Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hitman

mężczyźni, co sądzicie o kobietach, które udzielają się na kafeterii?

Polecane posty

o dziękuję dziękuję :) i podłączam się pod Vicię ja w domu to nie mam czasu na kafe, dobrze, że mam pracę jaką mam ;)

Wyśmiewczyni, to facet tez nie ma szansy zmieścić się w Twoim grafiku. O.K., kazdy niech żyje tak, jak chce - oby był szczęśliwy. Jak Ci Twój tryb życia odpowiada, to w porządku, trwaj przy tym - ale nie próbuj sugerować innym, że i oni tez tak powinni, bo to ich uszczęśliwi. Ty wiesz w ogóle, co to znaczy zrobić doś dla kogoś? Że to większą radość daje niż własne indywidualne sukcesy?

Gość ovca 5
tipsy przy garach nie sa wskazane, bo trudno zachowac higienie, zwlaszcza, jesli sa zbyt dlugie. bleeeeeeeeeeee.

wyśmiewczyni toś Ty wyemancypowana całkowicie:D:D:D:D:D:D:D:D i oczywiście takie życie jak twoje powinno odpowiadać innym:D:D:D:D Nie dopuszczasz w ogóle takiej możliwości ,że każdy żyje jak lubi? Jedni przy garach inni jako Ty? :classic_cool: Pogarda dla innych cię uskrzydla??? :D:D:D:D:D:D:D

wysmiewczyni. V 33 hmmm nie wiem czy wiesz ale kobiety z klasa nie nosza tipsow wiec ja takowych nie posiadam Ale jak sie przy garach robi to tipsy sa wskazane bo lepiej znosza prace domowe wiec jak cos to polecam. V33 Ale ty juz pewnie masz..... Wysmiewczyni kobiety z "klasą" się tak nie nadymają :D:D uważaj bo ci żyłka pęknie :D:D Klasę to ty masz w szkole :D

\"Ty wiesz w ogóle, co to znaczy zrobić doœ dla kogoœ? Że to większš radoœć daje niż własne indywidualne sukcesy?\" podoba mi sie ten tekst. czasem faktycznie tak jest.

Gość wysmiewczyni.
Dobra to takie male pytanko, a jakie macie pasje? Realizujecie sie w czyms? Macie zycie poza domem i ewentualnie nudna praca? Czy ta pasja to tylko pranie gotowanie i piecznei?

Gość ovca 5
V 33 :)

Dama tez nic nie mam do tipsów :) ale znam przypadki gdzie chłop musi zapieprzać bo ona sobie tipsy połamie :D:D Prawdziwa kobieta potrafi odnaleźć się w każdej sytuacji ;)

każdy ma prawo robić, to co mu się podoba, o ile nie krzywdzi innych. I nie ma sensu gadać, czy tipsy noszą kobiety z klasą czy nie, bo to za płytkie. O klasie kobiety nie świadczy noszenie tipsów, tylko nie zwracanie uwagi na takie pierdoły (nie mam tipsów :) ale ładne zrobione są ładne)

weź co to za chłop..... jakaś pizda raczej (nie obrażając nikogo) zresztą uważam, zę taka czy miałby tipsy czy nie zachowywała się tak samo, więc to raczej o charakter chodzi a nie o tipsy. ;)

wysmiewczyni. Dobra to takie male pytanko, a jakie macie pasje? Realizujecie sie w czyms? Macie zycie poza domem i ewentualnie nudna praca? Czy ta pasja to tylko pranie gotowanie i piecznei? a jak :) Żeglarstwo, fitness 2 razy w tygodniu po 1,5 godziny, bywa ze latem jogging i tenis ziemny :) czytam literaturę, słucham muzyki mało? jeszcze sie coś znajdzie ;)

Gość wysmiewczyni.
Wysmiewczyni kobiety z "klasą" się tak nie nadymają uważaj bo ci żyłka pęknie Klasę to ty masz w szkole ty nie wiesz nawet co to klasa nie mowiac juz o tym jak sie zachowuja takie kobiety:) a co do tipsow to hmmm podobno sie tak nie scieraja przy garach i nie lamia jak normalne paznokcie i lakier nie odpryskuje wiec moze warto sie zainteresowac:)

o ja lubię pitrasić i robię to ale w weekendy ostatnio- faszerowane schabowe- mniam wyszły :D

Gość prawda jest takaaa
ze te wszystkie czarne nicki - maja taki klub wzajemnej adoracji i z kazdego tematu zrobia slodka popierdolke o niczym.

Gość wysmiewczyni.
v33 dobre dobre widac ze haleqiny lubisz poczytac w przerwie jak sie ciasto piecze ;)

ty nie wiesz nawet co to klasa nie mowiac juz o tym jak sie zachowuja takie kobiety wyśmiewczyni- nie martw się ty też nie wiesz:D może zresztą i ja masz a bardzo skrzętnie ukrywasz :D licho cię tam wie pamiętaj- kobieta z klasą- to taka o której tak mówią a nie która się za taką uważa;) i nie ma to nic wspólnego z częstotliwością gotowania:D

a co do tipsow to hmmm podobno sie tak nie scieraja przy garach i nie lamia jak normalne paznokcie i lakier nie odpryskuje wiec moze warto sie zainteresowac Masz racje nic nie wiem o tipsach :O bo ich nigdy nie miałam :D:D:D ty nie wiesz nawet co to klasa nie mowiac juz o tym jak sie zachowuja takie kobiety tak zachwują sie tak jak ty :D:D są zwyczajnie nadęte ;)

Gość wysmiewczyni.
o jest i ike pierdzi wiatr:)

a to już pieczenie ciasta też jest na czarnej liście ? chyba się tu komuś wszystko w gółwce tak popieprzyło że już niczego nie odróznia

o jest i ike pierdzi wiatr .......... napisała kobieta z klasą.......... :D:D:D niezła z ciebie komedia

ike ;) ta wysmiewczyni to nastepny rodzaj kobiet jakie tu pisują :P mozna sobie pofantazjowac i pobyć kimś kim się nie jest :) echhh moc netu ;)

Gość ovca 5
to ja tak: mam prace w korporacji na stanowisku menedzerskim. poza tym na wlasna reke realizuje rozne projekty. pisze i czytam, chodze do teatru, do kina. nurkuje i zegluje, mam psa z ktorym biegam. mam pania do pomocy w domu. i lubie gotowac. moi przyjaciele z przyjemnoscia do mnie przychodza, zeby sie nazrec, bo jestem w tym naprawde dobra. marze o tym, zeby miec knajpe. i prasuje ubrania przy ogladaniu telewizji:P no i co wysmiewczyni?

ovca nie dołuj jej juz mocniej :P ja tam mam litosc nad zakompleksionymi ;)

tu można sobie napisać co się chce.... a ja napisze prawdę, widzisz uwielbiam nurkowanie i off-road i właśnie z egiptu wróciłam, w morzu czerwonym są najpiękniejsze rafy :)