Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

777-X

Czy wiecie że Lady GaGa jest biseksualna ?

Polecane posty

Ja się dowiedziałem dopiero dzisiaj i zaskoczyło mnie to. Naprawdę nazywa się Stefani Germanotta. Ma 22 lata. Swoją pierwszą balladę napisała ponoć w wieku 13 lat.

Gość o co kaman bo nie wiem
no i co wiekszosc ludzi jest bi

Gość a_ja tam
nie mam pojęcia kim jest lady gaga :o

W Teheranie akty natury homoseksualnej są karane chłostą, a nawet śmiercią. To nie do pomyślenia żeby ktoś obnosił się z faktem że należy do jakiejś mniejszości seksualnej. A tak poza tym, to z różnych ankiet wynika że co najmniej 90% światowej populacji stanowią osoby heteroseksualne. Jak nie wiecie, to się nie wypowiadajcie na dany temat.

tak sie sklada ze akurat sie wypowiadam w kwestiach na ktorych sie znam:P teheranskie zrodla informacji sa mocno przestarzale!!! radze bardziej intensywnie updateowac sobie mozg, pozyskiwac informacje z ronyzhc zrodel i nie bredzic farmazonow.

IRNA to jednak z najlepszych agencji informacyjnych na świecie. Islamic Republic News Agency.

Gość pataszon z pacanowa
Nie ma Lady GaGa, jest Radio GaGa :p

pewnieeeeeeeeeeeeeeeeeeee....... a slonce krazy wokol ziemi :P po prostu nie wypowiadaj sie az tak kategorycznie bo czesto/gesto nie masz racji i mowisz glupoty.

Mam rację. Mniejszości seksualna stanowią nie więcej niż 10% ogółu populacji.

chlopie, idz do lasu, znajdz sobie 100letni dab....i pierdyknij sie glowa w niego ze 2 razy. abo lepiej z tuzin to moze sie naprostujesz:)

http://www.conservapedia.com/Homosexuality#Homosexuality_Statistics_-_Percentage_of_Individuals_Who_Are_Homosexuals W 1948 roku Alfred Kinsey w swojej książce "Sexual Behavior in the Human Male" stwierdził że 10% mężczyzn w wieku od 16 do 55 lat przez co najmniej 3 lata przejawiało skłonności homoseksualne. W tej samej książce napisał jednak że tylko 4% przejawia trwałe skłonności homoseksualne. Według ankiety przeprowadzonej przez amerykańskie Narodowe Centrum Statystyk Zdrowotnych w 1990 roku na grupie 10 tysięcy ludzi, mniejszości seksualne (homo- i biseksualiści razem wzięci) stanowią tylko 1,5% populacji. W 2002 roku amerykańskie Centrum Kontroli Chorób przeprowadziło kolejną ankietę na grupie 12 571 osób z której wynika że 2,3% populacji określa siebie jako homoseksualistów.

i wlasnie o tym mowie czlowieku!!!! musisz sie updatowac czesciej. ostatnie badanie zostalo ogloszone jakies 2 miechy temu, a ty wciaz swoje!!!! nie staraj sie epatowac swoja wiedza bo trafi cie sie madrzejszy w danej dziedzinie i wychodzisz na scholastyka!!!

A gdzie mogę znaleźć jakieś informacje o tych badaniach sprzed dwóch miesięcy ?

Gość a kto to jest lady gagga
??????????

Gość a o to znaczy biseksulany
??? hm???????????M?M??

Gość gość
Lady Gaga jest akurat w mojej stopce. ;). Kolejna pseudo-gwiazdka pop, ale kawalki ma wyrabiste;)