Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aneeczka

wymrażanie nadżerki a upławy Pomocy

Polecane posty

12 dni miałam wymrażanie nadżerki i zaraz po tym zabiegu dopadły mnie wodniste upławy (lekarka uprzedziła, że tak będzie) ale do tej pory miały one kolor leciutko żółty, a dziś stały się różowawe czy to jest coś nie dobrze. Proszę o odpowiedź dziewczyny, jeśli któraś z Was tak miała

Gość możeee
może okres ci się zaczyna ? Raczej nie powinno być krwi w kilkanaście dni po zabiegu. Do lekarza - marsz !

Gość możeee
no i mam nadzieję, że nie współżyłaś w tym czasie, bo jest to zabronione i to aż przez miesiąc.

Kiewdy ja miałam wymrażaną nadżerkę to też po pewnym czasie pojawiały się takie różowe upławy tak więc myślę że to nic takiego, tym bardziej że gin. nie zauważył na wizycie kontrolnej nic podejrzanego:)

do fantazja86: zabieg miałam za darmo to znaczy na nfz do możee:nie współżyłam w tym czasie wiem, że nie wolno niestety a do okresu mam jeszcze 8 dni i co o tym myślicie muszę iść do lekarza?

aneeczka- myślę że jak już to na wizycie kontrolnej możesz wspomnieć że zaniepokoiły Cię troszkę różowe upławy- ale jak pisałam uważam że to nic takiego:)

dzięki Aniołek86, pocieszyłaś mnie, bo już myślałam że to coś niezwykłego, tym bardziej, że to nie jest krew właśnie tylko takie upławy jakby taki kolor wodnisto- różowy i nie dużo tego jest tak że mała wkładka sobie "radzi" z nimi

ja miewam dość często nadżerki(u mnie to jest genetycznie uwarunkowane) za każdym razem takie różowe upławy się pojawiały- ilość za to była różna- pewnie to zależy od wielkości nadżerki:)

dziękuję za odpowiedzi , już mi lepiej, bo trochę się wystraszyłam, fajnie, że można zawsze na kogoś liczyć na cafe