Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kassassa

problem z kasa

Polecane posty

Gość kassassa

kto z Was ma problemy finansowe? jak sobie radzicie? Wyzalmy sie na topiku , a co!

takie problemy to zawsze sa:) nawet jak ma sie duuuzo kasy wiec duza kasa- duzy problem mala kasa- maly problem

Gość kassassa
ale mowie na serio..czynsz trzeba zapalcic, a kaska bedize dopiero za 3 dni, rachunki,plus zycie... nawet mnie na choinke nie stac:(

Gość Heńdzia
ja mam szwagra, który bieduje.Wcześniej się ze mnie śmiał, że mało zarabiamy, że mamy małe mieszkanie 43 metry a teraz jego bieda złapała :-O Wybudował dom za kredyt, żona nigdy nie pracowała, dwójka dzieci w podstawówce, firma zbankrutowała, bank zabiera mu dom a oni nie mają za co żyć i nie mają gdzie mieszkać. Przyszedł do mnie po pomoc, dałam mu 200 zł :-O

Gość kassassa
tak to jest, raz na wozie raz pod wozem..:( ja te ni epracuje traz bo nie moge, robie kurs ale jeszcze troche zanim skoncze.. Ogolnei nie jest tak zke ale jakos mi ie tak przed swietami smutno zrobilo.. bo chyba beda bez choinki, prezentow.. boshe, najsmutniejsze swieta w zyciu piernicze, kupie nawet taka malutka z targu

Gość ale zajebisty temat
nadmiar kaski bywa zgubny.... lepiej miec z nią problemy :D

Gość kassassa
widze ze tutaj wszyscy kase maja:) taa... pewnie ze laepij miec kase i tyle. Nadmiar kaski nie jest az ak szkoldliwy jak jej brak

Gość kassassa
szkoda ze nikt nie pogada! Zycze zatem wesolych swiat

Gość czuje to samo
nie iwem kiedy to sie skonczy zapisalam sie na podyplomowe i język, jak potem i tak nie znajde lepiej platnej pracy to sie chyba zastrzele:(((((((((((((((( ciagle licze kase, juz mam dość

Gość kassassa
hey.. wiem co czujesz.. teskie za czasami kiedy moglam isc do sklepu i nie patrzec na cene i kupowac co chce:) Ale wiecie co? pisalam wczoraj ze nawet nie mam na choinke, co to beda za swieta.. Wczoraj po pracy maz przyniosl mi choinke.. zmieniali choinki w pracy i kto chcial to bral zeszloroczne! Wiecie co? Wcozraj troche sie skarzylam do Boga i prosilam zeby nam pomogl o nas nie zostawial.. I pomogl! On naprawde z nami jest i daje nam to czego potrzebujemy

Gość kloszek
hmmmm

Gość pupupu kociaki
to nie bog dal choinke a pracodawca meza, prosze nie mylic ;)

Gość kloszek
z drugiej strony, jakos tak niesamowicie, w ten sam dzien dostala choinke.. ja tam wierze ze Bog nam pomaga.. oczywiście przez ludzi

Gość po świętach i od Nowego roku
pooooooodwyżki :D:D:D na szczęście w radiu mówili, że ich nie odczujemy, bo prąd tylko jakies 30% w góre ma iść ... hihi :D:D:D

Gość pocieszajace
naprawde masakra czy moize mi ktos powiedziec dlaczego?