Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obraził Polaków

obraził Polaków

Polecane posty

Gość obraził Polaków

BBC po raz kolejny ma kłopot z dziennikarzami. Tym razem Chris Moyles – popularny prezenter stacji Radio 1 wygłosił na antenie niepoprawny komentarz na temat Polaków mieszkających w Wielkiej Brytanii – podaje serwis Telegraph.co.uk. 19 listopada Moyles podczas swojej porannej audycji powiedział: „Zawsze uważałem, że prostytutki są bardzo dobrymi sprzątaczkami, a ich prasowanie jest cudowne.” Po czym dodał: „Właśnie odkryłem, że jeśli jesteś Polakiem, jesteś bardzo dobry w prasowaniu... i w prostytucji... bardzo dobry w naprawie samochodów.” Polacy mieszkający w Zjednoczonym Królestwie są oburzeni zachowaniem prezentera. Do tej pory zarząd BBC otrzymał 32 skargi oraz petycję przeciwko obraźliwym komentarzom Chrisa Moylesa. Prezes Zjednoczenia Polskiego Jan Mokrzycki również nie popiera zachowania dziennikarza. „To kolejny człowiek, który robi niewłaściwe uwagi nie wiedząc o czym mówi. Byłbym bardzo zadowolony gdyby władze BBC poprosiły go o przeproszenie Polaków” – powiedział Mokrzycki. Jednak zarząd BBC broni swojego pracownika twierdząc, że jego uwagi zostały mylnie zinterpretowane. i nie mowcie ze mowi tylko o tych nie inteligentnych , wszystkich wrzuca do jednego worka !!!!!!!!!!!!!!!!!!! sztuczne usmiechy to ich specjalnosc!

Gość Chris Moyles fan
a ja tam lubie jego sluchac:) Chris Moyles jedzie wszystkich rowno,nie ma sie az co tak mocno oburzac!

Gość dokladnie*
codziennie dostaje sie komu innemu ale ze akurat jest nagonka na bibisi to tez polacy musielisie przylaczyc i to az w liczbie 32 petycji masakra

Gość Ja tam nie czuje sie obrazona
Jeszcze nie dodal ze kradna i chleja....

Gość paru naszych chlopakow
Paru naszych chlopakow powinno spuscic mu przyslowiowy wpierdol w ciemnej ulicy, to by sie gnojek uspokoil.zapewne dobrze zapamietalby ze Polak potrafi rowniez walic po mordzie.

Gość paru naszych chlopakow
(w sposob fachowy i perfekcyjny)

Gość ciekawe ile
hehehehe właśnie!!

Gość lubie moylesa
pewnie sypia ze swoja sprzataczka....buehehehehehhe, osobiscie znalam dwie dziewczyny co tak wlasnie sprzataly....... jedna obracala zonatego- i go odbila, druga po sprzataniu wskakiwala do lozka i czekala na swego bossa........no i co z tego.

Gość /facet/
pieprzony patriotyzm, kolesiowi chodzi wlasnie o to zebyscie sie oburzali, a mi to np rybka... mowi ze polki to kurwy, a nie ma kurw wsrod nas? chyba po czesci ma racje... ja sie nie oburzam bo kurwa nie jestem, dlaczego mialbym odpowaidac za tych ktorzy kurwami sa? a jesli ktos by powiedzial ze Ci co maja ponizej 170cm swietnie prasuja, a kurwy tez swietnie prasuja.., tez by sie wszyscy ponizej tego wzrostu obrazili? czemu identyfikujecie sie po swojej przynalznosci administracyjno prawnej? czemu nie mozemy byc poprostu ludzmi? tylko polakami brytyjczykami, niemcami....eh...

Gość kajko i kokosz
O jeny, a codziennie nabija sie z Anglikow i jakos potrafia sie z tego smiac, nie badzcie tacy nadeci, bo wam zylka peknie.

Gość ja pierdlole..............
zrobmy program o glupawych angolach, jacy to sa prymitywni, debilni, jakie maja kretynskie spojrzenie na swiat i inne nacje. puscmy to w english tv.i czekajmy na reakcje....

Gość a po h.......
Honorowi ? A po h.j tam siedzicie ? Wracajcie do ukochanej Polski. Tu was potraktuja nalezycie. Tu was^poglaskaja i przygarna jak matka ukochane dziadki.

Gość tamtariin
przesadzacie, to nie byl program o glupawych Polakach puszczony w polskiej tv, to byla tylko wzmianka w programie satyrycznym, u nas tez np. roboa skecze o chinczykach i jakos chiny nas nie najzezdzaja.