Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hitman

mężczyźni, co sądzicie o kobietach, które udzielają się na kafeterii?

Polecane posty

To mój ostatni post do Ciebie, pani W., bo głupota może śmieszyć tylko na krótką metę, której linia już niestety została przekroczona. Jaka Ty naprawdę jesteś, jak myślisz? Taka, za jaką się uważasz, czy taka, za jaką mają Cię inni? Dla mnie jesteś jeszcze bardzo młodą i powierzchowną osóbką, która zafałszowane, bo wygórowane, mniemanie o sobie samej, która uważa się za lapszą od innych już z samej zasady, nie mając potrzeby choć trochę przyjrzeć się innemu człowiekowi, by go osądzić. Jeśli Ci z tym dobrze, to OK, jednak w trosce o Ciebie proponowałabym Ci trochę zastanowić się nad sobą i nie starać się być na siłę kontrowersyjną (a i do tego potrzeba zróżnicowanych opinii, nie tylko tych negatywnych), bo prędzej niż później wyjdzie Ci to bokiem. Pozdrawiam. 🌻🖐️

Gość wysmiewczyni.
ike a osoba z twoim intelektem powinna tez wiedziec ze sa szkoly specjalne dla osob ktore sobie nie radza:)

xyzed- a to już była czysta ironia proszę nie doszukiwać się nawet krztyny prawdy w tym stwierdzeniu

ike a osoba z twoim intelektem powinna tez wiedziec ze sa szkoly specjalne dla osob ktore sobie nie radza byłaś ? widziałaś? wiesz?????

Gość wysmiewczyni.
ike a ty nie jestes fryzjerka przypadkiem:)

\"kwiatus, jestes slodki, jestes. przynajmniej dla mnie\" ovca, dzieki. miłe to jest ;)

Gość wysmiewczyni.
ike a osoba z twoim intelektem powinna tez wiedziec ze sa szkoly specjalne dla osob ktore sobie nie radza byłaś ? widziałaś? wiesz????? he he he no wiesz:) myslalam ze takie podstawy to ty wiesz, kazdy wie:) ike nie wiedzialas ze istnieja szkoly specjalne????

ike a ty nie jestes fryzjerka przypadkiem uuuułaaaa aleś mi dowaliła :D

słodka__idiotka -> :D:D:D:D ino ,że ja facetem jestem:D:D:D:D:D ike -> wyśmiewczyni wie bo tylko taką szkołę skończyła po 2 lata kiblując w każdej klasie:D:D:D:D:D:D:D:D ,a że nauczyciele mieli dobre serce to ją w końcu wypuścili na podbój świata klas :D:D:D:D:D

Gość wysmiewczyni.
Racja, nie zrozumialam:) Jak mozna nie wiedziec takich rzeczy:O Widze ze podobaja Ci sie niektore moje zwroty:)

tak tak wyśmiewczyni tak tak po raz kolejny poddaje się w uświadamianiu betonu niestety nie jest to moja porażka :)

Gość wysmiewczyni.
słodka__idiotka -> ino ,że ja facetem jestem he he dobre dobre, kola faceta to ty zapewne nawet nie stales i stad te bzdury co tu smarujesz:)

Gość wysmiewczyni.
ike wiesz widze duzo moich zwrotow w twoich wypowiedziach ktorych wczesniej nie uzywalas, podobna stylistyke starasz sie stosowac. Hmmm dziwne....

słodka__idiotka -> oki :D ale ja ciemny chłop jestem więc nie zajarzyłem:D:D:D:D:D:D:D:D:D ike podziwiam twoje samozaparcie żeby takie coś uświadamiać:D:D:D

nie bądź żałosna- pare dni temu zarzuciłam ci , że wzorujesz się na moich wypowiedziach- dziś bezczelnie odwracasz kota ogonem pisz śmiało co chcesz koniec końców ja na uczuciowym jestem ponad rok i każdy MOJE zwroty zna doskonale więc nie zamierzam o tak marna sprawę się z tobą przez parę stron licytować :) dopisz sobie do listy ja wysmiewczyni jestem inteligentna mam klasę jestem wzorem do naśladowania :D

Gość wysmiewczyni.
ike podziwiam twoje samozaparcie żeby takie coś uświadamiać no co ambitna dziewczyna wiedze zdobywa a nie jak niektore fajansy tutaj:)

ike zauważ,że wyśmiewczyni zaczyna Ci w doopę włazić:D:D:D:D:D aż żal ją takim czymś zanieczyszczać:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość Ju......
Co to jest, ponad rok :P Ale Iks nas wszystkich przebija, coś mi się zdaje... ;)

Gość wysmiewczyni.
ike poczytaja to zobacza:) jasne ja tez zdarzylam poznac twoj sposob pisania no i widze ze lubisz moje zwroty. Wczesniej nie uzywalas takich no al eteraz Ja moge Ci tu powklejac moje zwroty ktorych ty uzylas a ty to juz nie bardzo co. No co

xyzed- nie martw się mam dobre zwieracze;) napnę pośladki:) a nad tyłkiem umieszczę napis mądrym inaczej wstęp wzbroniony:)

Gość wysmiewczyni.
ike zauważ,że wyśmiewczyni zaczyna Ci w doopę włazić aż żal ją takim czymś zanieczyszczać przekazywanie komus wiedzy to nie jest wlazenie w dupsko, trzeba troche nmyslec zanim sie cos napisze he he he. Nie zalapal, ale to akurat nie dziwi. Mozdzek bozia dala al enie pofalowala:P

wysmiewczyni haaaaloooo pobudka przecież się przyznałam:D

ike dobre:D:D:D:D:D:D:D:D:D i jeszcze to coś twierdzi ,że wiedzę przekazuje:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość wysmiewczyni.
tak wiem ze sie przyznalas chociaz nie musialas bo to i tak widac prawda:) Ale co wazene ze przyznala ot i tyle:)

xyzed- ja już pisałam o jej chorobie i o tym że w psychiatrykach mamy pełno "napoleonów" a na kafe- wysmiewczyni przecież to to samo schorzenie;) czasem wynika z megalomanii, czasem schizofrenii a czasem to po prostu odmiana starczej sklerozy

Gość wysmiewczyni.
a fajans siedzi i dalej nie wie o co chodzi, wtraca od czasu do czasu jakies farmazony ot i tyle, i dalej nie wie co z czym sie je.....