Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hitman

mężczyźni, co sądzicie o kobietach, które udzielają się na kafeterii?

Polecane posty

choroba sama w sobie jest straszna- to fakt- mojej znajomej mama ubzdurała sobie, że jest królową elżbietą- i spróbuj jej wytłumaczyć , że nie jest......... sam widzisz- najważniejsze, że przyznałam wyśmiewczyni rację............

ike naprawdę jestem pod wrażeniem twojej dobroduszności:D:D:D:D widzę,że chorobą usprawiedliwiasz jej debilizm wrodzony lubo też nabyty:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

jestem nauczona okazywać serce osobom niedorozwiniętym taki ludzki odruch.............

no przyznałaś jej rację i efekt jest taki,że choroba się u niej spotęgowała :D:D:D:D:D:D:D

ale ludzkim odruchem jest także odruch Pawłowa:D:D:D:D:D:D:D:D i tutaj byłby chyba bardziej porządany:D:D:D:D:D

a to juz nie moja wina że nie bierze leków

ike oczywiście,że nie twoja i tak wystarczająco dużo dla biedaczki zrobiłaś :D :classic_cool:

no tak ups zapomniałam tu nie można się z sobą zgadzać xyzed- mi bardziej pasuje wyśmiewczyni do teorii freudowskiej- osiągania czegoś w rodzaju orgazmu przy wydalaniu- bo to co tu robi- raczej rozmową nie nazwiesz.......a efektów przecież każdy się domyśla ;)

chopie ,a gdzie Ty parkę widzisz? :P I proszę tu ze mnie złociutkiego nie robić :D:D:D:D

ike dobre,dobre :D:D:D:D:D i mnie się wydaje ,że ona orgazm może biedaczka przeżywać jedynie przy wydalaniu :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość maturas
IKE gdyby głupota umiała fruwac.....nawet gołębica z ciebie mierna:P

no wiesz lepsze to niż nic przynajmniej przy garach nie stoi- jakieś dobre strony tego stanu rzeczy musi sobie znaleźć ale żeby próbować wprowadzać to w życie wśród masy ludzkiej i twierdzić, że tak powinno być...- to jest ( używając słów wyśmiewczyni) niezłe przegięcie :D

jak zawsze zbieg okoliczności- zniknęła wyśmiewczyni - pojawiły się inne pomarańcze..........

Gość maturas
jak już przy wydalaniu jesteśmy to u mnie twoje posty prowokują odruch wymiotny,ble Za to SAMI to naprawdę babka z klasą,szacun!:)

ike zauważyłaś???? wyśmiewczyni w nowych wcieleniach :D:D:D:D:D:D i gdyby była taka super i ponad to nie wchodziłaby i nie wdawałaby się w durne dyskusje na durne tematy tylko poszukałaby sobie coś na swoim "wysokim" poziomie:D:D:D:D:D:D:D Ale się ubawiłem :D:D:D:D:D:D

i ponownie działasz jak lek :D:D:D:D:D ależ masz dobre serce :) SZACUN :D:D:D:D:D:D:D

xyzed- dziwi mnie to, że nikt jakoś nie poparł jej pod czarnym nickiem wstydzą się czyyy co???:) oczywiście zakładając, że to są zupełnie inni rozmówcy;)

Gość maturas
Pod czarnym,brązowym.....wiadomo że jesteś dupowkręt komika,zero polotu!

he he uważam,że twoje założenie jest błędne :D :classic_cool: co nie wyklucza tego ,że i ja się mylę:D

Gość maturas
Daleko ci do ideału,kobiety mądrej inteligentnej i z klasą:P

tak:D przyszłam tu wypowiadać się w jego imieniu- bo on jest zajęty trollowaniem na innym temacie :D

Gość Ju......
A gdzie Ty tu widzisz Komicznego?

miedzy oczy -> chopie Ty faktycznie nie zauważasz i co gorsza nie rozumiesz ironii :D:D:D:D:D:D ale nie mam o to pretensji:D:D:D:D:D i mniemam,że i Ty jej nie masz z powodu tego,że akurat zgadzam się z opiniami ike:D Poza tym nie jestem w jej typie :D:D:D:D:D:D

maturas przykro mi ale nie konicznie obchodzi mnie twoje zdanie na mój temat- ale uwierz możesz mnie odbierać jak ci się żywnie podoba xyzed- tak wiem mam dobre serce............ lecę po małego:P

Gość maturas to Kwiatek
?tak samo pisze jak on

ike miłego popołudnia,wieczoru i nocy ale filmiku z youtube nie będzie :D:D:D

Gość Ju......
Pa, Ike! Miłego. :)