Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszla mamuskaa

po jakim czasie odzyskalyscie brzuch jak przed ciąża?

Polecane posty

Gość przyszla mamuskaa

Gość mamusia synusia-
jakieś 3-4 tyg. ale ja niewiele przytyłam w ciaży -poza tym maleństwo wazyło 3000g więc nie za duzo,ale jak przytyje się sporo i jak dzieciątko duze to myślę,ze będzie potrzeba więcej czasu.Oczywiscie też jak są rozstępy to brzuch już nigdy nie wróci do "normalności" na szczęście mnie rozstępy ominęły zarówno w pierwszej jak i w drugiej ciazy

Gość a nnnnaaa
7 miesiecy, bez zadnych cwiczen, tylko chodzilam od 4 miesiaca po porodzie z wciagnietym brzuchem cesarka, karmilam piersia zero rozstepow

Gość a nnnnaaa
przytylam w ciazy 23 kilo

Gość przyszla mamuskaa
szceściary:( ja sie potwornie boje zaczelam sie smarowac mustela ale to juz 3.5 miesiaca niestety wczesniej nie praktykowalam nic zero balsamow mam nadzieje ze nie jets zapozno

Gość gosieńkaaa
u mnie 3,5 roku po urodzeniu synka i brzuch nigdy nie bedzie taki sam, niby spadl ale jakies takie sadelko sie zostalo, no i rozstepy, w ciazy przytylam 20kg, zrzucilam przez rok 16 ale teraz mi sie przytylo

Gość a nnnnaaa
zapomnialam didac- dwa razy dziennie smarowalam lorealem na cellulit, i zlazl cholernik

Gość mamusia synusia-
no to dodam i ja w ciaży przytyłam 6 kg. nie smarowałam się mammamija ziaji na rozstępy a potem zwykły balsam nivea. Dziewczyny jak będziecie miały mieC rozstępy tom chybyście złotem smarowały to one i tak będą to taka podatnośĆ skóry araczej niepodatnosC na rozciąganie.Popytaj czy mama lub siostra miały rozstępy-jeśli nie to małe prawdopodobieństwo zebyś Ty je dostała :-) też karmiłam piersią a raczewj nadal karmię :-)

u mnie jakoś tak po 3 miesiącach było już mniej więcej ok a po pół roku całkiem ok :)