Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 anakreonka00303

Bolesny wstydliwy problem. Stolec.........

Polecane posty

Go艣膰 anakreonka00303

Cze艣c. Opowiem wam od pocz膮tku jak to by艂o. Od ok. tygodnia dokucza艂 mi straszliwy b贸l w podbrzuszu i skurcze. My艣la艂am, ze to objaw nadchodz膮cej miesi膮czki. Przedwczoraj obudzi艂am sie wsta艂am i dosta艂am takich skuczy, 偶e zwija艂am sie z b贸lu. Wzi臋艂am 2 no-spy i w pozycji le偶膮cej jakby bola艂o mniej. Po jakim艣 czasie przy oddawaniu stolca zauwa偶y艂am, 偶e jest on otoczony krwi膮 (dosy膰 sporo, o 偶ywym czerwonym kolorze). Od tamtego czasu dokucza mi lekki b贸l w podbrzuszu i nie czuje parcia na stolec. Co to mo偶e by膰 i co mam zrobi膰 偶eby temu zaradzi膰. No i co zrobi膰 偶rby wywo艂a膰 oddanie stolca? Bardzo prosz臋 o rady... PS. A okres mi si臋 sp贸藕nia ju偶 ponad tydzie艅, ale w.膮tpie 偶eby mia艂o to ze soba jakie艣 powi膮zania (?)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 wisienka na torcie
ci膮偶a moze....mija siora tak mia艂a jak Kub臋 pocz臋艂a

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anakreonka00303
pfff ci膮za i problemy z uk艂adem wydalniczym?? nigdy nie s艂ysza艂am o takich objawach ci膮zy... Wie膰 w膮tpie. A z t膮 miesi膮czk膮 to te偶 dziwnie, mam wra偶enie ze od kilku miesi臋cy mam kompletnie wyregulowany okres;/;/;/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wisienka na torcie
moja siostra tak mia艂a i juz:D ale co do okresu to stres dieta czy np problemy ze snem wystarcza by go rozregulowac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anakreonka00303
prsze piszcie co艣 mo偶e kto艣 mia艂 podobny problem (ale to nie by艂a ci膮za) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anakreonka00303
pom贸偶cie co艣

Udost臋pnij ten post

do lekarza , to moga byc hemoroidy i na pewno cos ci pek艂o w srodku albo cos w pochwie ..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anakreonka00303
ale do jakiego lekarza???????? bosz tylko nie lekarze;(

Udost臋pnij ten post