Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość P1003

Z iloma spałyście przed poznaniem męża bo moja z5 i wkurwia mnie to wyjątkowo

Polecane posty

Gość o zal
chlopie naucz sie czytania ze zrozumieniem!

mówię jej ze to nic fajnego ozenić sie z używaną czy że nie dam grosza na ślub ale ona już żyje ślubem - nie dociera

Gość co za wulgarny typ
Ale sam jesteś używany jesteś szmatą tylko z mniejszym przebiegiem ot co.

jak daje dupy za darmo jeszcze tylu to określenie dziwka w potocznym języku też jej dotyczy

matko to po co z nia jestes debilu jak patrzysz na nia tylko przez pryzmat jej byłych masz jakas obsesje czy jak

Gość co za wulgarny typ
I jeszcze pierdołą do tego nie umiesz zerwać z narzeczoną? Bo ja nie wiem jaki ty masz problem zostaw dziewczynę znajdż sobie taką co miała od 0 do 2 i po problemie.

Gość OONNa
NNNiieee....to chyba jakas prowakacja jest, jezeli nie to koles ma niepoukladane w glowie!!! Szkoda słow na takiego debila.

Gość o zal
chlopie jesli juz przytaczasz fragmenty zadowolonych pan z doswiadczonego faceta to wiedz ze sa tez panowie zadowoleni z doswiadczonych kobiet;p haha:D

mężczyźni nie szukają kobiet na żony które doświadczenie zdobyły z innymi mimo że są dobre w łóżku tak jak moja

Gość o zal
potocznych slow na forum uzywaja tylko matoly:D a facet ktory bez slubu ma panny w lozku to szmata i pizda^^ no niestety nie bron sie^^ kazdy to wie i widzi:D

...Tak to jest że z lafiryndami zdobywa się doświadczenie a na żoneprawdziwy mężczyzna potrafi znaleźć dziewicę...

Gość o zal
marco- aha czyli jak twoja matke wyjebali przed slubem (stad ta wpadka-ty-bezmozga) i ojciec ja wzial to wyjatek byl? ^^

to chyba tylko takie pierdoły co boja sie zblaznic co by kobitka nie zniecheciła sie nim po innych hehe

Gość co za wulgarny typ
To życzę powodzenia w poszukiwaniach dziewicy :) na pewno wszystkie się rzucą na klnących seksistów. Tylko że jak na razie to autor ma wielki problem.

Gość o zal
xxyyxx- tak mysla male niedorozwoje w wieku 8lat^^

....Moja matka to porządna kobieta a nie jakaś głupia pizda którą miał kto chciał i z ojcem są szczęśliwym małżeństwem 42 lata....

Gość co za wulgarny typ
HEHE tak to sobie możesz mówić o swojej mamusi.

mam się żenić albo kopnąć ją w używaną dupę-to rzeczywiście problem

mamusia musiała niezle szalec bo z normalnego zwiazku takie przygłupy nie rodza sie

Gość o zal
xxyyxx- im dluzej tu piszesz tym bardziej sie zastanawiam czy takie cos jak ty ma mozg^^ watpie, dwa tik taki miedzy uszami i nic wiecej^^

nie matw sie predzej czy puzniej ona cie kopnie w twojego małego k****a i pojdzie wiec nie masz co sie zastanawiac bo całego zycia i tak z nia nie spedzisz

Gość xxyyxx ty bezmózgi jełopie
łączysz się z serwerem kafeterii, bluzgaj, i udawaj idiotę dalej, to ci poślą trojana, co ci włączy blokadę i będziesz mógł się cmoknąć we fiuta. :P :P :O :P

Gość dzizas
no mamusia porzadna a synek chamowaty.. dziwne ale jak widac i to sie zdarza. poza tym - nie chodzi o ilosc, tylko o jakosc

Gość o zal
p1003- mam nadzieje ze ta dziewczyna przypierdoli ci w uzywanego fiuta^^

Gość bez odbioru
kochane debilki, macie podziękowania od Mojego Faceta za kolację i zajebisty seks, który mu uskuteczniłam po przeczytaniu tego topiku :D dzięki wam wciąż na nowo zakochuję się w Nim dziękując wszystkim siłom nadprzyrodzonym za Jego normalność :D a Wy, Dziewczyny, nie irytujcie się, tylko w dyrdy na Jasną Górę dziękować Opatrzności, że nie jesteście narzeczonymi tego intelektualno-emocjonalnego frankensztajna :P no to buziaczki ;)

Gość o zal
ha wyszlo na jaw 1003 ze jestes idiota:D

Gość to po co
się z nią żenisz?? rodzice Ci kazali. Nie ma czegos takiego że muszę. Jejuuuu. A co Cie tak teraz po zaręczynasz naszło na szczegółowe pytania?? Było się przed zaręczynami pytać a nie dziewczynie głowę zawracać. Co za patafian?! Dupek