Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nerwiczka

pochwa

Polecane posty

Gość nerwiczka

jak myjecie pochwe. Wewnetrznie czy tylko zewnetrznie. Kumpelka mi powiedziala ze wklada do pochwy palce z mydlem i myje srodek tam gdzie puilicek wchodzi

Gość nerwiczka
ale japytam powaznie.ja sie myje tylko zewnetrznie i palcow tam z mydlem nie pcham a ona na powaznie tak sie myje. dlatego tez zastanawiam sie czy dobrze robi myjac srodek bo przeciez wymywa dobre bakterie a ja nigdy nie bylam na nic chora wiec wydaje mi sie ze srodka sie nie myje

Gość nerwiczka
no tyle ejst tu babek ze zadna nie moze napisac jak sie myje???

Gość alimenciarz
no to zacznijcie sie myc dziewczyny a najlepiej jak wam jakis facet komina przeczysci bo mydla do cipki raczej nie wkladajacie!!!

Gość poważna odpowiedż
Nerwiczka dobrze robisz, pochwy się w środku NIE myje :)

Gość anik...
o matko!!!! Nie wolno myc pochwy w środku!!! absolutnie!!! Mydło zabija naturalne ph itd. Takie wkładanie sobie palców moze doprowadzic do infekcji albo zakazenia. Co za kretyński pomysl?! Miejsca intymne powinno sie myc płynami do higieny intymnej i tylko na zewnatrz, NIGDY W SRODKU

Gość jojojjjjj
haha ale się uśmiałam - swoją drogą kurde mam już tyle latek i nigdy niewpadłam na pomysł że można myć się "w środku" - nie no tam się myć niepowinno a jakby można to odrazu ktoś by opatentował mydło w kształcie członka haha albo inne coś z rozpryskiwanym płynem do mycia - haha

Gość blackcat
poraża mnie poziom edukacji i wiedzy o własnym ciele dzisiejszych nastolatek :o