Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milami89

Jak dojsc z Dworca PKP w Katowicach na ul. Jagiellonska?

Polecane posty

Gość milami89

Pilnie prosze o pomoc

idź w kierunku kina Rialto. pierwsza przecznica (w lewo)to ul.wojewódzka a następna to jagiellonska

Gość milami89
eternal: Dziekuje za odpowiedz ale ja nie wiem gdzie jest Kino Rialto:(

to jest trudno wytłumaczyć jak dojść komuś kto nie ma pojęcia o Katowicach. Będziesz na dworcu to zapytaj kogoś pewnie ci pomoże bo z dworca na Jagiellońską jest blisko. 5-10 min spacerkiem. albo wsiądź w autobus spod dworca i zaraz następny przystanek to Jagiellońska ale to tak blisko że szkoda kasy na bilet.

Gość milami89
wiem gdzie jest Plac Wolnosci, wiem gdzie jest Skarbek, wiem gdzie jest ul. Bankowa Moze w tym kierunku?????

jak będziesz pod dworcem, przy głównych schodach, to jest tam przystanek autobusowy, na tablicy przeczytaj jakie autobusy zatrzymują się na jagiellońskiej- jest to m.on 50, 21, 110, 674, 672, 12 z dworca jedzie się dokładnie 5min, jagiellońska to pierwszy przystanek na którym te busy stają :)

*m.in oczywiście autobusem jest najprościej, jak dojśc pieszo jest dośc trudno wytłumaczyc, ale możesz skorzystac z google map, jeśli koniecznie chcesz iśc na nogach ;)

jak na jagiellońską 5-10 min spacerkiem, skoro 5 min autobus jedzie? :D 15min co najmniej żwawym krokiem! wiem, bo chadzam czasami ;)