balonowa? :D

Gość Lady Gaga***
naprawde uważacie ze powinnam zamknac sie domu czy sobotnia impreza z moim facetem i znajomymi to cos złego? moi rodzice beda kochac moje dziecko nie mniej niz ja i jesli zostawie je w sobote u nich to wiem ze nic złego mu sie nie przytrafi, jestemsy jescze oboje młodzi i mysle ze powinnismy sobie fundowac wspolne wyjscie na disco np.

wiedze ze najbardziej to Cie te soboty na disco interesuja i boisz sie ze sie roztyjesz i nie bedziesz juz taka seksowna bloni za jaka sie uwarzasz

Gość Lady Gaga***
Justynaaa nieprezentujesz nic swoją osoba

Gość Justynaaaaaaaa
CrazeFreya buachachacha nie rozwalaj mnie:D Mialabym byc dumna z matki ze jestest po studiach a jakby nie byla po studiach to mialabym miec ja w dupie??? :D Jaka dume mogloby miec dziecko autorki? Ze jego mamusia dupy daje w wieku 21 lat nie umiejac mu na ten moment zapewnic zadnej przyszlosci czy zabezpieczenia? Co ta dziewczyna na chwile obecna moze dla tego dziecka zrobic? Gowno, urodzic je jedynie, a to kazda glupia potrafi

Gość Lady Gaga***
mam zamiar pozostac atrakcyjną wykształconą kobieta, wiem ze podobam sie facetom ale mam w glowie cos wiecej, w moim domu zawsze napierwsyzm miejscu stała edukacja i to samo bede wpajac moim dzieciom

Gość kasiekmim
Jakoś nie mogę uwierzyc, że studiujesz ścisły kierunek... Po Twoich wypowiedziach ewidentnie widac, że nie dojrzałas do roli matki... ale cóż... Jak można sie nie zabezpieczać??? Co ty masz 15 lat ??? Nie wiesz co to prezerwatywy... Moze zacznij sie dokształcać bo niedługo z drugim wpadniecie ... ;) Przynajmniej przyrost naturalny bedzie mniej na minsie...

To ty justyno robisz g**** dla swojego dziecka, które pewnie już nie żyje, bo nie mogło patrzeć na niewyparzony ryj swojej matki.

Gość Anulka13
Mozna to pogodzic, choc bedzie Ci ciezko. Moja siostra urodzila bedac na studiach. Teraz ma 6 letnie dziecko, dobra i ciekawa prace, meza. Przezywa druga mlodosc. Rodzice jedni i drudzy jej pomagali ile mogli w opiece nad dzieckiem aczkolwiek po jego urodzeniu nawet najwiekszym imprezowiczkom sie zmienia w glowie i sercu. Bo mimo, ze szalec lubila i lubi nadal, to jednak dziecko jest i juz na zawsze pozostanie najwazniejsze. Bywalo jej ciezko, ale dala rade i moim zdaniem sprawdza sie jako matka.

Gość Justynaaaaaaaa
rzycze powodzenia, rozstepy i zwisajace cycki juz nie sa takie sexi,a tego nie ominiesz :):) Rozcignieta zwisajaca skora na brzuchu? W jakim ty swiecie zyjesz dziewczyno :D

ja mam 23 lata obecnie i prawie półtoraroczna córeczkę, w tym roku obroniłam się na 5, teraz pracuję i wychowuję sobie spokojnie dziecko, jeśli zostanę w tej branzy w której jestem to w przyszłym roku robie podyplomówkę, zmaierzam zrobic też certyfikat z angielskiego, ale najpierw musimy zmienić samochód :P:P:P Jak chcę gdzieś wyjść to zostawiam dziecko pod opieka rodziców, ale rzadko mi się zdarza, bo po pracy jestem tak stęskniona za nią, że chcę poświęcić jej każda chwilę i dać jej wtedy całą siebie. nie powiem nie jest łatwo kończyc studia, zjamować się dzieckiem, pisac pracę mgr, ale da się zrobić. Najważniejsza jest pomoc partnera :) Mój mąż zawsez mi pomagał, na jakiś czas zrezygnował nawet z pracy, bo nie mogliśmy znaleźc opiekunki, a ja chciałam zacząć po studiach \"normalną\" pracę :) Zreszta, po urodzeniu dziecka zmieniają się priorytety :) To co było wazne kiedyś, imprezy, znajomi staje się płytkie jak się obserwuje rozwój swojego dziecka i ja dzisija cieszę się, że wpadłam i cieszę się z tego jak potoczyło się wszystko :)

Gość mizi69
NIE CHCE BYC ZLOSLIWA ALE O DOROSLYM ZYCIU TO TY NIE MASZ POJECIA :DZIECKO ZABKUJE GORAZKUJE ;TY W PIERWSZYM CZASIE NIE BEDZIESZ MIALA ANI JEDNEJ PRZESPANEJ NOCY;NAWET NA DOBRY SEX NIE BEDZIESZ MIALA OCHOTY ----A TY MYSLISZ TYLKO O WYJSCIU W SOBOTE NA IMPREZE ---NIE JESTEM STARA BABA TYLKO ZGRABNA30LATKA ALE NA TEN TEMAT COS WIEM

Gość Justynaaaaaaaa
CrazeFreya wymysl cos madrzejszego :D Jakbys miala taki ryj jak ja to by ci sie w zyciu ulozylo :D

Gość Anulka13
Tylko jedna wazna sprawa - rodzice musza chciec Ci pomagac. Nie powinno to wygladac tak, ze traktujesz ich jak nianki tylko wtedy kiedy potrzebujesz. Wielu wyjsc bedziesz tez musiala sobie odmowic, choc nie znaczy to, ze masz tylko siedziec w domu.

Gość Lady Gaga***
wiem ze bede dobra matka bo juz kocham to malenstwo pozatym mam dwie mlodsze siostry ktorymi sie zajmowalam, prowadzama do przedszkola czasami nakarmilam. chodzi mi tylko oto zeby sie nie zatracic nie przegapic życia, zeby za pare lat nie zalowac czegos. Moja mama broniła magisterke kiedy ja leżalam w łożeczku, kiedy mialam 4 lata bawila mnie niania, moja siostra nacieszyla sie juz mama tylko podczas urlopu macierzynskiego. Niemamy żalu do mamy ze nie siedziala z nami w domu wręcz przeciwnie jest dla mnie wzorem ambicji,wytrwalosci i siły, co nie znaczy ze nie doznalysmy milosc nasza matka jest kochająca i cieplą osobą. Podziwiam ją ze nie poszla na łatwizne i nie siedziala w domu czekając na pensyjkę męża

Gość kasiekmim
A poza tym będziesz sama, bo nie wiadomo jak partner sie do tego odniesie. Zreszta po porodzie wiekszosc zwiazkow przezywa kryzys. No chyba, ze jest to para z dluzszym czasem oczekiwania na potomka.

powtorze sie: skoro masz takie zdanie na swoj temat i tak wysoka samoocene to po cholere ten temat zakladalas?? skoro masz tez swoja matke jako wzorzec i bedzie Ci pomagac i to pewnie nie tylko ona. to co Cie do chuja przeraza?? ze nie bedziesz seksowna??chyba nie bo jak wczesniej zauwazylam masz wysoka samoocene. ze nie bedziesz chodzila na imprezy?? tez nie bo zostawisz dziecko u rodzicow. CO W TAKIM RAZIE CIE PRZERAZAA?

Gość Lady Gaga***
nie pisalam ze bede latac po imprezach kiedy tylko juz dziecko sie urodzi pierwsze pól roku mam zamiar poswiecic tylko jemu ale potem czasami chce wyjsc i poszlaec poczuc sie znowu jak nastolatka, zawsze byla tylko nauka nie latalalam jak moje koelzanki w wieku 16-18 lat po dyskotekach czy imprezach zaczelam odżywac na studiach ale malo przezylam

Gość Justynaaaaaaaa
Lady Gaga*** natomiast ty jestes pusta blondyneczka uwazajaca sie za "sexi" (zauwazcie ze ladne dziewczyny nigdy nie mowia/pisza o sobie ze sa ladne) teraz w ciazy w wieku 21 lat bez wyksztalcenia pracy i kompletnie niczego. Co ty sama bys temu dziecku umiala zapewnic? To wlasnie teraz bedziesz musiala liczyc na pensyjke chlopa