Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Manoma

nienawidze moich studiów!

Polecane posty

Gość Manoma

Kur..musze to z siebie wyrzucić. Nienawidze mojej uczelnii, tego kierunku i wszystkiego co jest związane z uniwerkiem! nie moge sie zmobilizowac żeby łazić na te jebane zajęcia, teraz siedze w mega stresie bo będe musiała błagac, żeby jakoś tam zaliczyć, nie wiem czy się uda. Pracuje na pełnym etacie, dobrze zarabiam, świetnie się czuje w firmie, ale jak mam jechac na zajęcia to mnie kurwica strzela!! Dlatego czesto nie chodze a potem spać po nocach nie moge... To dopiero 4 rak jeszcze tyle przede mną. Bosz po co ja lazłam na 5-letnie, dzienne, uw ://Normalnie czuje, że to mnie niszczy całą energię ze mnie wysya, nie moge się koncentrowac na pracy bo myśle o tych jebanych zajęciach bez względu na to czy na nich jestem czy nie. Czy ktoś ma podobnie? P.s przepraszam za język i błędy ale jak o tym myśle to nie jestem się w stanie nawet poprawnie wysłowić...

Gość XYZABCDEFGGGGGGGGG
a jaki kierunk studiujesz jesli mozna spytac?;)

spoko :) rozumiem Cię dosyć dobrze, tez w pewnym momencie zaczęlam miec dosyć studiów i robiłam wszystko, żeby jak najmniej miec z nimi wspólnego :p z tym, że ja byłam na zaocznych więc jeszcze gorzej - bo zajęcia mialam co 2-3 tyg. a i na te zdarzało mi sie nie pójść, straszna leserka ze mnie była. i też UW :P

Gość Manoma
politologię

Gość Manoma
studiuje bo jak juz sie 3 lata katowałam to chce to dociągnąć...Gdybym wiedziała jak to bedzie to bym poszła na -3-letnie -zaoczne -do szkoły wyższej w piździgrodach a ja mam zajecia tak: 9:45-11:15 a pozniej 16:30-18:15 - no jak tu nie dostac kurwicy - ani rano nic nie zrobisz ani pozniej. Tylko biegam z pracy do szkoły, ze szkoły do pracy. Maksymalnie robie 8 takich kursów dziennie!!!!

Gość Jezyk masz jakbys nawet
gimnazjum nie skonczyla :classic_cool:

Gość Manoma
dzieki :) szczególnie, że za pisanie mi płacą ;)

Gość A pracujesz jako
???????????

Gość A pracujesz jako
I od ktorego roku pracjuesz? Wydawalo mi sie ze na dziennych studiach jest prawie niemozliwe pogodzenie nauki z DOBRA praca (ze mozna co najwyzej roznosic ulotki) :classic_cool:

Gość Manoma
To w sumie nie jest praca. Mam zamoznego i hojnego sponsora :classic_cool:

Gość dretd
Też nienawidzę swoich studiów, koszmarnie bardzo :(

Gość dretd
Nienawidzę tego kurestwa nienawidzę! Szczególnie tych debili co mnie wysyłali na studia techniczne bo po humanistycznych nie ma pracy- chuj wam w dupy!