Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lana666

angielska gwara

Polecane posty

Gość aj gat jaaa
aj sioł jaaaaa aj giw jaaa

Gość Why I men
oznacza TAK ;)))

Gość ale jezyk..................
heh, odpowiedz mu ze bardzo zle u ciebie-dom spalony, maz zdradza, dziecko w poprawczaku-otworzy szerooooko swoje angielskie galy i bedzie udawal w perfekcyjny sposob wielkie zainteresowanie twoimi sprawami, jak to bardzo sie martwi, bedzie taki mily, troskliwy...jakby w ogole cie znal prywatnie i obchodzilo go twoje zycie.Pol godziny pozniej juz nie bedzie pamietal z kim i o czym rozmawial. ps. poprstu zapyta cie-all you all right?- a ty odpowiesz mu: ohhh..im great!

Gość cmoknij...
jak ktos mnie pyta are you all right? i to juz po raz setny jednego dnia to mu odpowiadam: yeaaa, thanxs. po cholere sie wysilac jak ich to gowno obchodzi???

Gość ale jezyk..................
musisz odpowiedziec z entuzjazmem-wspaniale u mnie, cudownie, wlasnie przed chwila cegla spadla mi na leb i widze gwiazdki, no i wlasnie dlatego :EVERYTHING IS ALL RIGHT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ps. albo na pytanie are you all right, odpowiedz : No, im ok.

Gość Typowa polska mentalnosc
Narzekac skarzyc sie marudzic...I hate it

Gość pomocy_plisssssssssss
nie wyśmiewajcie i nie krytykujcie czy ktos może mi przetłumaczyć tekst z j.angielskiego????... jak ja tłumaczę to wychodzi jakis bezsens:(...bardzo proszę o pomoc!!! Magda. 1) So here it is merry Christmans Everybody's having fun Look to the future no 2) Are you hanging a stocking on your wall? It's the time that every santa

Gość a co ja tam wiem
1) wesolych swiat, wszyscy sie wesela(?), patrz w przyszlosc... 2)wieszasz ponczche na scianie, to jest czas w ktorym mikolaj...

Gość nie Why I men
tylko po prostu Amen, wymawiane ey-men!!! a pytania typu 'how are you' i 'are you alright' nie wymagaja odpowiedzi - sa uzywane jako odpowiedniki 'dziendoby' czy 'czesc'. Dlatego tez na powitanie 'how do you do' odpowiada sie 'how do you do' !!!

Gość A w polsce jest SIEMA
Co oznacza Jak sie masz?i tez nie musisz informowac wszystkich o swoim samopoczuciu. CZESC tez jest czyms w rodzaju: Czesc ci oddaje... Tez tak sie nie mowi wiec o co wam chodzi?

Gość chodzi im o to
ze tlumacza zwroty bardzo doslownie a potem sie dziwia, ze w uzyciu codziennym zupelnie co innego znacza. Czlowiek ciagle sie uczy, o tym 'czesc' to nie wiedzialam ;) dzieki!