Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiaty we włosach potargał pie

poznałam IDEAŁA

Polecane posty

nigdy nie uważałam się za osobe głupią, raczej pośrednią z przewagą na inteligentną niż przeciwnie. Poznaję faceta...i czuję się głupia i pusta jak laleczka, jednoczesnie jestem zahipnotyzana tym co mówi, jak na mnie patrzy, dotykiem jego dłoni na mojej. Pierwszy raz spotykam taką osobe, choc dużo ode mnie starszą - mówiącą tak orginalnie, takim kwiecistym stylem, z taką inteligencją, poczuciem humoru, dystansem do siebie i do świata, przeplatanego ironią i wielką samodzielnością. Znam przystojniejszych, choc on wcale brzydki nie jest. Na pierwszy rzut oka - ot zwyczajny dosc przystojny, meski facet, w wypłowiałych levisach i bluzie. A jak przyjrzysz mu sie dokładniej, zobaczysz człowieka o wiele sexowniejszego niz przystojnego, kogos kto pobudza kazdy twój zmysł i sprawia, ze czujesz sie podniecona, tylko umysłem, duszą, wrodzonym urokiem i czyms...co trudno mi opisac. Uwielbiam jak mnie dotyka - choc nie był to JESZCZE dotyk erotyczny lub w miejsach bardziej intymnych: dłoń, plecy, policzek. A wiecie co jest najbardziej groteskowe? Wydaje mi się, ze temu facetowi na mnie zalezy...Na zwyczajnej, pospolicie inteligetnej i normalnie ładnej dziewczynie. W kazdym razie nie tylko na tyle aby przeleciec. Wie, ze wole dojsc do czegokolwiek małymi kroczkami, wie ze nie mam praktycznie zadnego doswiadczenia z mezczyznami i to szanuje i nie spieszy mnie. Zauwaza malutkie rzeczy, potrafi mnie rozsmieszyc do łez i jest moim przyjacielem...i mnie zachwyca. czyz to nie ideał, nawet pomimo jego sarkazmu, cynizmu i wrodzonej ironi do prawie wszystkiego??

Gość jakiś gej
anie ideał:))

Gość lostka
pomimo jego sarkazmu, cynizmu i wrodzonej ironi do prawie wszystkiego?? Typowy facet z kompleksami:O

potem dopiero zauwazyłam jak napisalam i wiedziałam, ze mnie zjedziecie:D to jest literówka, ale w moim tekscie pewnie dopatrzycie sie wielu błedów - dlatego napisałam, ze jestem pospolice inteligentna;) niby dlaczego gej:O?

lostka - akurat jego o kompleksy posądzić nie mozna. naprawde. facet ma ogromny dystans do siebie, a ta ironia, sarkazm...to chyba jego usposobienie, w kazdym razie nie spowodowane kompleksami

27 prawie 28 literówka, w kazdym razie byłby to bład, bo chciałam napisał poznałam IDEAŁ, wiec i tak byłoby źle:D bajki napewno nie, z harlequinów tym bardziej. zreszta, nie musisz czytac:) po prostu tak o nim mysle, i miałam ochote to przelac gdzies i ubrac jego osobe w słowa. mimo, ze nie umiem pisac i robie błedy, to jednak to lubie

brat - przczytałam to drugi raz i...zmieniam zdanie:D to brzmi jak wyjęte z taniego romansidła, moze zbyt tandetnie to opisałam, ale TAK WŁAŚNIE JEST:D

to JESZCZE dotyk erotyczny lub w miejsach bardziej intymnych: dłoń, plecy, policzek. to ja jestem tylko ciekaw jak nazwiesz inne miejsca na ciele ? skoro dla ciebie dłon jest miejscem intymnym :P ??? tereny zakazane ? :P ideał ? hmmm ? na razie jest on czysta złuda dla ciebie ? ale skoro tak lubisz to jest juz twoj problem :D ja zycze ci by ci sie udało :D

przeczytaj jeszcze raz Uwielbiam jak mnie dotyka - choc nie był to JESZCZE dotyk erotyczny lub w miejsach bardziej intymnych: dłoń, plecy, policzek. czy to ja napisałam niezrpozumiale, czy ty nie potrafisz czytac ze zrozumieniem?:O nie dotyka mnie w miejscach intymnych, ale lubie jego dotyk na dłoni, plecy, policzku

Na zwyczajnej, pospolicie inteligetnej i normalnie ładnej dziewczynie zapomniałaś dodać: skromnej dziewczynie :D

Gość Ju......
Fajnie :) Gratuluję Ci i życzę powodzenia 🌻

jak on jest sporo starszy i ma 27-28 lat to ile Ty masz lat? 18? nie pisze zlosliwie ale jak sie zakochujemy to ta osoba zawsze jest dla nas idealem. dopiero po dluzszym czasie zaczynamy dostrzegac wady.

Gość poli25
skoro on ma prawie 28 lst a jest dużo od ciebie starszy to ty ile masz lat?

Gość ale zajebisty temat
pewnie żona też nim zachwycona??????

Gość Ju......
Zgadzam się z kluską. Szczególnie te jego sarkazm, cynizm i wrodzona ironia do prawie wszystkiego dadzą Ci się we znaki. Ale oby nie za mocno. :)

Gość Zafrasowana
A czy ty musisz wszystko interpretować ? Musisz wszędzie wlazić ? Co cię zmusza do tego, byś przeszkadzał ludziom w rozmowie ? Spadaj, tfu...misiu :O

Gość czikitaaa
ja też poznałam taki "ideał".... po pół roku okazało się, że skurwysyn ma 3 letnią córkę i żonkę w ciąży :-(

Zafrasowana nie wiem czemu mnie osadzasz na podstawie rozmowy z autorka:) jak na razie to widze ze to ty ni z gruchy ni z pietruchy nie na temat :P wpadłas ze swoim wywodem

Gość superrrrrr
Hehe, autorko fajnie się czyta to co napisałaś. Dam Ci dwie rady. Pierwsza to oczywiście błąd. Jak używasz taki wyrazów, które mają świadczyć o bogactwie Twojego słownictwa to używaj ich poprawnie, to robi lepsze wrażenie, więc zapamiętaj: oryginalnie pisze się przez y! Druga rada to bądź ostrożna z tym fascynującym panem. Tak się składa, że mam takich dwóch znajomych po 40-stce fascynujących panów. Ich towarzystwo to czysta przyjemność, w każdym razie mi uświadamia, że życie jest piękne w każdym wieku, można dbać o siebie, swój rozwój, a nie jak większość polskich panów skończyć w tym wieku na kanapie z pilotem, piwem i dużym brzuszkiem bez zainteresowań i celu w życiu. Ich zachowanie jest podobne do tego co opisałaś o tym swoim panu. Smakują życie i to z wytrawnym znawstwem. Kochają kobiety i są ich ciekawi. Już nie uganiają się jak to w czasach młodości za najpiękniejszą, ale za taką z którą można porozmawiać, jest inna od dotychczas poznanych przez kobiet, chcą poznać i posmakować w "kobiecości" pod wszystkimi postaciami. Takie kolekcjonowanie bez pośpiechu wiedząc, że czasem dużo przyjemności sprawia droga do celu i lepiej wtedy smakuje jego osiągnięcie. To, że jest cudowny i tak Cię akceptuje przy tej koncepcji mnie nie dziwi. W normalnym związku poznając kogoś człowiek więcej uwagi poświęca na to czy może zaakceptować czyjeś wady, a nie poznaje je z ciekawością i bez cienia zastrzeżeń. Jeśli nie ma żadnych zastrzeżeń i wszystko mu się podoba to może oznaczać, że po prostu nie wiąże z Tobą planów na przyszłość a kieruje nim po prostu ciekawość. Mam nadzieję, że w Twoim przypadku będzie inaczej i życzę Ci szczęścia jak w harlequinie, ale ostrożność nie zaszkodzi. Większość panów w dojrzałym wieku, która ma za sobą małżeństwo lub ileś tam poważnych związków, jest fascynująca i prowadzi ciekawe życie, ma dużą mądrość życiową co jest pociągające. Ale oni czują się w tym życiu i ze swoją wolnością doskonale i nie chcą uwiązywać się na tym etapie. Obyś nie była dla niego przygodą, w każdym razie jeśli tego nie chcesz!

Gość Zafrasowana
Ach, twoje pisanie akurat jest na temat :O Upominam cię tylko, daj ludziom spokojnie porozmawiać. Przeczytaj uważnie, co sam napisałeś i zastanów sie nad tym.

Gość superrrrrr
Przepraszam trochę nie na temat mi się napisało, bo nie zauważyłam, że to on ma 28 lat, myślałam, że to Ty autorko masz tyle lat, dlatego mi przyszło do głowy, że on jako starszy ma 40 lat. Co nie zmienia faktu, że doradzam ostrożność!

Gość Ju......
He he, kiedyś też poznałam takiego typka z oryginalnym sposobem wysławiania się. Po paru spotkaniach okazało się, że on się tych tekstów po prostu na pamięć uczy i w ten sposób próbuje bajerować każdą babkę. No bo co można pomyśleć, jak się ten sam tekst słyszy drugi czy trzeci raz? :D Ale to obok tematu. Śmieszni sa niektórzy faceci. :)

Zafrasowana nie chce wchodzic z toba w dyskusje na ten temat ale jakos moje teksty bardziej komponuja sie z tematem niz twoje odnosnie mojej osoby :P

Gość Zafrasowana
To czemu się do mnie odzywasz ? :O