Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość P1003

Z iloma spałyście przed poznaniem męża bo moja z5 i wkurwia mnie to wyjątkowo

Polecane posty

Kobiety niestety nie rozumieją że bycie ostatnim czy posiadanie doświadczenia to jest to czego one oczekują od mężczyzn, a mężczyźni czegoś przeciwnego oczekują od nich

Gość Guguś_Dziubuś
autor to szmata oby mu h...j zgnił

na to są za głupie-nie można zbyt wiele oczekiwać od kobiet hehe

Gość Guguś_Dziubuś
gejem zostań popaprańcu. Jak taki śmieć się uchował wśród żywych?! ŻAL cie

Gość Guguś_Dziubuś
w takim razie doświadczenie powinniście zdobywać na gumowych lalach szmaty.

Matko, współczuję tak ograniczonego myślenia. Zapytaj matki ilu miała :-/

Gość gffgdfdd
wieszz jak to mówia ostatni będa pierwszymi

Gość Guguś_Dziubuś
ten czlowiek ma po...ebane w głowie bardziej niż ja. nie marnuj tej dziewczynie życia prostaku

Gość bazylia_86
Marcooooo co masz na myśli?Bo nie za bardzo rozumiem.

Gość Guguś_Dziubuś
on chce zdobywać doświadczenie a kobieta ma być dziewicą. Zdobywajcie doświadczenia sami na sobie pe...ały!!! facet z facetem a kobiety zostawcie w spokoju aż sie nie dobrze robi booooooże

Gość OIS20
dla mnie jestes szma..ta a nie facetem i ty chcesz miec dziewice, niezaslugujesz nawet na kurwe. a i co z ciebie za facet ze pozwolisz zeby to jej ojciec placil za twoje i tej biednej dziewczyny wesele .nie sznujesz jej bo sam nie szanujesz siebie .i niezdziw sie jesli ona cie niezdradzila juz lub zdradzi i to nie jeden raz .pamietaj los lubi sie odwrocic.....

jeszcze mam płacić za wesele-nie dość ż z używaną się ożenię

Gość powiedz Nie na ślubie

Gość Guguś_Dziubuś
to musi być prowokacja nie wierze że to coś jest prawdziwe

Własnie mam taką ochotę powiedzieć dopiero na ślubie nie, należałoby się jej za to puszczalstwo

Gość Guguś_Dziubuś
powiedz, zrób z siebie idoiotę, ośmiesz się przed całą rodziną czubie

Gość Guguś_Dziubuś
przepie....dol sobie patelnią w ryło. sama bym to zrobiła ale nie mam jak;]

Gość gffgdfdd
autorze topiku powiem ci coś jako ciekawostke.Jako młoda dziewczyna szukałam kiedyś tez doswiadczonego na swój pierwszy raz pech chciał że trafiałam na samych dosłownie chyba z 6 róznych w koncu sie z jedym z nich przespałam tzn byłam w zwiazku ale on sie skonczył.Pozniej miałam parę przygód z doświadczonymi.Trafiłąm an faceta któremu zależało na dziewictwctwie on był doświadczony miał wiele kobiet.Mnie od poczatku sie on podobał i nic nei mówiac zaczełam sie zachowywac jak ci prawiczkowie wszystkie te zachowania które oni mieli a sprawiały ze byli dla mnei nie męscy ja przejełam.Zakochał sie an zabój.Jestesmy małżenstwem udanym.Jestem mu wierna i oddana.A on mimo iz nie poweidziałam ze jestem dziewica ani ze doswiadczona przyjął a wrecz uparł sie ze nia byłąm

Wątpie w to , albo chce wierzyć że nią byłaś A mi kilka przygód z młodymi diewczynami dobrze mi zrobi, ciągle mi się używne trafiały. Prawiczek inaczej zachowuje się niż dziewica

Gość taka jedna 1981
a czy to wazne z iloma spala. Jak ja kochasz to nie powinno to miec znaczenia. ja spalam z 9 facetami zanim poznalam swojego meza jestem mu wierna i jemu to nie przeszkadza. Zreszta to nie jest konkurs kto ma wieksze doswiadczenie. widocznie akurat ty okazales sie tym z ktorym chce spedzic reszte zycia a co bylo kiedys nie powinno miec znaczenia

Gość Guguś_Dziubuś
oby dziewczyna przejrzała na oczy. ten facet jest pusty

Gość Guguś_Dziubuś
wiec dlaczego sie ku...wiłeś szmaciarzu i nie jesteś prawiczkiem??

Gość gffgdfdd
Poprostu zaczełąm sie zachowywac tak jak ci prawiczkowie wszytko to co uważałąm w nich za niemęskie a co sprawiało że byli dla mnie ludzmi których warto miec na całe życie wszytko to co było w nich fajne ja przejęłam z chwila gdy sie tak zaczęłam zachowywac faceci lgneli do mnie na dodatek sami doświadczeni o dziwo a jak jeszcze zadbałam o wyglad to osoby które miały ambicje zeby do czegos dojsc.Jednak na cos sie przydały te znajomosci mimo iz początkowo uważałam sie ze mam pecha

Gość gffgdfdd
Poczatkowo mnie męczyło to że sami niedoswiadczeni sie mną inetersuja tacy którzy neiw iedza jak zabrac sie do dziewczyny wiec ja przy nich nadrabiałam to ja byłam badziej aktywna co mnei irytowało i jednoczesnie jak na złość oni mnie olewali i mnei szanowali przez to.Pozniej sie zniecheciałm uznałąmz e robie cos zle i zakanczałam te znajomosci az z chwila gdy trafiłam na doswiadczonego uznałam ze teraz jak nic nie bede udawac dziewczyny której nie ejstem czyli aktywnej pewnej siebie i zaczełam sie spokojnie zachowywac miła tak jak ci prawiczkowie o dziwo w tej roli czułam sie wysmienicie a facet zaczał mnei traktowac tak jak mnie sie podobało on o mnei zabiegał zdobywał szanował juz nei musiałam ja ciagel wykazywac inicjaywy i sie uadło

Gość gffgdfdd
Jest chyba cos takiego że facet z dziewczyna sie idealnei powinni uzupełniac widac po moich doswiadczeniach ze im barzdeij próbowałąm robic cos co kłóciło sie z moja płcia tym barzdeij odpychałam i tym bardziej przyciagałam takich którym barkowało z kolei meskosci.moze sie myle ale tak własnie było tak to odebrałam psychicznie