Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość P1003

Z iloma spałyście przed poznaniem męża bo moja z5 i wkurwia mnie to wyjątkowo

Polecane posty

Gość to po co
A do tego widać że koleś się żeni dla pieniążków bo jak wspomniał dziewczyna ma bogatego tatusia. Jeju co za prymityw z tego gościa. Powinien dostać taką cnotkę niewydymkę która niby to nigdy z nic z nikim a j***ć się powinna jak norka na lewo i prawo z każdym. Po ślubie rzecz jasna :P

Gość o zal
bo jest ciota i nie potrafi dziewczynie odmowic:D albo chce sprzed oltarza uciec:D

hihi dobre..mam nadzieje,ze dziewczyna wezmie go na podpisanie intercyzy :) ja mialam mniej doswiadczonego faceta i zaszczytem bylo dla mnie nauczenie go dobrego sexu...byl dobrym uczniem,a teraz jest dobrym kochankiem :) to nie mialo znaczenia i nadal nie ma,po prostu najpierw pokochalam,a potem uczylam..on nigdy nie pytal ilu bylo,nie obchodzi go to...i tak jak w twoim przypadku jest 6-sty...nie uwazam tego za duza liczbe.

Gość o zal
xxyyxx wez stad idz zasmiecasz forum dla powaznych ludzi

Gość xxyyxx ty bezmózgi jełopie
każdy twój post zglaszam do usunięcia, nie wysilaj się małolacie, żywot ich jest kilka godzin. :P

kazdy z tych kolesi ma swoja historie...jestem otwarta osoba,wiec poznaje tez duzo ludzi...kiedys paru zalowalam,teraz mysle ze bez nich nie bylabym osoba,ktora jestem...duzo mnie to nauczylo... dziwi mnie jedno-P1003 ma tylko 23 lata i juz sie zeni?nie za wczesnie troche? od czasu gdy jestem z moim duzo sie w mojej glowie pozmienialo...teraz rzeczywiscie mysle "i po co to wszystko bylo?"..ale wydaje mi sie,ze bez przejscia tej drogi nigdy bym nie doszla do niego :)

jak jestes pierdoła to cie w h**a robiły ale coz sam jestes sobie winien

on sie nei żeni, bo to prowokacja. a wszystkim takim panom można życzyć jednego - tych nowoczesnych dziewic co to blony bronią a dają analnie. trafi swój na swego i będzie git.

Żeby tylko analnie.. ;) No i pięciu partnerów seksualnych w tak młodym wieku to jednak niezbyt dobrze.

Te xxyyxx ty masz zespół Tourette\'a?? Bo na sam debilizm mi to nie wygląda człowieku powtarzasz się do obrzydzenia, spieprzaj z kafe dziewicy szukać bo o tej godzinie już się powoli do domu zbierają a nie wygłaszasz swoje żale zdradzonego samczyka bez opamiętania :O

Do autora a skoro twoja mama to taka wspaniała kobieta i żyje w związku z ojcem 42 lata to szkoda że nie wpoiła synkowi szacunku do kobiet i nawet mi kurwa nie wyjeżdżaj z tekstem że szanujesz kobiety anie dziwki czy puszczalskie bo ci po raz kolejny powtarzam imbecylu że kurwy, szmaty, dziwki inne używane przez ciebie epitety to określenia dla kobiet które w trakcie tygodnia potrafią zaliczyć 5 facetów!!!

Gość Ziarno prawdy
Tak prawiczku ty masz prawo wymagać dziewicy i ci juz kilka razy tutaj kobiety przyznawały racje :) Ale nie takie złamasy jak autor co już 3 laski zaliczył ixxyyxx który twierdzi że mu już jakieś "uchylały szpary" (a to że później się obudził z tego pięknego snu z mokrymi gaciami to już inna historia) :D

Jezu prawiczek, takiego twora jakiego Ty szukasz to nawet w Erze nie mają...

I szanuj kobiety prawiczku nie zależnie od ilości partnerów do ciebie nic nie mam ty masz prawo pragnąć kobiety równie czystej jak ty :) Mnie po prostu szlag trafia jak takie wyleniałe samce nazywają kobiety które sami ruchają worami na spermę etc...

No słuchaj jak gdym się zadawała z takim infantylnym debilem to tez bym się pościła z czystej rozpaczy :D tak, tak już to słyszałam wory na spermę, kurwy, dziwki ,szmaty puszczalskie czy twój słownik jest naprawde tak ograniczony czy to rzeczywiście zespół Tourette'a??

Chłopcze nie lubię zakompleksionych samczyków którzy nie potrafią się nawet wysłowić poprawnie :D A za plecami mam prawdziwego faceta który tych waszych upragnionych dziewic miał na pęczki i przez takich jak on wy jesteście dopiero 2,3,4 itp :P i wcale mi nie przykro z tego powodu :D

Ty nie masz żadnych kompleksów?!!! HA HA HA Jasne!!! Jesteś małym bladym gównem z urażoną dumą i ambicją przez jakąś mądrą kobietę bo takiego infantylnego debila tylko w rogi walić :D Cóż życie bywa brutalne :P

Taaa jak byś był taki wspaniały i cudowny to byś już dawno dziewice znalazł mułku:P Wiesz jak się jest facetem z klasą, pewnym siebie, inteligentnym z poczuciem humoru to dziewice same lgną bo dojrzały mężczyzna to nie taki co ma 20/30 lat a wielkie gówno w głowie :D Drugo sprawa jak byś był taki boski ze bym się posikała na twój widok to nie siedział byś któryś dzień z rzędu na kafe wylewając żale i pretensje swoim infantylnym językiem na babskim forum :D więc wersja jest jedna jesteś boski, przystojny masz powodzenie... a potem się obudziłeś i wróciła szara rzeczywistość :D

Moj mąz byl pierwszym:) ja jego chyba 5 czy 6 :O niechce sie zbytnio przyznac ale mówi ze z prawie kazdą po razie :O tylko z jedną byl dluzej.... hmmmm ja o tym wogle nie mysle robil to jak byl gowniarze bo chcial zobaczyc jak to jest ze mną za nim to zrobilismy byl ok 9 miesieecy ( troche sie naczekał)

Weź się nie poniżaj już :D Komu chcesz wmówić że atrakcyjny pewny siebie facet od kilku dni siedzi na kafe i bluzga wylewając swoje żale i pretensje :D

Gość ochach
człowieku jaki ty jestes beznadziejny. Sam to możesz zbierac doświadczenia i z kwiatka na kwiatek ale ty masz miec dziewicę w dniu ślubu puknij się w głowę bo te kwiatki po których skakałeś to co ? do piachu baranie jeden! mam nadzieję że ta laska zostawi cię za pusty łeb i znajdzie takiego ogiera że nawet nie będzioe pamiętała twego imienia

Gość Geronimo 57
Lubię,demokrację i wolny rynek,ja jestem trzecim i ostatnim to oni nosza rogi nie ja:) Myśl pozytywnie.

Idąc jakimkolwiek tokiem rozumowania można dojść do wniosku że jesteś pasztetem i to bardzo zdeterminowanym żeby udowodnić całemu światu że kobiety są złe :P Boże pecha miałeś i pogódź się z tym :)

Gość Geronimo 57
Tak było ich dużo, i kazda wspominam dobrze,nie jestemn zazdrosny.

Gość Geronimo 57
i swojej zony nie potępiam,to jest smieszne,ile kobiet ma dzieci z nieślubnych związków,ile kobiet robiło skrobankę,ile kobiet zabiło swoje dzieci bo obecny parter ma świra ?ma kmpleksy?Pozdrawiam wszystkie kobiet które mają zakompleksionego faceta,a facetów też,tak łatwo wpuścić w kompleksy.Tu tez znalazlem wpisy jak doprowadzić faceta do kompleksów,powiedzieć mu "zostańmy przyjaciółmi",nie to bylo inaczej "wykastrować".Tak mówicie kobiety jak nie bedzie mój to go zniszczyć,nie jestem z lapanki.Znam blaski i cienie zycia.Gdy powiedziałem swojej zonie ze mam kochankę,to usłyszałem tylko " no to Twoja emerytutra będzie jej":) nie tego oczekiwalem,potem ze podzeilimy się majątkiem ,powiedziałem bierz wszystko i daj mi spokój,zatkało ją.Mysłala ze jestem dla pieniędzy.Gdy pojechałem do kochanki ona jak zwykle goła i wesoła,na pytanie "a pieniądze masz"To mi rece i nogi opadłły nie mówiąc o fiucie.Same materialistki i blachary.Zero uczuć.Takie jest moje zdanie i nie zmienie.

Gość Geronimo 57
I jeszce jedno,mam 51 lat,nie czuję się staro,mam bagaż doświadczeń życiowych,gdy szedlem do woja 1979 kocha lem kobiete,mslałem ze Aniołka,pamietam w roku 1979 spadala gwiazda,pomyslelem tylko ojednym "Zeby była moją zona"by wyszedlem z Armii dowiedziałem się ze wyszla za polskiego niemca i wyjechala na Zachód,spotkałem ją na NK gdy jej napisalem kim byla dla mnie napisala byłam młoda i głupia.Tak,to byla moja zemsta.a kiedyś powiedziala ze wyszła za mąz z "miłości".Zemsta po 30 latach.Uraziła moje uczucia,tylko miłóśc sie liczy.A dla was forsa,nic wiecej.Siedzieliscie w tych grotach i jaskiniach gdy mężczyzna polował,jak mało przyniósł " to facet" do dupy,czasy się zmieniają teraz muy mamy prawo wybierać.Pozdrawiam facetów.