Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość P1003

Z iloma spałyście przed poznaniem męża bo moja z5 i wkurwia mnie to wyjątkowo

Polecane posty

Gość a ty xxxxyxxxx czy jakis tam
i ty myslisz ze taka 17latka by cie chciala na dluzej?pokazac sie z toba na imprezce u znajomych zeby bylo jaka to ona dorosla ale pozniej to bedzie chciala troche poszalec,a po co jej jakis oszolom

a myslisz ze zdanie jakiegos psychola kogos obchodzi?lecz sie czlowieku bo tobie zadna nie chciala popuscic szpary i dlatego tak zidiociales:D

Gość Almina
To szukaj, droga wolna...mam nadzieję, ze Ciebie wkręci, ze jest dziewicą i będziesz miał satysfakcję. Pewnie masz takiego małego, ze nawet nie poczujesz czy jest czy nie jest dziewicą. A Ty Bucu xxyxxx walisz konia po kątach bo masz pewnie tak ryj ochydny, ze żadna Ciebie nie chce. Sprzedaj twarz, po co Ci dwie dupy :)

ok ja tez tak myslalam do czasu az sie na facecie nie przejechalam wiec powodzenia zycze:)

Gość 2
No wiesz.... 21 lat bez sexu , a nieużywany organ podobno zanika.... ja bym używała póki czas, bo później może się okazać, ze jadąc tyle lat na ręcznym żadna kobieta nie będzie dla ciebie "wystarczająco ciasna" w końcu to nie to samo co "uścisk dłoni". Poza tym kobiety i mężczyźni przechodzą w innym wieku szczyt swoich możliwości. Jak ty już będziesz finiszował, to twoja kobieta będzie się dopiero rozbudzać. Zastanów się czy warto czekać żebyś czegoś nie przegapił. I żeby nie byłopo PTAKACH ;)

haha a ja takich jak ty to mam w nosie,no zeby dostep do neta mieli jacys psychole.pierdoli o popuszczaniu szpary i o szukaniu dziewicy a zaraz gada ze mial nie jedna wiec sam jestes dziwkarz skoro z dziwkami to robiles:) no popatrz:)

Gość estuwerija
moim zdaniem jest to porabane. napisales ze sam spales z 2 wczesniej to czego od niej chcesz? i co za roznica czy miala 5 czy 10? gdybys ja kochal(zakladam to bo nazwales ja narzeczona) ni e puszczal bys takich farmazonow teraz. wez sie lecz. 17 to szmaty?- nie zauwazylam. ja mam 20 i jestem dziewica. chlopaka tez mam.

Gość Almina
Już wiem! xxxyxxx jest gejem! Dlatego kobiet nie lubi! Teraz siedzi w misce pełnej ciepłej wody gołą dupą po udanym seksie z Panem Kaziem z 3 piętra :) Nooo....i wszystko jasne :) Biedny chłopcze...tak mi Ciebie zal...

wiadomo ja tez nie popieram zeby dziewczyna miala niewiadomo ilu facetow na koncie. a przepraszam ze zapytam ile tak w ogole ma narzeczona autora? bo to roznica jak ma np 26 lub 20 nie czytalam calego topiku.

Gość ogrodnica
to chyba jestem jak poczwórna kumulacja w totka piękna pani architekt i do tego dziewica he he czekam na księcia którego nigdy nie znajde dlatego wole być sama jak z byle kim byle był

Normalnie jesteście świetni :D Już sobie to wyobrażam poznajecie piękną kobietę rozmawiacie z nią i już słyszę jak wam zwoje mózgowe pracują kiedy się zastanawiacie ile penisów miała w ustach :D

a tak w ogole to czym sie chwalisz ze ci jakas "popuscila" jak to pewnie bylo na dyskotece w kiblu bo nie podejrzewam zebys to robil normalnie w zwiazku z kims do kogo czules cos innego niz pozadanie.a sadze to po tym ze zadna by nie chciala byc z takim prostakiem:)

taki zlamany huj nie bedzie tu mi mowic czy mam spierdalac czy nie.NET NIE JEST DLA PSYCHOLI!!wiec sam wypierdalaj!:)

Gość estuwerija
wszystkie jestesmy k**wami? juz nie powiem kim ty jestes w takim razie bo szkoda slow. spojrz na siebie zamiast generalizowac wszystkie kobiety tudziez dziewczyny. zalosne. skoro kobieta czuje ze chce to zrobic z danym mezczyzna bo darzy go uczuciem to nie oznacza ze jest jurwa. a ludzkie uczucia moga sie zmieniac jak wszystko na swiecie. no chyba ze daje na prawo i lewo-wtedy sie zgadzam

Gość 2
Mój na szczęście szybko przestał być prawiczkiem i przez jakiś intensywnie to nadrabialiśmy, aż musiałam się hamować ... ze względu na cienkie ściany i sąsiadów

Gość policeman
Drogi kolego xxxyxxx. Myślałeś o tym, zeby chodzić na terapię dla osób nieszczęśliwych? Bo wszystko wskazuje na to, że masz masę kompleksów, które chcesz ukryć za bluźnierstwami i brakiem szacunku dla kobiet. Poże idź do Powiatowego Centrum Pomocy Rodzinie na terapię i pozwól sobie pomóc.

Gość estuwerija
pudlo -szmata na pewno nie jestem idioto! sam gówno o mnie wiesz wiec przymknij morde i nie odzywaj sie tak do mnie! zero poszanowania dla czlowieka! takich to zamykac powinni! bo teraz wyzywacie sie na Bogu ducha wiinnych i leczycie swoje kompleksy! co zadna Cie nie chciala to teraz sie wyzywasz?!

ok,ja cie prawiczku rozumiem. ale z takim podejsciem to daleko nie zajedziesz a nawet jesli to chyba nie wiesz jak kobiety klamia z iloscia partnerow.czesto te niby spokojne,ciche dziewczyny o ktorych bys pomyslal: jezu ona chyba w ogole nie wie co znaczy slowo Sex,to maja taka przeszlosc,tylko dobrze to ukrywaja. oczywiscie nie zycze ci zebys spotkal jakas przejechana lajze co bedzie zgrywac cnotke ale takie zycie sama osobiscie pogardzam takimi dziewczynami

wiec czemu sie uzalasz ze trudno ci znalezc dziewice,napewno na imprezie znajdziesz:p i takie zgrywajace cnotki sa zle i takie imprezowiczki.

Gość Ząbek czosnku
Tak wiemy o tobie że jesteś gówno, smutne blade gówienko któremu laska przyprawiła rogi i które wylewa swoje żale i pretensje na BABSKIM forum jakie to kobiety nie są złe :D Idź gówienko porzucać piłeczką może ci ciśnienie zejdzie :D

To że został zdradzony nie uprawnia go do nazywania wszystkich kobiet bezmózgimi worami na spermę!!!:O Kawał gnoja i tyle :O tfu...

He he ja tam kłamać nie muszę a to były takie tam babskie ploty :P ale inne skoro to ma doprowadzić do spokoju psychicznego ich partnera to może lepiej niech żyją w błogiej nieświadomości i śpią spokojnie:P Mnie przeraża ludzka ludzka płytkość nie wiem może ja jestem jakaś nie normalna że ja nie patrze na ludzi przez pryzmat tego ile mieli huji w dupie :O Dla mnie się liczy człowiek,tu i teraz

Gość pieknaaaaa
w takiej pieknie niedopranej bieliznie, mmm az pachnie czystoscia i dziewictwem P1003 ty pier*olniety jestes!

Gość słodziutka małolatka