Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniesmaczona....

zamieniona trumna

Polecane posty

Gość zniesmaczona....

ja wiem, ze moze na uczuciowym nie powinnam pisac, ale nie wiem gdzie moglabym dowidziec sie czy inni tez doswiadczyli czegos takiego. Otoz niedawno umarl moj ojciec, firma pogrzebowa ktora zajmowala sie jego pogrzebem zamienila trumne, jestem pewna ze celowo. Oczywiscie dowiedzielismy sie o tym dopiero w dniu pogrzebu jak zobaczylismy trumne. Brak mi slow na to co robia firmy pogrzebowe, oczywiscie chodzi tylko i wylacznie o pieniadze, no bo o coz innego moze chodzic. Firma sie teraz wypiera, no ale sie przeciez nie przyznaja a my nie bedziemy wyciagac trumny z grobu z takiego powodu. Jest mi tylko przykro i chcialabym zrobic im jeszcze odpowiednia reklame, firma Olimp ze Szczecina. Interesuje mnie jeszcze czy ktos tez mial takie doswiadczenia z firmami pogrzebowymi?

oczywiście, że nie powinniście wyciągać trumny z grobu, ale jeśli zamienili z droższej na tańszą, to powinniście wyciągnąć od nich kasę, jako rekompensatę tej \"nieumyślnej pomyłki\". w razie czego macie chyba jakieś dowody, kopię zamówienia trumny, zdjęcia z pogrzebu, czy coś?

Gość zniesmaczona....
Nie, nie mamy zadnej kopii zamowienia trumny a przy wyborze trumny bylam tylko ja. Oni mi wciskaja, ze tamta wlasnie wybralam. Nie chce mi sie nawet spierac z nimi o kase, bo to i tak nic nie da, nie ma szans na udowodnienie, ze wybralam inna, to wiem tylko ja.Chce im tylko zrobic reklame w zlym swietle i ostrzec innych zeby zwracali uwage doslownie na wszystko. Oni sadza, ze rodzina nie ma glowy w takich sytuacjach i mozna przekrecic kota ogonem. Nawet do glowy mi nie przyszlo, ze mozna zrobic cos takiego, po prostu bezczelnosc.

nie masz rachunku, faktury, paragonu?? żadnego dowodu zakupu?? no to sorry sama jesteś sobie winna

Gość zniesmaczona....
Faktury sa, ale na nich nie pisze jaka trumna byla wybrana i dokladny opis jak wygladala. A oni twierdza, ze ja wybralam taka , w ktorej tata zostal pochowany a ja wiem, ze to nie ta. Oni dobrze wiedzieli co robia, tata mieszkal w Szczecinie ale pochowany zostal na wschodzie Polski, tam sie urodzil i tam chcial byc pochowany. Wiedzieli, ze to kawal drogi i nie bedziemy jezdzic do Szczecina,zeby wyklocac sie teraz o trumne. Mi sie tylko nie miesci w glowie, ze tak moze byc. Tak jak nie chcialo sie wierzyc kiedys w to co dzialo sie w Lodzi, teraz juz wiem, ze firmy pogrzebowe zrobia wszystko byle tylko dobrze zarobic.