Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hitman

mężczyźni, co sądzicie o kobietach, które udzielają się na kafeterii?

Polecane posty

Gość prawda jest takaaa
ooooo zaczynacie swoje mądrości :o czy ja tez tak skończę jak bede staruchą? :o bede łaknęła akceptacji i poklasku w wirtualnym świecie....?

Gość Ju......
Gdyby nie my, to temat już dawno by zaginął w bezkresnej i wszechogarniającej nicości...

Ovca, zgadzam się z Tobą, że wyśmiewczyni przesadza. Ale szczerze mówiąc ja się już przewyczaiłam. Na każdym temacie, na którym się pojawia zdarza jej się obrażać ludzi, w zasadzie za nic. Próbowałam sie dowiedzieć o co jej tak naprawdę chodzi, ale mi się nie udało. Taka jest po prostu, ma widocznie swoje powody. Nie powinna tak robić, ale to robi. W gruncie rzeczy to pewnie spoko laska, tylko coś jej się przytrafiło smutnego w życiu i nie może się odnaleźć Z naszą pomocą się odnajdzie :D

dla Ciebie moge miec jaką chcesz :D:D Jak wysmiewczyni moge tu byc kurą domową kobietą z klasą :P i facetem bez jaj :D:D

Gość ovca 5
moj byly mowil, ze jestem malo kobieca... :)

przewiduje, ze za dwa dni w tym temacie bedzie kolejna parka wysylajaca sobie nawzajem filmiki z youtuba ;-)

Ike zauwazylam ze ciebie razi i to bardzo. i starsznie lubisz wazeline. Ike a inteligencja to cos czego ty nigdy nie ogarniesz, dzwoni ale niewiadomo gdzie. Co slepemu po oczach..... a teraz poprzyj czymś swoją tezę tylko nie powtarzaj w każdym poście o dzwonieniu- dobrze? jak przyjdę to się pośmieje :)

prawda jest takaaa ooooo zaczynacie swoje mądrości czy ja tez tak skończę jak bede staruchą? bede łaknęła akceptacji i poklasku w wirtualnym świecie....? Przepraszam a teraz czego łakniesz?:classic_cool: podniesienia ego?:D

\"przewiduje, ze za dwa dni w tym temacie bedzie kolejna parka wysylajaca sobie nawzajem filmiki z youtuba \" moze juz nawet wieczorem :P

Gość ovca 5
miedzy oczy, nie ma szans, nie podam Ci adresu ;)

Gość ovca 5
czesc kwiatuś :)

Gość wysmiewczyni.
tak i jak ktos nie jest dupolizem to odbierany jest jako wrog spoleczny a juz napewno jako wrog kafe. Jak nie gotuje i nie prasuje koszul to juz w ogole przrabane:O No i wszystkich obraza, hmmmmm tak tak jak sie nazwie rzeczy po imieniu to Panienki odrazu czuja sie obrazone. No przykro ale nie zamierzam czarnego nazwywac bialym...

miedzy oczy przewiduje, ze za dwa dni w tym temacie bedzie kolejna parka wysylajaca sobie nawzajem filmiki z youtuba Myslisz o dwóch kobietach z tego tematu?:P bo kaleson tu brak ;)

Ike akurat jest zarówno inteligentna, jak i mądra życiowo. Byłoby dla Ciebie, Wyśmiewczyni, wielkim sukcesem, gdybyś kiedykolwiek osiągnęła jej poziom.

Gość prawda jest takaaa
jak nie lubisz ike wazeliny jak jestes chodzącą wazeliną......? zresztą nie tylko ty.... jesteście tym tak przesiąkniete ze nawet nie zdajecie sobie sprawy jak to jest rażące dla innych :o

Gość ovca 5
miedzy oczy, nie zrozumial, gapa. taki zarcik :) musze spadac bo mam spotkanie sluzbowe, ale zajrze to za godzine, bo sie fajnie klocimy :)

wysmiewczyni. tak i jak ktos nie jest dupolizem to odbierany jest jako wrog spoleczny a juz napewno jako wrog kafe. Jak nie gotuje i nie prasuje koszul to juz w ogole przrabane No i wszystkich obraza, hmmmmm tak tak jak sie nazwie rzeczy po imieniu to Panienki odrazu czuja sie obrazone. No przykro ale nie zamierzam czarnego nazwywac bialym... jak juzes tak ynteligentna jak mniemasz moze zaczniesz pisac ze zrozumieniem dla ogółu :O bo póki co to jakies pseudofilozoficzne bebłoty :O

wysmiewczyni, rozumiem ze cos tam ci w lepetynie dzwoni, i czasem nawet sklecisz jakies w miare sensowne zdanie...ale cholera wciaz takie perelki gina w potoku bzdur i jadu wylewanym bez ladu i skladu na kogo popadnie ty wlasnie jestes typowym przeykladem tego co opisalem wyzej - duzo gadasz o dystansie, o sensie - ale z twoich slow wynika cos kompletnie odwrotnego

Gość prawda jest takaaa
ja niczego nie łakne - smieje się z was to wszystko :) lubie patrzeć na łajzy zyciowe

\"ovca 5 moj byly mowil, ze jestem malo kobieca... \" czesc ovca ;) ja uslyszalem z kolei kiedys ze kobiecy jestem :P to moze bysmy do siebie pasowali ;)

Gość ovca 5
nie, ty dla mnie za slodki jestes, kwiatus :)

a prawda co do wyśmiewczyni MOŻE być taka,że to poprostu niedopieszczona i niedoruchana kobieta z klasą,której to klasy nikt oprócz niej samej zaakceptować nie chce :D:D:D:D:D:D:D:D ale mogę się mylić :D:D:D:D:D :classic_cool:

Uświadamiając nam Twoją prawdę o nas, Wyśmiewczyni, czy jak tam wolisz: nadając rzeczom imiona, ujawniasz tym tylko prawdę o Tobie samej. A jaka ona jest - każdy widzi.

"nie, ty dla mnie za slodki jestes, kwiatus " ja słodki? spytaj sie np. Sami czy ja jestem słodki :P

Nawiązując do tematu lizania dupy, ja nie tego nie rozumiem. Próbowałam się dowiedzieć, ale nikt mi nie odpowie :( Co ma lubienie kogoś do lizania dupy? Dupę się liże, aby coś osiągnąć. A co tu niby mamy osiągnąć? Nie rozumiem, naprawdę.

ovca to jestes czy Cie nie ma? co tu bylo do rozumienia? napisalas ze nie podasz mi adresu ja zapytalem (retorycznie) po co mi Twoj adres :-)

" prawda co do wyœmiewczyni MOŻE być taka,że to poprostu niedopieszczona i niedoruchana kobieta z klasš,której to klasy nikt oprócz niej samej zaakceptować nie chce ale mogę się mylić " xyzed :classic_cool: xD