Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ika01

owsiki

Polecane posty

Gość ika01

witam! Mam owsiki i wiem, że nie ma co, ale muszę iść do lekarza ale prosze o pomoc w jednym: "jak to bedzie" nie chce aby sie ktoś o tym dowiedział! zwłaszcza moja rodzina i facet. wiem ze musze iśc, ale sie boje, prosze o pomoc....!

no to jest raczej problem bo prawdopodobnie leczyć powinna się też Twoja rodzina, Twój facet być może też więc może być ciężko z tym ukrywaniem się

nie wiem jak to jest teraz ale jak byłam mała i miałam owsiki to dostałam na nie jakieś takie białe proszki, chyba nic poza tym więc sama kuracja nie była chyba zbyt uciążliwa

Gość ika01
no ja wiem...ale właśnie chodzi o to czy jak pójdę do lekarza...to czy bedzie chciał zwołać do siebie całą rodzine? to jest wstydliwe! i okropne!

sądzę, że raczej może Ci dać receptę na ten lek w większej ilości ale jesli tak by było i nie będzie chciał zwołać ich na wiytę to czy to przed nimi ukryjesz? przeciez po 1sze mogłas sie zarazić od kogos z rodziny, po 2gie jeśli oni nie przejdą kuracji to pewnie dosyć szybko znowu złapiesz owsiki ja wiem, ze to wstydliwe ale chodzi o zdrowie Twoje i najbliższych

Gość maturzyssstkaaa
ja pierodle ide do kibla, bo jak tak czytam to sie boje ze tez mam, moze przez kompa sie zaraze czy co... :D

Gość ika01
żebyś sie nie zdziwiła...to jest dla wszystkich oczywiste...że pewnie ten kto sie nie myje to je ma, ale to nie prawda...ja sie myje, bo mam fobie na tym punkcie, a jak sie zaraziłam? nawet zawsze kłade papier na kibelku w publicznej...i jak to sie stało?! nie mam pojęcia.... ale czy mogłam sie zarazić od chłopaka? bo od kiedy z nim jestem to mniej wiecej to mam...