Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość breakdown

Jakis depresyjny czas....brak energii

Polecane posty

Gość breakdown

od jakichs 4 miesiecy nie czuje sie 'soba'. nie mam na nic energii,najchetniej siedzialabym w domu przed tv ,albo spala... nie moge sie skoncetrowac na nauce ...nic mi sie nie chce..co dziwne zawsze wstalam nie pozniej niz o 8 rano(przewaznie nieco po 7),i szlam spac przewaznie o 22, a teraz wszsytko sie zmienilo, zasypaim o 24, budze sie ok.10... nawet nie mam apetytu (nawet na slodycze,z czego w sumie sie nawet ciesze), jednka najgorszy jest fakt ,ze moja ochota na sex siegnela popzoimu ok. minus 10, raz ze mi sie kompletnie nie chce ,dwa ze jak moj xchlopak mnie caluje to tak szzerze troche mnie to denrwuje i wolalbym zeby pzrestal... ktos tak ma ,mial..... juz nien wiem co robic, nie amam pojecia czemu taka jestem.....

Gość słoneczko0709
Tak ja mam to samo. Cały czas czuję się jakby wszystko co się wokół mnie dzieje było sztuczne i nieprawdziwe... Same mi sie oczy zamykają.. najchętniej spałabym i spała :( Kładę sie spać nieraz nawet o 19-tej. Na nic nie mam ochoty, wszystko mnie drażni.. Ale moje samopoczucie (tak tylko podejrzewam) jest spowodowane zazywanymi lekami :( Tak tylko domniemam że to jest ich wina... To jest druga kuracja tymi lekami, zaraz po odstawieniu po 1 etapie wszystko wróciło do normy, teraz znowu zazywam (już 5 dzien) i jest masakra :(

Gość słoneczko0709
Aha co do seksu.. moje libido całkiem zanikło... :( ;( Choć byłam barrrrrrrrdzo temperamentną kobietką........

Gość breakdown
no ptzynajmniej masz jakas przyzyne,a ja nie... jednka co mi przychodzi do glowy to tabletki anty,ale biore je od dwoch lat i jakos nie sadze ze po takim czasie mialy taki wlpyw.

Gość słoneczko0709
Heh... też mnie drażni każdy pocałunek mojego M.... Wyć mi się chce :((

Gość słoneczko0709
Nie masz jakiś problemów, może to przesilenie jakieś zimowe? Pogoda? Może.. hmm... brak rozrywki, znudzenie codziennymi obowiązkami.... Naprawde wiem jak się czujesz... Mi przeważnie pomagało wyjście gdzieś z kochaniem, nie mowie o knajpach... ale o zwykły spacer :) Wiesz... pogoda nie nastraja zbyt optymistycznie, ni to zima, ni to jesień, ni to wiosna... Nie ma tego nastroju świątecznego.... jest po prostu zwyczajnie... to też ma duży wpływ na samopoczucie.

Gość pinezkaaaaaa
obserwujcie sie dziewczyny.to moze byc normalna w swiecie depresja.przyjmuje sie ,ze jezeli stan obnizonej energi i nastroju utrzymuje sie 2 tyg i przeszkadza funkcjonowac nalezy pojsc do psychiatry. wiem cos o tym.......

Gość breakdown
naprwde nie mam pojecia o o chodzi.... my co tydzien gdzie wychodzimy, kino,obiad,zakupy ,zawsze cos... ale od 4 meisiecy jest coraz gorzej, jest po orstou taka obojetna na wszzystko.....moje kochanie stara sie jak moze zeby mi dogodzic w kazdym aspekcie,ale nic nie dziala... juz mielismy kilka powanych rozmow na ten temat..... szczerze ,jakbym byla na jego mieju to bym zerwala, ale on sie uparl i nie chce ;-) a ja juz nie moge zniesc tegfo ,zlwaszcza jak widze ze go to naparwde boli jak taka jestem....

Gość Anastazja24
Czesc mam tak samo. przeszla mi dzisiaj przez glowe mysl zeby skonczyc ze soba. Popadam z zachwytu nad soba do calkowitego zniechecenia swoja osoba. Moim problemem jest ,ze nie czuje sie jednoscia ze swoim cialem. W glowie mam inny obraz siebie. Nie chodzi nawet o to czy lepsze , chodzi o to ze inny. czasem nie poznaje siebie na zdjeciach i wydaje mi sie ze to obca osoba. Teraz jestem w stanie mocnej nienawisci skierowanej w strone swoich nog i twarzy. Nie czuje ze naleza do mnie, nie czuje sie jednoscia. Jak posklejana ze zlyuch czesci rozbita figurka porcelanowa. Zawsze tak mam gdy mam depresje. gdy mija czuje sie dobrze w swoim ciele, i wiem ze stanowimy jednosc. Macie tak??

Gość breakdown
anastazja ty,to masz powazniejszy problem ode mnie.ja wlasnie ieco poczytalam o depresji iw sumie to mam bardzo duzo objawow,ale zeby wpasc w deresje to trzeba miec powod ,a ja chyba takiego nie mam....w sumie dzisiaj czuje sie calkiem noramalnie ,ale wieci co mnie 'boli',ze wieczorem psotkam sie ze swoim chlopakiem i on zacznie mnie piescic i calowac ,a mnie to bardziej drazni niz sparwia przyjemnosc,a z drgueij strony nie mam serca zeby mu to pwoiedziec, bo on juz mi powiedzial,ze sam boi sie mnie teraz dotykac bo nie wie mjak zareaguje..

Gość słoneczko0709
breakdown... mam to samo... jesli chodzi o pieszczoty... tu by sie chyba jakiś seksuolog przydał. :(

Gość breakdown
no chyba tak, a dopeiro co pzreczytalam topik wlasnie na teamt tego ze nie warto isc do exualogo,bo oni nic nie robia,tylko wydzieraja kase z rak i tyle... nie moge go teraz znalezc ale temt byl cos Tyle kasy na nic... a twoj chlopak wie,ze tak sie czujesz.. w sensie ze nie masz ochoty... ja nie mam ochoty i tak szcezre to marze o zyciu bez sexu aktualnie,ale moj jest taki wrazliwy i do tego zawsze chetny,ze fakt sexu moze za badrzo nie uprawiamy ,ale chciaz pozwalam mu sie troche mna 'pobawic' ;-> ale jednak irytuje mnie to,zwlaszcza jezeli chodzi i piersi ,co zawsze po oprostu uwielbialam... pzrez to ze taka teraz jestem moj zwiazek,ktory byl naparwde idealny, stacza sie gwaltownie na dno....

moze masz depresje albo nerwice , takie są objawy początkowe ....