Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anakreonka00303

Bolesny wstydliwy problem. Stolec.........

Polecane posty

Gość anakreonka00303

Cześc. Opowiem wam od początku jak to było. Od ok. tygodnia dokuczał mi straszliwy ból w podbrzuszu i skurcze. Myślałam, ze to objaw nadchodzącej miesiączki. Przedwczoraj obudziłam sie wstałam i dostałam takich skuczy, że zwijałam sie z bólu. Wzięłam 2 no-spy i w pozycji leżącej jakby bolało mniej. Po jakimś czasie przy oddawaniu stolca zauważyłam, że jest on otoczony krwią (dosyć sporo, o żywym czerwonym kolorze). Od tamtego czasu dokucza mi lekki ból w podbrzuszu i nie czuje parcia na stolec. Co to może być i co mam zrobić żeby temu zaradzić. No i co zrobić żrby wywołać oddanie stolca? Bardzo proszę o rady... PS. A okres mi się spóźnia już ponad tydzień, ale w.ątpie żeby miało to ze soba jakieś powiązania (?)

Gość wisienka na torcie
ciąża moze....mija siora tak miała jak Kubę poczęła

Gość anakreonka00303
pfff ciąza i problemy z układem wydalniczym?? nigdy nie słyszałam o takich objawach ciązy... Wieć wątpie. A z tą miesiączką to też dziwnie, mam wrażenie ze od kilku miesięcy mam kompletnie wyregulowany okres;/;/;/

Gość wisienka na torcie
moja siostra tak miała i juz:D ale co do okresu to stres dieta czy np problemy ze snem wystarcza by go rozregulowac

Gość anakreonka00303
prsze piszcie coś może ktoś miał podobny problem (ale to nie była ciąza) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość anakreonka00303
pomóżcie coś

do lekarza , to moga byc hemoroidy i na pewno cos ci pekło w srodku albo cos w pochwie ..

Gość anakreonka00303
ale do jakiego lekarza???????? bosz tylko nie lekarze;(