Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hitman

mężczyźni, co sądzicie o kobietach, które udzielają się na kafeterii?

Polecane posty

Gość wysmiewczyni.
Ike akurat jest zarówno inteligentna, jak i mądra życiowo. Byłoby dla Ciebie, Wyśmiewczyni, wielkim sukcesem, gdybyś kiedykolwiek osiągnęła jej poziom. A wazeliniary dalej liza, a do tego nie bardzo maja pojecie o tym co liza. Ale co tam lizac trzeba:O Jej poziom to juz dzieciaki lapia po swoim pierwszym mama-tata:) No to to juz mamy za soba:)

A dlaczego od razu wazelina. Czy napisanie komuś czegoś miłego, a zarazem zgodniego z naszym o kimś zdaniem, jest czymś złym? O ile świat byłby piękniejszy, gdyby ludzie mówili sobie więcej miłych rzeczy. Powiedzenie komuś czegoś niemiłego jest sztuką żadną.

widzisz wysmiewczymni niech bedzie na twoim jedni sie podlizują a inni wystawiają na posmiewisko :classic_cool: dla kazdego jest tu miejsce 🖐️

Gość wysmiewczyni.
jak juzes tak ynteligentna jak mniemasz moze zaczniesz pisac ze zrozumieniem dla ogółu bo póki co to jakies pseudofilozoficzne bebłoty wiedzialam ze niektorzy nie zalapia, chcesz to wytlumacze Ci jak chlopu na roli z podzialem na trudne wyrazy jaeli takie beda:)

zrozum ze nikt nie ma przerąbane- ani te co gotuja, prasują, ani te- co tego nie robią kazdy ma prawo do zycia według siebie to ze wzięłaś sobie taki nik nie daje ci prawa by wyśmiewać jak żyją inni to są ich wybory a ty sądzisz i oceniasz wszystko co drgnie po co ? co na tym zyskujesz ? czujesz się lepsza mądrzejsza ?

Gość prawda jest takaaa
sissy>>>> lizesz dupe czy jakjak wolicie jestescie mile bo kogoś lubicie dlatego ze zyjecie w tym wirtualnym swiecie. To takie wasze stado i by cie stado akceptowalo musisz mu lizać np. ike & slodka_idiotka . Ike jako stara wyjadaczka jest w hierarchii wyżej niż słodka_idiotka. Idiotka instynktownie to czuje ze jest słabsza, niepewna więc podlizuje się, słodzi o jej mądrości by Ike która lubi wazelinkę ją zapamietała i zaakceptowała.

ludzie a gdzie ten znany dystans - slodka_idiotko - tak bardzo Cie razi co pisze ta zadna skandalu jadowita osoba? uwaza to za wazeline to ok, Ty uwazasz, ze to nie wazelina tez ok w czym problem? moze tylko w definicji? ;-)

Gość wysmiewczyni.
A dlaczego od razu wazelina. Czy napisanie komuś czegoś miłego, a zarazem zgodniego z naszym o kimś zdaniem, jest czymś złym? O ile świat byłby piękniejszy, gdyby ludzie mówili sobie więcej miłych rzeczy. Powiedzenie komuś czegoś niemiłego jest sztuką żadną. no tak w mowieniu milych rzeczy nie ma nic zlego ale kitowanie z premedytacja bzdur ktore nie maja zadnego pokrycia to jest to lizanie dupy:) tym bardziej tutaj ble.

Widzisz, Wyśmiewczyni. Ike przekazuje swoje myśli tak zrozumiale, że nawet pięcioletnie dziecko potrafi załapać. A że Ty masz z tym problemy, to cóż... Zresztą, sama bym chciała kiedyś być tak mądra jak Ike.

wiedzialam ze niektorzy nie zalapia, chcesz to wytlumacze Ci jak chlopu na roli z podzialem na trudne wyrazy jaeli takie beda wybacz nie wplątuje się w dyskusje z popaparncami bo mało ze wciągną w jałową papalninę to jeszcze sciągną do swego poziomu :classic_cool:

Gość wysmiewczyni.
tak widze ze zauwazyliscie ze slodka idiotka obrala prowadzenie w lizaniu dupska, hmmm do tej poruy Sami miala prowadzenie:)

\"Zresztš, sama bym chciała kiedyœ być tak mšdra jak Ike.\" tylko niech jeszcze nie pisze z bledami orto :P

Widzisz, Wyśmiewczyni. Ike przekazuje swoje myśli tak zrozumiale, że nawet pięcioletnie dziecko potrafi załapać. A że Ty masz z tym problemy, to cóż... Zresztą, sama bym chciała kiedyś być tak mądra jak Ike. no to juz hmm....jest lekkie przegiecie :-)

Gość wysmiewczyni.
wybacz nie wplątuje się w dyskusje z popaparncami bo mało ze wciągną w jałową papalninę to jeszcze sciągną do swego poziomu no coz niektorzy nawet nie rozumieja ze to nie do nich bylo pisane:O ale skoro juz napisala to widac ze jednak w tej paplaninie bardzo chce uczestniczyc a poziom choc wysoki to moze uda sie wdrapac chociaz na chwile zeby popatrzec i wtracic co nieco, eh ....

wysmiewczyni nie do mnie był to tekst :D:D pamiec masz dobrą ale krótką niestety :D ja tylko wkleiłam swoje zdanie ;)

A zastanowiłaś się, Wyśmiewczyni, dlaczego Tobie nikt nie przytakuje? Co do dystansu zaś - posiadam. Nie zawsze tak było, ale teraz z pełną tego świadomością mogę stwierdzić, że to rzeczy przeszłe. Swoją drogą, nie rozumiem, skąd pomysł, iż nie mam dystansu. Że dyskutuję? Mam prawo. Jednak emocji we mnie ta dyskusja nie budzi. Myślę też, że mężczyźni doskonale wiedzą, że kobiety lubią się czasem poprzekomarzac, nawet jesli jest to gadka o szeroko pojętym niczym. :)

słodka mnie to nawet ta dyskusja mocno bawi :D:D

Gość wysmiewczyni.
Zresztą, sama bym chciała kiedyś być tak mądra jak Ike. :o o fuck ale gwiazdy tu siedza, coz no poprostu dziewczyna nie ma ambicji no ale ten nick to bez powodu taki nie jest. Coz takie tez sa potrezbne zeby inni mieli polewke:)

slodka_idiotko, o dystansie mowilem w swietle piany spod palcow wysmiewczyni, jesli chodzi o Ciebie hmm...zaskoczyl mnie tekst o "chcialabym byc taka madra" ;-)

słodka__idiotka -> wiemy,wiemy i nawet akceptujemy :D:D:D:D:D:D

Coz takie tez sa potrezbne zeby inni mieli polewke wiesz wysmiewczyni, ze ty zapewniasz najlepsza zabawe, dlatego tak mi bylo nudno wczoraj :-) kici kici ;-)

Gość prawda jest takaaa
slodka_idiotka- sorry nie przesiaduje to calymi dniami nie znam waszyych chorych i skomplikowanych relacji stadnych ale.........przyznaj się jesteś IKE i słodzisz sobie...? to jest przegięcie :o ok spadam stąd mozecie sobie dalej wazelinkować ;) jak sie nie ma prawdziwych to trzeba dogadzać wirtualnym...( znajomym ) ciao :D

miedzy oczy -> podtrzymuję swoją opinię,że wyśmiewczyni jeszcze nikt dobrze nie przeruchał dlatego taka wściekła i jadowita. Musi być odpychającym babskiem :O ,że żaden umoczyć nie chce:D:D:D:D nawet bez pasji:D:D:D:D:D:D