Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaplacic

zaplacic czy nie????

Polecane posty

Gość zaplacic

sparwa jest taka, wynajmuje pokoj w domu od faceta ktory wynajmuje ten dom z agencji, od kilku tygodni moj grzejnik nie dziala i okazalo sie ze musi byc wymieniony razem z calym boilerem, jak na razie uzywam elektrycznego ,ale z leksza to niewygodne, bo jak wracam z pracy to jest zimno w pokoju i wiadomo troche musze poczekac az sie ocipeli, no a w nocy to musze sie budzic wlasczaci wylaczac,bo albo za zimno albo za goraco... to juz trwa parwie 2 miesiace. koles mowi ze rozmwaial z agencja i wszystko jest zalwione ,bo musieli rozmwaic z cala wlasciielka domu i teraz czekaja az przyjedzie nowy boiler... i to mialo by tydzien temu ,ale dalej nic, stwierdzilam wiec ze nie zaplace czynszu za tydzien. myslicie za mam prawo?

Gość aaasdgthth
sparwa jest kata, że muszis pokeczac, az sie ocipeli, jets parwie nie zimno, wiec przejyżesz

Gość Aszkiniusz
TAK< MASZ PARWO!!! HA HA!!!

Gość zaplacic
moze tobie nie jest zimno ,ale mi jest ,place na czas wiec wymagam norlanego zycia,a nie byudzenia sie w nocy i bawienia z grzejnikeim....o, ten koles wlasnie wrocil z pracy ,wiez zraz z nim sobie pogadam. wale to wszystko ,najwzyje kaze mi sie wyprowadzic