Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hitman

mężczyźni, co sądzicie o kobietach, które udzielają się na kafeterii?

Polecane posty

Między oczy Taka jest prawda. Może i przedawkowałam zawartość wazeliny w wazelinie, ale nie chciałam być dobrze zrozumiana nawet przez wolnomyślicielkę (chodzi o tempo)

Gość wysmiewczyni.
he he he nie nie ty nic nie przedawkowalas ty poprostu taka jestes:) Nick masz ladny w pelni obrazujacy twoja osobowosc:)

wysmiewczyni. he he he nie nie ty nic nie przedawkowalas ty poprostu taka jestes Nick masz ladny w pelni obrazujacy twoja osobowosc widac kobiety z klasą w szkole mają jedną prawdziwą cechę:P atakują najbardziej wrazliwych :D:D Widac jeszcze ci mało :P

Gość wysmiewczyni.
miedzy oczy -> podtrzymuję swoją opinię,że wyśmiewczyni jeszcze nikt dobrze nie przeruchał dlatego taka wściekła i jadowita. Musi być odpychającym babskiem ,że żaden umoczyć nie chce nawet bez pasji tak tak to ze nigdy nie zamoczyles to nas nie interesuje. Moze do tego kropki sie podklej on ma fajne topicki:) wscieklej i jaodowitej nie widziales:) Ale pewnie malo w zyciu jeszcze widziales...

Gość wysmiewczyni.
Nie ike ktos Ci wazeline walnal ale odrazu widac z eto sciema. No nie udalo sie:) Coz przeciez ty taka nie jestes co widac w kazdym twoim zdaniu. Kolezanka zagalopowala sie ale miala prawo biorac jej nick pod uwage:)

Gość wysmiewczyni.
Mnie też się mój nick podoba. Ale o co chodzi? nie nie o nic, bardzo ladny naprawde:) dobry wybor, pasuje do Ciebie. lepiej nie moglas wybrac:)

wyśmiewczyni -> sporo widziałem ale takiej karykatury kobiety z klasą to faktycznie jeszcze nie widziałem :O niezły paszczur z ciebie zapewne:P :D

Wytłumaczę jak krowie na rowie: Prawdziwej Ike tu nie ma. A mnie wcześniej ktoś niechcący nakrył, że jestem lke (przez małe "L"), więc się ujawniłam powyżej. :)

No ale tak to jest, jak się widzi tylko nicki, a nie wypowiedzi przez osoby się pod nimi kryjące pisane. Co do Twojego nicka zaś, Wyśmiewczyni, pozwolę sobie zasugerować, że pseudonim "pośmiewisko" bardziej oddawałby to, co sobą prezentujesz. :P

Gość wysmiewczyni.
wyśmiewczyni -> sporo widziałem ale takiej karykatury kobiety z klasą to faktycznie jeszcze nie widziałem niezły paszczur z ciebie zapewne Oj bidoku to nie wiele jednak widziales:( Ale co ty mozesz wiedziec o kobietach z klasa, zawsze boimy sie tego co nie znane.... a paszczur tak mowi w szkole do ciebiea? tez ladnie i pewnie tez pasuje:)

Co do Twojego nicka zaś, Wyśmiewczyni, pozwolę sobie zasugerować, że pseudonim \"pośmiewisko\" bardziej oddawałby to, co sobą prezentujesz. słodka...ja juz słyszałem opinie ze waze ponad 120 kg :P niektórym nick wystarcza by zobrazowac wnetrze i obraz tutejszych bywalców..

slodka_idiotka- sorry nie przesiaduje to calymi dniami nie znam waszyych chorych i skomplikowanych relacji stadnych ale.........przyznaj się jesteś IKE i słodzisz sobie...? to jest przegięcie :D:D:D prawdziwa ike w czasie kiedy ty klepałaś w klawiaturę swoje bełkoty poszła grzecznie do szkoły zaprowadzić syna- tak wiem jestem uciemiężoną matka - polką miałaś prawie godzinę by rozwinąć swoja tezę- nic zero kompletnie ps. witam mojego ulubionego podszywacza :)

wyśmiewczyni Ty niby jesteś z klasą??? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Kobietom z klasą tak z ust nie jedzie jako z twoich:P gdybyś bidulko spermę łykała to nie byłoby takiego odoru:D:D:D:D:D:D:D:D ale żem robak i nie mam prawa przy takim cudzie w ogóle stanąć,a co dopiero rozmawiać przeto będę sobie robił z ciebie kpiny nie wdając się w pseudodyskusje z tak wyśmienitą rynsztokowo-klasową osobowością:P :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość wysmiewczyni.
No ale tak to jest, jak się widzi tylko nicki, a nie wypowiedzi przez osoby się pod nimi kryjące pisane. Co do Twojego nicka zaś, Wyśmiewczyni, pozwolę sobie zasugerować, że pseudonim "pośmiewisko" bardziej oddawałby to, co sobą prezentujesz. ty juz nam tu lepiej nie sugeruj bo juz dosyc zasugerowalas buehehehehehehe. Piekny nick i piekne wypowiedzi. tak trzymaj a bedzie z toba wesolo, klawo jak cholera:)

Gość ovca 5
no i wrocilam, a wy sie dalej klocicie, ale fajnie :) kwiatus, jestes slodki, jestes. przynajmniej dla mnie ;) miedzy oczy - ty masz chyba problem ze zrozumieniem ironii, czy mnie sie tylko tak wydaje?

Gość wysmiewczyni.
wyśmiewczyni Ty niby jesteś z klasą??? Kobietom z klasą tak z ust nie jedzie jako z twoich gdybyś bidulko spermę łykała to nie byłoby takiego odoru ale żem robak i nie mam prawa przy takim cudzie w ogóle stanąć,a co dopiero rozmawiać przeto będę sobie robił z ciebie kpiny nie wdając się w pseudodyskusje z tak wyśmienitą rynsztokowo-klasową osobowością za wysokie progi na twoje nogi wiec odpusc sobie:O

:D:D:D:D:D:D:D nawet jak byłem dzieckiem to gównem się nie mazałem :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Panowie ,a jak wasze nogi???? Chciałyby pchać się w takie marne progi?:D:D:D:D:D jak wyśmiewczyni???:D:D:D:D

Gość wysmiewczyni.
ale teraz sie wyfajdales caly:O za wysokie progi na twoje nogi wiec odpusc sobie;) a w ogole to chcesz mi cos powiedziec czy tylko pochwalic ze znas ztakie slowa ?

"Wyśmiewczyni ty juz nam tu lepiej nie sugeruj..." Znowu o sobie w liczbie mnogiej? To juz zakrawa na niezłe zwichrowanie pod kopułką. A ile Was jest? Ike, stara (o staż chodzi:P) wyjadaczko, czy moje pod Twoim adresem komplementy pozwolą mi zyskac poparcie i sympatię Martony Kafe? :D :classic_cool:

Gość wysmiewczyni.
a ty sie chwalisz w ogoe czy zalisz bo ja juz nie wiem? biorac pod uwage twoje slownictwo to sie zalisz ale moze ty tylko tak umiesz? No to sie chwalisz:)

xyzed- ja co prawda jestem kobieta ale ci odpowiem- a co mi tam właśnie na tym polega dziwaczna logika tej osóbki- ona swoje teorie musi dostosować do swoich realiów jest głupia- ale lepiej jej twierdzić, że tylko głupi myślą , że jest głupia- czyli wszyscy są głupi- ona jedna nie jest zapewne samotna- więc oczywiście wszystko co łączy się z byciem z związku jest rzeczą niegodną kobiety itd itd itd nie dziwię się jej - przecież gdyby do niej dotarła prawda- kompletnie by się załamała- a po swoich wystąpieniach publicznych - paliłaby się ze wstydu aż by syczało wykażmy odrobinę empatii- nie uświadamiajmy jej................bo może się okazać , że jesteśmy odpowiedzialny za upadek- jakby nie było- człowieka

Gość wysmiewczyni.
slodzia idiocia a podstawowke skonczylas czy za ciezko bylo? Nic nie trzeba sie zalamywac zawsze mozesz zostac fryzjerka albo Pania z solarium:)

ike :) jesteś dobroduszna dla tej osóbki bo co do człowieczeństwa to mam wielkie wątpliwości :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D i zgodzę się z Tobą co do tej głupoty ale wiesz akurat tego to ona ukryć nie potrafi w przeciwieństwie do klasy :D:D:D:D:D:D

slodzia idiocia a podstawowke skonczylas czy za ciezko bylo? kochanie w naszym kraju- podstawówkę musi skończyć każdy:) osoba z twoim intelektem powinna o tym wiedzieć

jesteś dobroduszna dla tej osóbki bo co do człowieczeństwa to mam wielkie wątpliwośc no tak w przypływie chwili troszkę przegięłam ;) ale chciałam by zabrzmiało patetycznie ;)

ike i ponownie oznaka twej dobroduszności bo nawet o intelekt ją podejrzewasz:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D stonuj trochę bo jej sodówa "głowę" rozerwie i będzie niepowetowana strata:D:D:D:D