Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość P1003

Z iloma spałyście przed poznaniem męża bo moja z5 i wkurwia mnie to wyjątkowo

Polecane posty

Czyli są jeszcze porządne dzieczyny w tym kraju (a nie tylko wycieruchy z hiv) po murzynach

Gość ogólniena puszczalskie trzeba
uważać

Gość nic tu po mnie
Sex jest dla dwojga osób. Jeśli tego nie zaakceptujesz, to poszukaj sobie dziury w płocie ( ona będzie dziwicą).

można tylko współczuć mężowi z taką szmatą żeby się ożenić to trzeba być zdesperowanym

nawet gdybym był lepszy od każdego z nich to co z tego jak przyjemności rozdziewiczenia jej kto inny doświadczył

Gość smerfetkunia
ja miałam przed mezem 1 faceta a on zadnej laski......tak sie zlozylo bo z tamtym po prostu nie wyszlo a bylismy razem 4 lata i teraz trohe zaluje ze mialam takie doswiadczenia ale tego nie cofne

Gość smerfetkunia
"troche" :)

Gość a ja mialam 3
mąz jest czwarty, nie rozumiem jaki w tym problem? z poprzednimi myslalam ze juz bede na zawsze, kochalam ich to z toba tez nie powinna tego robic bo nei jestes jeszcze mezem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Imbecylu sam nie jestes prawiczkiem, nazywanie kobiet szmatami bo zyją jest oznaką twojego zgnilego mozgu, powinienes sie leczyc, szkoda dziewczyny!! czy wiecie ze dziewczyna lub facet ktorzy nigdy tego z nikim wczesniej nie robili i sie hajtną to pozniej sa ciekawi jakby to bylo z kimas innym!!!!!!! i najczesciej wlasnie te dziewice orleanskie pozniej zdradzaja z ciekawosci!!!!

Gość chcialam przypomniec
ze sam autor jest szmaciarzem i wycieruchem bo mial 2 przed nią!! teraz robil to z nią wiec jak juz sie rozstana i spotka nastepna kobiete swojego zycia bedzie mial juz 3 przed nią buhahahaaha imbecyle

cyt: \" można tylko współczuć mężowi z taką szmatą żeby się ożenić to trzeba być zdesperowanym\" nazywasz mnie szmatą???? co wiesz o mnie gnoju ze mnie obrazasz? Boze co za topic, mam nadzieje ze prowokacja. Wiesz co. nikt nigdy mnie tak brzydko nie nazwał.Mam 30 lat i tacy gowniarze jak ty klaniają sie mi na ulicy.

Gość katamarany332
to po co sie z nia zeniłęs?skoro wiedziałes, ze nies dziewica, a jak sam piszesz jest to dla ciebie wazne i denerwuje cie to?

Gość katamarany332
ciocia dobra rada nie, ja nie uwaza cie za szmate, masz prawo zyc jak chcesz?ale jak mozesz nie pamietac zi iloma facetami spałas?takie rzeczy sie pao jes forum pamiemieta, a to jest forum anonimowe, czemu nie mozesz podac z iloma z 20 stoma?zgadlam?skoro zyjesz tym co teraz, to czemu wstydzisz sie swojej przeszłosci?bo gdybys sie nie wstydziła napisałabys z iloma spałas i po sprawie, zreszta takie jest pytanie w topicu!?

Właśnie myśle jak zrezygnować ze ślubu, poprostu powiedzieć że z taką szmatą nie mogę się ożenieć?

Gość loooona
przypominam ze sam autor jest szmaciarzem i wycieruchem bo nie jest prawiczkiem i nie czekal do ślubu bo oni jeszcze ślubu nie maja!! ciekawe kto tak te dziewczyny rozdziewicza skoro nie wlasnie faceci, wiec facet nie prawiczek i kobieta nie dziewica= to samo prawda?? czy moze zyjemy w kraju muzulmanskim?

Gość katamarany332
looona a to nie dotyczytałam.To autor jest niezłym, hipokryta sam nie jest prawiczkiem i co z tego, ze ona spała z 5, a ty z 2 laskami, na jedno chłopie wychodzi!oboje juz jestescie zuzyci!wiec jesli ja nazywasz dziwka, to sam jestes kurwiarzem, twoim tokiem myslac!No i płec cie nie usprawiedliwia!!debil j estes i tyle.Ja głupia myslałam, ze ty prawiczek, gdyby tak było to by zmieniła postac rzeczy, a tak to jestes głupi i tyle..rzadzasz kobiety dziewice, porzadnej, a sam juz to robiłes.puknij sie łeb palantinio!!

kobietom nie zależy na tym aby facet był prawiczkiem więc nie można porównywać

Gość powinna znaleźć Ci jakąś
Koleżankę dziewicę abyś mógł cnotkę rozdziewiczyć albo niech zapłaci jakieś małolatce za sex z tobą:D

Gość nic tu po mnie
Jakie to ma znaczenie? Dziewica, niedziewica, prawiczek, nieprawiczek. Ty się martw, czy w łóżku jesteś dobry, bo sex ma sprawiać satysfakcję, a doświadczenie temu sprzyja. Gdyby wiedziała ta dziewczyna, jaki masz dylemat, to by Cię lewą nogą z łóżka zepchnęła. Ty jesteś zakłamanym człowiekiem. Jaki z niej wycieruch? Normalna kobieta, z normalnym apetytem na sex. To według Ciebie lepsza jest masturbacja? W jakim wieku Ty żyjesz, prymitywny facet z Ciebie!

Gość do p1003
skad wiesz ze nie zalezy?? niektorym zalezy to raz a dwa skoro nazywasz nie dziewice szmatami to odwrotnie proporcjonalnie jesli nie jestes prawiczkiem jestes szmatą!

ja juz jej mówiłem że puszczalska mi sie trafiła czy używana szmatą nawet przestała się obrażać . A dla mnie ma znaczenie że z innym stracila cnotę i data nie ma nic do tego

Gość katamarany332
ale palant z ciebie!Kobietom doswiadczonym jasne, ze nie zalezy na tym by facet był prawiczkiem!No i z facetami tez powinno tak byc, ale tak nie jest!bo uwazacie, ze jestescie jakos uprzywilejowani?ze wy mozecie sie bzykac/ kiedy chcecoie, a kobiety nie?wiesz, zalezy na jakie kobiety trafiałes z tego co widze, to pewnie na doswiadczone wiec takie masz pojecie o kobietach... ja nie byłam doswiadczona w tych sprawach i tzw.porzadna, dziewica i wiesz co w zyciu bym z Toba, takim uzywanym palanetem nie chciałabyc, wiec nie mart sie zadna dziewwica cie nie zechce!!mi zalezało, zeby moj maz był prawickziem!!i tak tez sie stało!! wiec nie uogolniaj! bo tak robia idioci

Gość katamarany332
do nic tu po mnie! ja byłam dziewica i tez miałam zdrowy apetyt na seks i nie musiałam z kazdym ktory mi sie podobał isc do łozka, na Boga ludzie to nie zwierzeta!

facet nie jest szmatą tylko doświadczonym mężczyzną(a dolświadczenia często kobiety wymagąją)

Gość katamarany332
dla mnie jako dziewicy, facet ktory by przed mna wkładał jakiejs innej byłby tez szmata, tak samo jak kobieta dla ciebie!!!! ale pierdolisz@ wszyscy sa rowni , ale ty jestes rowniejszy tak? wiesz co prezentujesz sprawiedliwosc kalego, kalemu krasc to grzech, ale kali krasc innym to nie grzech!Jestes obłudnym i niedobrym człowiekiem! a Twojej dziewcyznie wspołczuje, na pewno jest fajniejsza od ciebie, powinna cie kopnac w dupe!

nie dość że prymityw to jeszcze jaj nie ma. żenić się nie chce, ale nie wie jak to powiedziec, biedaczek. współczujemy serdecznie kompleksów...