Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kreda

Naprawdę traktujecie serio to forum?

Polecane posty

Zaglądam tu czasem i wydaje mi się, że to jakiś zupełnie inny świat jest. Same niestworzone historie, których w normalnym życiu nigdy nie słyszałam. Mam wrażenie że połowa tematów tutaj to wymysły prowokatorów. Naprawdę wierzycie że ludzie tutaj prawdę piszą?? Ja stąd idę, nie chcę się zdołować :)

sie nie dolujemy bo polowa to klam hehehe w ktory nie wierzymy nie idz, nie wierz im hihi

Ojej, a już tym bardziej nie mogę zrozumieć jak można mieć prawie 10 tysięcy komentarzy :) Sorki, ale normalne życie poza internetem to wy co niektórzy macie? :)

jeszcze nie mam 10 :D poczekaj do dzis wieczor jak posiedzisz z pol stowy nazbierasz hihihi mamy mamy zycie jak w Madrycie :P

Gość zwalisława
Pod żadnym pozorem tego miejsca nie należy traktować za normalne. Kto tu wejdzie to już nie wyjdzie :)

Gość Jasne ze serio
Szczegolnie problemy typu: czy podziekowac mu za wprowadzenie w swiat seksu (wczoraj widzialam taki temat), albo moj facet nie pozwala mi opalac sie topless....... Tematy bardzo wazne i powazne.

Pewnie, że te całe forum to jeden wielki żart i nicego tu nie warto traktować na powąznie.

Gość du..........p
:D

oczywiście , że traktuję to forum bardzo serio codziennie z uczestnikami przeżywam małe dramaty- zdradzanych, przypalających kaszę, wrzucających podpaski za wersalkę (?), myjących zęby raz na miesiąc, tych ze swędzącą cipką, pięknych i samotnych, mądrych nie umiejących mądrości udowodnić i tak czuję, że z dnia nadzień staję się przez to coraz wartościowszym człowiekiem