Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pepikkk

czy bede Tatusiem?prosze odpiszcie.

Polecane posty

Gość pepikkk

moje pytanie: kochalem sie z kobietom w jej najbardziej dzien plodny[bylo bardzo mokro,stad to wnioskuje].byl to stosunek przerywany.wytrysk nastapil na jej brzuch po czym poszedlem do toalety a gdy wrocilem zauwazylem ze on wklada moje nasienie palcami do swojego srodeczka.. jestem ciekaw czy moglo dojsc do zaplodnienia? czy zostane tatusiem? prosze odpiszcie!

Gość dobre dobre..
:D

Gość jjkhjkhj
haha, zenujaca prowokacja

Gość pepikkk
zgadza sie prowokacja. ale czy skuteczna????

Gość Martenka84
Mozliwe ze doszlo do zaplodnienia ale prawdopodobienstwo jest niewielkie.Ale dlaczego ona to zrobila palcami?Nieplanowaliscie dziecka?

Gość Amanda5821
prawdopodobnie plemniki byly już martwe. zalezy od tego, czy po od wytrusku minelo duzo czasu zanim wyszedles z toalety czy nie.?

Gość pepikkk
minelo zaledwie kilka minut.. czy jest potrzebny pelny wytrysk do srodka zeby zaplodnic ,czy wyystarczy mala ilosc przeniesiona palcami.

Gość Amanda5821
kilka ale to było kilka minut znaczy 2 czy kilka znaczy 7? bo to duza roznica. to wazne jest. a ilosc wystarczy niewielka.

Gość zycha
chyba lepeij bedzie jak twoja kobieta zrobi test i uda sie do gina.

Gość pepikkk
okolo 4 minut testu jeszcze nie rbi bo czeka na okres ktory prawidlowo madostac za 10 dni. jeszcze tyle czekania,niepwnosci dlatego pytam was

Gość Korinka
chciała Cię udupić :)

Gość pepikkk
Ale czy jej to wyszło

Gość do Amandy
Ale z ciebie znawca z tymi plemnikami i ich żywotnością.Gdyby to była prawda - poczytaj sobie w książkach medycznych i wtedy pisz.

Gość Amanda5821
plemniki były już martwe. po ok.3 minutach juz nie ma co zbierać. ale lepiej niech zrobi badania. a Ty jestes zonaty?

Gość natalliaaa1974
Amanda z ciebie taki znawca.ok. pięciu minut żyje plemnik. po wydostaniu się z penisa.wiec lepiej niech zrobi test.

Gość DAVIDOF MEN 1990
ooo chłopie , jesli nie chcesz byc tatusiem to obyś nie wpadł, ja zawsze sie zabezpieczam zawsze , a w dodatku moja laska idzie w czwartek po pigułki do gina piszesz ze twoja dziewczyna była bardzo mokra , chłopie moja jest zawsze bardzo mokra gdy jest podniecona (np gra wstępna) moze to nie był jej najbardziej plodny dzien , policz w którym dniu cyklu sie kochaliscie, ja wiem duzo takich rzeczy od siostry której moge prawie wszystko powiedziec bo jest starsza i dobrze sie rozumiemy

Gość pepikkk
18 dc okrs ma zawsze reularny 30-31 dni..trwa 3-4 dni

Gość DAVIDOF MEN 1990
pepikkk , a kiedy to było????????? , ta sperma na brzuchu ??????????????????????????, słyszałem o takim czyms jak pigułka "po" ale nalezy ja przyjąc do 72 godzin i nie ty , ale to dziewczyna ma połknąć a nie ty

Gość DAVIDOF MEN 1990
moja siostra mówi ze w ciaze nie tak łątwo zajsc , mówiła mi ze nawet pełny wytrysk w srodku w pochwie w dni płodne dziewczyny , nie daje gwarancji zapłodnienia , ale skoro sperma była na brzuchu i ona wkładała palcami to moze te plemniki były znacznie słabsze i co za tym idzie niezdolne do zapłodnienia komórki jajowej

Gość pepikkk
jutro bedzie 4 dzien. znawco...i jak oceniasz ten 18 dc, byl plodny czy nie

Gość DAVIDOF MEN 1990
laska gdy sie mocno podnieci to odrazu ma mokro tam... mi sie wydaje ze to nie był jej szczyt płodnosci , ale jakby zaszłą to mógł to by być szczyt głupoty (sory stary)

Gość DAVIDOF MEN 1990
zaraz zadzwonie do mojej siory jak jeszcze nie spi albo włącze gadu moze siedzie na gadu to sie jej zapytam , ale wydaje mi sie ze raczej nie był to plodny dzien ,

Gość pepikkk
dzieka. spoko.jak bedzie to trudno,napewno sie nie wypre.idac z laska do łóżka zawsze ryzykujesz ze skonczy sie to ciaza. ale dzieks stary

Gość DAVIDOF MEN 1990
włąsnie gadam ze siorą na gadu i wytłumaczyłem jej w czym masz problem , ona mówi ze w ciaze twoja laska nie zajdzie , bo juz miala nieplodne dni

Gość DAVIDOF MEN 1990
tak wyliczyła , a pozatym plemniki w nieodpowiednich dla siebie warunkach giną szybko wiec plemniki zawarte w spermie która była na brzuchu laski mogły wyginąć ... nic sie nie bój

Gość pepikkk
kurde ale w obliczeniach kalendarzykowych na necie miala jak najbardziej plodne.sam nie wiem co o tym myslec. ale dzieki za rade i podziekuj siostrze.

Gość DAVIDOF MEN 1990
moja siora obstawia ze nie bedzie twoja laska w ciazy i ja tez tak mysle

Gość DAVIDOF MEN 1990
pepikkk , raczej miala nieplodne dni , siostra mówi ze najbardziej plodne miala w 12-16 dna cyklu , a nawet jesli no to szanse na zaplodnienie w taki sposób są nikłe , plemniki wygineły t.zn obumarły bo była nieodpowiednia temperatura (na brzuchu) a potem palce 3 maj sie i sie nie martw , na bank nie zaszłą w ciaze , a jak dostanie ciote to namów ją na pigułki albo sam uzywaj gumek , pozdro

Gość DAVIDOF MEN 1990
ja juz tez troche tego przezyłęm kiedys pękła nam gumka ale laska na szczescie miala nie plodny dzien , zawsze jest jakies ryzyko , dlatego wygoniłem swoja do ginekologa po tabletki i sam tez sie zabezpieczam , sex ma byc przyjemnoscia a nie stresem...:O