Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sisilyyy...

dlaczego ladna dziewczyne faceci chca tylko zaliczyc a nie chca poznac blizej?

Polecane posty

Gość sisilyyy...

wnetrze poznaja ale u tych "mniej ciekawych wizualnie?

Nie wszyscy faceci, ale generalnie prosto to wytłumaczyć. Każdy facet, gdy poznaje kobietę najpierw zwraca uwagę na jej wygląd, po prostu klasyfikuje ją seksualnie. Gdy kobieta jest bardzo ładna, to facet przede wszystkim działa w ten sposób, żeby mieć z nią seks, a do tego niekoniecznie trzeba ją lepiej poznawać. Oczywiście z czasem tak, ale najpierw liczy się co innego :) Kobiety mniej atrakcyjne seksualnie nie pociągają facetów tak jak te ładniejsze, dlatego facet myśli sobie - "w sumie może być, można by się z nią przespać, ale nie spieszy mi się, zobaczymy jaką jest osobą". Tak zawsze jest u mnie. I co najlepsze nigdy moją dziewczyną nie była żadna piękność. Z tymi pięknymi miałem seks, a na dłużej wiązałem się z przeciętnymi :)

Gość wesollklaaaa
a na dłużej wiązałem się z przeciętnymi no wlasnie czemu tak jest?

Gość bo facet mysli ze ładne to
tylko na ruchanie

Gość vibroaction
bo sa glupi jak konstrukcja wibratora

Gość kobieta 2566
bo facet mysli ze ładne to tylko na ruchanie i to swiadczy o tym ze jest ograniczony:P

Dlaczego z przeciętnymi? No tak wyszło ;) Ale pewnie podświadomie dlatego, że: - nie muszę się obawiać, że byle lepszy facio będzie się za nią oglądał na ulicy - bo z reguły kobiety o przeciętnej urodzie mają więcej ciekawego do powiedzenia, braki w urodzie nadrabiać muszą czym innym żeby się spodobać facetom (to samo tyczy się i facetów) - bo, tak jak pisałem, nie ślinię się na widok przeciętnych kobiet i nie myślę od samego początku jak by tu sobie "zamoczyć", no i w ten sposób poznaję charakter kobiety, zaczynamy odbierać na podobnych falach, no i dopiero wtedy dochodzi do seksu.

Gość elizaaaa23
bo z reguły kobiety o przeciętnej urodzie mają więcej ciekawego do powiedzenia :D:D jakie to glupie..ale kazde tlumaczenie jest dobre

Gość buziaczekkk
bo w meskim mozdzku nie istnieje takie polaczenie jak kobieta ladna madra i wierna:P niestety sa troche ograniczeni musimy im to wybaczyc i te ktore sa ladne musza sie "zrobic brzydkie" wtedy beda mialy szanse teraz takie sa gora hehhehe ale pojebani jetsescie:P

fajnie Facet, niesamowicie mnie zdołowałeś swoim podejściem .. jeśli tak m yślli niemal każdy facet to już chyba wiem dlaczego jestem stracona:O wniosek z Twoich domysłów jest taki, że największe szczęście w miłości mają tylko przeciętne dziewczyny:O

Gość buziaczekkk
no oby nie za ladna:P lepszy pasztet haha powiedz sama czy oni aby sa normalni? hahaa

Tak, tak, jestem pojebany i dobrze mi z tym :) A prawda jest taka, że większość bardzo ładnych dziewczyn nie ma nic do zaoferowania poza swoją urodą. Spotkałem nie jedną taką, często pytałem - jakie byś mogła wymienić trzy cechy nie związane z Twoim wyglądem, które cenią w Tobie ludzie? I się skubane zawsze mieszały, albo obrażały. Niektóre mówiły że jestem bezczelny :) A żadna nie odpowiedziała mi na to proste pytanie.

Gość zolzulka
ty betty blue oczywscie uwazasz sie za ta nieprzecietna:D

Bo nam chodzi tylko o to, zeby spuscic ci się na brzuch lub ewentualnie zebys połkneła nasze nasienie. Nie chcemy was poznawac, bo niby po co?:o

Betty Blue 82 > nie masz się czym dołować, po prostu przyjmij za fakt to, że skoro jesteś bardzo ładna, to większość facetów najpierw będzie zainteresowana Tobą w sensie seksualnym. Ale jeśli oprócz tego, że jesteś ładna masz fajny charakter, no to ja nie widzę problemu.

Gość haniaaaaaa
facet ile ty masz lat? wspolczuje podejscie i takiego glupiego szufladkowania ludzi!

Gość vibroaction
GOGI IDZ NA RED TUBE ALBO DO SEXSHOPU PO LALE I MASZ SEX BEZ OGRANICZEN TEPY JESTES JAK TWOJ PITOL

Gość aaaaaaanc
Facet mysli tak, skoro kobieta jest ładna to pewnie miała wielu facetów będzie zawsze przebierała w nich wiec zwiazek z nia będzie trudny, bede za bardzo zazdrosny bo milion innych facetówtez bedzie chcialo ja miec... dlatego mysla kategoriami seksu, warto przeleciec, ale na zwiazek z "ladna" nie pisze sie bo to ciezka orka

Wystarczająco dużo, żeby poznać nie jedną kobietę i wyrobić sobie na ich temat zdanie :)

aaaaaaanc > no dokładnie. I nie jest to wzięte z księżyca. Miałem kumpli, którzy wiązali się z ładnymi lalkami i życie mieli bardzo ciężkie.

wiesz Facet, oprócz wyglądu, mam w sobie dużo pozytywnych cech, ale jak je wymienię na kafe to wyjdę na zapatrzoną w siebie i zarozumiałą idotkę ... dlatego też ubolewam, że łątwiej wam przychodzi patrzenie niż myślenie:(

>> GOGI IDZ NA RED TUBE ALBO DO SEXSHOPU PO LALE I MASZ SEX BEZ OGRANICZEN TEPY JESTES JAK TWOJ PITOL Nie muszę stosować substytutów, umawiam się z ładnymi dziewczynami, robie to na czym mi najbardziej zależy i więcej się nie odzywam :)

Gość aaaaaaanc
Facet_ ... dokładnie tak jest, zreszta zależy co dla kogo ładne, nie którzy uwielbiaja kobiety typuparis hilton typowe rózowe landyryny, one wogóle nie są ładne ale rzecz gustu i te które naprawde są ładne zadbane i wygladaja zawsze rewelacyjnie bez względu na to czy maja makijaż czy nie i wiele innych rzeczy dotyczących tej kwestii :) cięzka orka z ładna kobieta i to idziew obie strony, zycie z przystojnym facetem tez bywa cięzkie:D