Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość P1003

Z iloma spałyście przed poznaniem męża bo moja z5 i wkurwia mnie to wyjątkowo

Polecane posty

Z tym Nie na ślubie to też nie zły pomysł zawsze chciałem tak zrobić a jej się należy za puszczalstwo takie coś...

Nie czytałes całego wątku (nie dziwię się ) ale już jej powiedziałem że na ślub i na wesele grosza nie dam, ale na moje nieszczęście jej tatuś chce sfinansować i moje nie to byłoby coś czego nigdy bym nie zapomniał.

skończyłem 23 lata i byłbym w stanie zgwałcić dla przyjemności - wcześniej to było dla mnie nie do pomyślenia a taką ech całą noc

Gość upupupupupupppppp

Gość bazylia_86
Nigdy nie myślałam,że faceta tak boli fakt,że jego obecna partnerka spała z kimś przed nim. Kobiety aż takich chyba z tym nie mają problemów, bo podchodzą do tego troszkę rozważniej-wychodzą z założenia że facet ma doświadczenie i dzięki temu istnieje duże prawdopodobieństwo,że będzie im w łóżku razem super i będzie mógł on jej czegoś nowego nauczyć.Przynajmniej ja tak zawsze do tego podchodziłam.Może dziwna jestem?

Ty jestes normalna, to ci męzczyźni sa dziwni. chwalić Boga istnieją też normalni.

wiem, że narażę się samcom dominującym, ale pytanie o ilość partnerów, jest pytaniem głupim, i nie na miejscu. Przeszłości nie da się zmienić, ważne jest abym ja był tylko jeden. Co z tego, że była, dziewicą, przed ślubem, a w związku przystawia rogi. Dotyczy to także męzczyzn, przed ślubem prawiczek, a po ślubie bywalec agencji towarzyskich. Żałośni są ci męzczyżni powyżej.

Gość bazylia_86
Zgadzam się w 100%. Wydaje mi się,że dobrze jest mieć jakieś doświadczenie (mniejsze lub większe),aby mieć jakieś porównanie.Z tego co zauważyłam,wiele jest osób,które decydując się na ślub ze swoim pierwszym partnerem seksualnym po jakimś czasie żałuje,że nie miało okazji spróbować seksu z kimś innym.Potem ludzi korci,aby zdradzić,aby zasmakować czegoś innego.Nie chcę generalizować,ale tak jest.Zarówno ja,jak i mój obecny partner mieliśmy doświadczenie w tej sferze,ale dzięki temu doceniamy siebie nawzajem.Ani mi,ani jemu nigdy z nikim z łóżku nie było tak wspaniale.Ja nie myślę z kim on spał,z iloma i co z nimi robił.Dalej mi poczucie,że dla niego jestem wyjątkowa i jedyna i dzięki temu jest nam ze sobą super :)

P1003 -albo masz problemy z psychiką, albo jesteś strasznym sk*synem.Po pierwsze, gdzie milość w tym wszystkim????Chyba nie wiesz co to nawet znaczy!!Jak ja poznawałeś i szedłeś do łóżka to była dobra, ale do ślubu to nie!!!!HIPOKRYZJA!Myślę, że po prostu Ci sie znudziła i w taki chory sposób szukasz usprawiedliwienia!!

Wątpie czy większość mężczyzn chce doświadczonej kobiety na żonę szczęgolnie gdy to doświadczeniez dobyła z innymi mężczyznami. Wątpie czy wogóle tacy issstnieją

A dla kobiet doświadczony męzczyzna to rzeczywiście lepsze rozwiązanie

Gość nic tu po mnie
Ty sam sobie zadajesz pytania i sam na nie odpowiadasz. Moja odpowiedż na Twoje problemy brzmi: zdobądż doświadczenie ruchając dziurę w płocie.

Gość bazylia_86
Skąd u Ciebie takie podejście?Facet nie chce doświadczonej kobiety może dlatego,że boi się,że będzie gorszy od poprzedników?Może o to chodzi? Poza tym jakoś sobie nie wyobrażam,aby większość kobiet na świecie brało ślub ze swoim pierwszym partnerem seksualnym.To nierealne.Każdy niezależnie od wieku ma za sobą jakieś przeżycia,związki.Nie zawsze wychodzi za pierwszy razem i to ma już przekreślać kobietę??

Ja już mam doświadczenie wystarczające aby znaleźć sobie porządną dziewczynę na żonę

Nawet gdybym był od wszystkich lepszy a reszta to prawiczki z którymi nie miala orgazmu to też bym się wkurwiał że mieli ją przede mną

Gość bazylia_86
To ty możesz mieć doświadczenie,ale ona musi być dziewicą?Czy dobrze rozumiem?

Gość długo nie będziecie małżeństwe
więc szkoda kasy na wesele i ślub

Gość bazylia_86
Poza tym,co to za różnica którym będziesz dla niej facetem? Ważne chyba,żebyś był ostatnim.

kobiety wymagają doświadczenia mężczyźni od kandydatek na żonę dziewictwa

Napiszę kolejny raz: już jej powiedziałem że na ślub i na wesele grosza nie dam, ale na moje nieszczęście jej tatuś chce sfinansować

wole być pierwszy niż ostatni bycie ostatnim nie ma dla mnie znaczenia

hehe emerytki bym sobie poszukał ggdybym chciał być ostatni

Gość bazylia_86
To nie wiem po co taki topic zakładasz. Rozstań się z dziewczyną,upoluj sobie gimnazjalistkę,załóż jej pas cnoty i będzie po sprawie.Ile Ty człowieku masz lat? !