Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość P1003

Z iloma spałyście przed poznaniem męża bo moja z5 i wkurwia mnie to wyjątkowo

Polecane posty

Gość SanSan
ja spalam tylko z moim juz mezem z czego byl szalenie dumny :)

Każdy chce byś szczęśliwy i szuka osoby która mu odpowiadahehe

Gość Eweliiiinnnnnn27
ja chcę mieć slub i jak widze że facet sie nie garnie do tego to odchodze od niego i szukam nowej znajomości

Gość Eweliiiinnnnnn27
mam nadzieje że wkrótce się uda mi kogoś takiego znależć na życie

Gość Eweliiiinnnnnn27
p1003 ile macie lat?jestem ciekawa w jakim wieku facet zwraca szczegolna uwage na przeszłość

Gość Eweliiiinnnnnn27
Ty i Twoja przyszła żona,narzeczona.Gdzie sie poznaliscie i czy długo juz razem jestescie?

pewny siebie facet poprostu przeleci uzywaną zrywa z nią i szuka dziewicy.

Na studiach imponowało mi to że jest 2 lat starsza teraz mysle że było lepiej wyrywać mlodsze

powiedziałem , że jak chcesz gadać na babskim forum, to musisz byc męzczyzną, bo dotychczas prezentujesz się cieniutko.

Blondyn jesteś albo babą z męskim nickiem albo pedałem w kazdym temacie nieudacznik ma coś do napisania.

Gość Jadddddzkaaa
ja tam nie odpowiadam na pytnia o przeszłość jesli facetowi to przeszkadza to mu dziekuje ale zazwyczaj chcieli ze mna byc po tym jak usłyszeli że mogą mnie stracic

Faceet, jak ja jestem nieudacznikiem to Roni Jeremi jest dziewicą niepokalanie poczętą, to po pierwsze, po drugie, jak Piotr Najsztub, w kobiecie widzę człowieka, co o faceecikach takich jak ty , powiedzieć nie można

Gość Jadddddzkaaa
ja akurat dbam o to aby wygladac na miła osobe ciepła i nei odpychac tak zeby facet nei chciał ze mnie zrezygnowac poza tym dbam tez o sprawy finansowe wiec nikogo nie naciagam na koszty raczej nei chca ze mnie rezygnowac

Gość Jadddddzkaaa
staram sie być przede wszystkim dobrym człowiekiem unikam sproawadzania znajomości do mojego ciała seksulanosci najpierw pozanje sie mnie jako człowieka

równiez staram sie być dobrym człowiekiem ale to nie znaczy że muszę i mogę wszystko akceptować co mi sie nie podoba

Faceet, nieudacznikiem to ty jesteś, bo nie wiesz co się robi. Nie podobają ci się moje wypowiedzić, klikasz do usunięcia, jeśli będzie post nie spełniał warunków moderator usunie. Cieniutki jesteś, leszczyku. :P

Gość Jadddddzkaaa
Ale ci faceci nie maja czasu sie zastanawiać nad moja przeszłościa bo raz że spedzam z nimi mało czasu(żeby zatęsknili za mną)dwa mam pewnosc siebie tzn(jestem dziewczyna zadowolona z życia tryskającą dobrym humorem z zachowaniem takim który kaze mnie szanowac(przymanjmniej do tej pory tak było)

ja tam też nie narzekam na brak powodzenia, kolezanki mojej siostry po 18 lat dość często próbuja sie umawiac ze mną

Gość Jadddddzkaaa
co najważniejsze wiem ze mam miły wyglad przyjemny przyciagam i jeżeli facet by spytał o przeszłość to ja mu powiem "że niczego od niego nie chce i nie może mnie licytować" pare razy tak było i zawsze i tak chciał ze mną być

Gość Jadddddzkaaa
a jakby spróbował mnie obrazic od razu w twarz by dostał bo ja ani nie zabieram czasu facetom ani nei anciągam na koszta.Mam swoje pieniadze i o wyglad dbam wiec nie moze facet który mnie pozna przyczepiac sie do mojej przeszłosci skoro go przyciagnęłam do siebie polubił mnie i nie oczekuje nic od niego

Gość Jadddddzkaaa
nie mozna byc w zyciu niczego pewnym na 100% życie zaskakuje

to ty spieprzaj beznadziejniaku, sprawdź, cycku, że prawie wszystko z tego wątku jest do usunięcia włącznie z tobą i twoimi debilicznymi wypocinami. A pisać będę , bo tak mi się podoba, a tobie gówno do tego.

Gość Jadddddzkaaa
fajny jetses blondyn lubie cie

Widzę że faceci wogóle z toba nie chcą gadać przynajmniej realizujesz sie na babskim forum

A tu nadal temat wrze i pajacyki nadal się na dziewice licytują :D Ale wy normalnie śmieszni jesteście i najlepiej wyzywać od cioty bmblondyna który najwidoczniej jako jedyny potrafi zająć się doświadczoną seksualnie kobietą nie musząc jej wmawiać że kochanie tak właśnie ma być :P

Realizuję się na "babskim" forum, bo można porozmawiać z mądrymi kobietami, i uśmiać się z głupich leszczyków typu xxyyxx.

Gość Jesssica
dziwne to wszystko co mówisz, ja np miałam jednego chłopaka przed moim obecnym chłopakiem, ale mój za to miał bardzo bogate doświadczenie ... i co, i bardzo dobrze, bo nie ciagnie go do tego żeby testować. I jemu to nie przeszkadza że nie był pierwszym tylko drugim, zawsze mu powtarzam że tamten mu nie dorównuje pod żadnym względem, bo to prawda...i już. I też mogłam mu naściemniać że jestem dziewicą, bo jak pierwszy raz to robiliśmy, ciagle sie pytał czy ja przypadkiem nie jestem dziewicą , ale p owiedziałam mu prawde. I jesteśmy ze sobą przeszło 7 lat bardzo szczęsliwi.